Zase žádný seriál z této dnešní nominace neznám, až na Slunečnou, takže zase zůstávám v Česku a hlas patří sem. :D
Janey T napsal(a):
Zase žádný seriál z této dnešní nominace neznám, až na Slunečnou, takže zase zůstávám v Česku a hlas patří sem. :D
To, že je to jediný známý seriál nemusí nutně znamenat, že je pro něj potřeba hlasovat. Každopádně alespoň víme komu patří ten jeden hlas. :D
na Undoing sa chystám, ostatné sú také meh, takže má aj môj hlas
migilko napsal(a):
To, že je to jediný známý seriál nemusí nutně znamenat, že je pro něj potřeba hlasovat. Každopádně alespoň víme komu patří ten jeden hlas. :D
Tak já vlastně jeden díl Slunečné viděla. :D A aspoň nezůstane na nule. :D Něco jako milost, tak má hlas. :D
Viděla jsem Undoing, ale Julie bude guilty pleasure, takže hlas jde kapele duchů :D Jinak Victor taky stojí za pozornost.
Rozhodně Victor. :)
Právě sleduji the Undoing, chybí mi 2 díly do konce a musím říct, že mě to vtáhlo. Takže ač jsem ještě neviděla komplet, hlas jde tam :)
Poprvé v historii anket na SZ se zdržuji hlasování :D.
Mezi Julie and the Phantoms a Love, Victor si prostě nevyberu - přemýšlela jsem nad tím hrozně dlouho, dokonce zkusila rozpočítávání, ale pak mi bylo líto, že hlas nedostane ten druhý ;).
Tohle random rozdělení nominací je zlo :D. Radši si počkám, jak to dopadne...
SparkySpeirs napsal(a):
Mezi Julie and the Phantoms a Love, Victor si prostě nevyberu - přemýšlela jsem nad tím hrozně dlouho, dokonce zkusila rozpočítávání, ale pak mi bylo líto, že hlas nedostane ten druhý ;).
Victor je v cajku, ale Julie je zatím na nepostupovkách a každý hlas se hodí :D Tak kdyby sis to ještě rozmyslela... :D
Julie and the Phantoms i Undoing jsou jediné, které jsem viděla a protože Undoing má podle mě postup jistý a Julie je i pro mě guilty pleasure, má hlas. A, že je potřebuje... :-\.
SparkySpeirs napsal(a):
Přesně to samé! Oba tyhle seriály se mi neskutečně moc líbily, ale právě jsem si říkala, že Julie to bude asi potřebovat víc, tak jsem to hodila jí. A zatím je tedy mezi nepostupujícími. :(
ragelly napsal(a):
Victor je v cajku, ale Julie je zatím na nepostupovkách a každý hlas se hodí :D Tak kdyby sis to ještě rozmyslela... :D
AdaW napsal(a):
Přesně to samé! Oba tyhle seriály se mi neskutečně moc líbily, ale právě jsem si říkala, že Julie to bude asi potřebovat víc, tak jsem to hodila jí. A zatím je tedy mezi nepostupujícími. :(
Asi budu muset :D. Mělo mi být jasné, že zatímco Victor tady díky Simonovi bude oblíbenější, Julie bude tu pomoc potřebovat... když si vzpomenu, že jsem sama Julie nechtěla koukat, a potom jsem se nemohla odtrhnout a písničky teď u mě patří k nejhranějším :D.
A pak se za chvíli oba seriály sejdou v duelech a tam si taky určitě nevyberu :'D.
SparkySpeirs napsal(a):
Asi budu muset :D. Mělo mi být jasné, že zatímco Victor tady díky Simonovi bude oblíbenější, Julie bude tu pomoc potřebovat... když si vzpomenu, že jsem sama Julie nechtěla koukat, a potom jsem se nemohla odtrhnout a písničky teď u mě patří k nejhranějším :D.
A pak se za chvíli oba seriály sejdou v duelech a tam si taky určitě nevyberu :'D.
Třeba ne, tam je znovu losovací náhoda :D
Já prostě nemůžu hlasovat pro něco, co jsem neviděla. Z dnešního výběru chci vidět The Undoing, ale ještě jsem se k tomu nedostala. Takže jako v prvním kole opět nedávám hlas nikomu.
Těžké rozhodování mezi Love, Victor a The Undoing, oboje bylo povedené, ale The Undoing bylo perfektně zahrané a tak nakonec bodík pro něj.
Jinak Dopis bylo zklamání, ze Slunečný jsem viděl první díl a pořádná trapnost (a to jsem si řikal, že to bude náhrada za Ohnivý kuře) a Julii jsem neviděl.
Další kolo bez přemýšlení :) The Undoing jsem viděl a rozhodně mě to dostalo! Ostatní mě nezaujaly ani svým popisem, abych je vůbec vyzkoušel..