Pilot Avenue 5 se mi líbil, ale nejvíc se těším na The Haunting of Bly Manor, takže hlas jde tam :)
Hlas dávám jednoznačně Poldové a nemluvně :)
Janey T napsal(a):
:D
Janey T napsal(a):
Taky jsem nad tím uvažovala, ale nakonec šel hlas baleťákům :)
litllewitch napsal(a):
Taky jsem nad tím uvažovala, ale nakonec šel hlas baleťákům :)
Jako všechny novinky jsou zajímavé i lákavé, ale Poldové a nemluvně jsem zrovna sledovala v TV a dost bavilo natož, že jde o český seriál :)
Pipa22 napsal(a):
:D
Hold druhá novinka, kterou jsem viděla :D
Dnes urcite Haunting, jednoznacne topka z vyberu 😉
Petyer napsal(a):
Dnes urcite Haunting, jednoznacne topka z vyberu 😉
Naprostý souhlas. Sice to nebylo tak úchvatný, jako Hill House, ale za mě jednoznačná volba.
Můj hlas jde Bly :)
Tiny Pretty Things.
Katy Keene byla hrůza.
Za mě je jednoznačný vítěz Tiny pretty things! Miluju seriály z prostředí baletu, gymnastiky, krasobruslení a tak... Katy Keene byla hrůza.
Jinak věřím, že Bly Manor je drobrý, ale příliš se na to bojím podívat. :'D
Dneska rozhodování těžší, ale vyhrává Bly
Tady to je jasný - The Haunting of Bly Manor.
Avenue 5 a Poldové spíše průměrné oddychovky a zbylé dva seriály jsem neviděl.
Z dnešního výběru jsem neviděla nic, ale největší chválu jsme slyšela na Avenue 5 a Bly, a protože seriály typu Haunting of Bly Manor si do watchlistu zrovna moc nedávám, tak hlasuji pro Avenue 5 :).
Z dnešní nabídky jsem viděla jen pilot baletek, takže hlas jde jim.
Nevím proč, ale dodnes mám záchvaty smíchu z toho, jak asistent zařval na Rav z Avenue 5 jejím plným jménem - "Ravioli!" :D
Na Bly Manor slyším samou chválu, ale já jsem prostě srab, takže jsem se ještě neodvážila na ten seriál mrknout :D (to samé u Hill House, když už jsme u toho), takže jsem to hodila Tiny pretty things, které jsem viděla, a i když nejsou nic extra, tak zabavily. :)