Tak tady dneska dávám hlas 9-1-1 Lone Star. Sice jsem to neviděla a tu Masku jsem viděla kousek, ale víc mě zaujal tento seriál, takže hlas patří jemu :)
Dneska rozhodně 9-1-1 Lone Star, seriál 9-1-1 mám moc ráda, a k tomuto se už v dohledné době taky dostanu, právě až doženu "mateřský" seriál :).
Uch, to je zase rozlosování. Lone Star je slabý odvar původního seriálu, ale ostatní nejenže jsem neviděla, ale ani mě nelákají.
Teda, osmé nominace a krom realitky ze 3.kola jsem nic neviděl :) Tak si musím počkat na těžší kalibry :)
Za mě dneska jasně Ratched :)
Jakto ze serialova výzva ma jen 15 kategorii pro 2021? S ohledem na casy korony bych spíš rozšiřoval na 25 témat nez snizoval z 20 na 15.
Vladimír Adam napsal(a):
Jakto ze serialova výzva ma jen 15 kategorii pro 2021? S ohledem na casy korony bych spíš rozšiřoval na 25 témat nez snizoval z 20 na 15.
Řekla bych, že zbytek témat bude odkryt v pondělí.
Vladimír Adam napsal(a):
Výzva ještě nebyla spuštěna, rozjíždíme ji v pondělí, kdy se všichni dozví informace :)
Takze se da cekat rozsireni temat na 20 k pondelku? Jinak témata jsou zajímavá👍
Vladimír Adam napsal(a):
Takze se da cekat rozsireni temat na 20 k pondelku? Jinak témata jsou zajímavá👍
Určitě těch 15 nebude všechno :)
Super Ragelly.
A co Filmova vyzva? Ta bude zverejnena kdy? A co reseni filmoveho adventu?
4 mi tam chybely (ukazatel, dolarovy znak z áček, periodicka tabulka cervena bunka bor a neco jako abeceda)
Vladimír Adam napsal(a):
Super Ragelly.
A co Filmova vyzva? Ta bude zverejnena kdy? A co reseni filmoveho adventu?
4 mi tam chybely (ukazatel, dolarovy znak z áček, periodicka tabulka cervena bunka bor a neco jako abeceda)
To je dotaz spíše na Fruiko :)