Viděla jsem Love Is Blind, ale tím směrem hlas rozhodně dávat nebudu :D Těžké rozhodování mezi Emily a Upload, ale Emily je asi za vodou, tak spíš podpořím trošičku míň profláknutý Upload.
Neznám ani jeden seriál, ale více mě zaujal seriál Upload, takže hlas patří jemu. :)
Upload, protože je to moc povedená sci-fi komedie. Ale postup dále přeji i Emily a na Wallandera bych se někdy podíval, takže bych třetí postupové místo přál jemu.
Z dnešních nominovaných jsem viděla všechny díly Upload, to bylo milé překvapení, i když po prvním dílu jsem si nebyla jistá, zda budu sledovat dál, až v dalších dílech se to víc rozjelo a ukázaly se všechny dějové linky.
Ale abych nebyla diskriminační, podívala jsem se dnes na pilot Emily in Paris, kterou jsem měla v Chci vidět a ta je víceméně to, co člověk čeká - samozřejmě, taky se to může vyvinout jako Upload, ale nemyslím, že by to prostě mělo takový potenciál jako Upload - přeci jenom v posmrtném životě můžete naprogramovat cokoliv, v reálném máte omezení. Také jde o určitou originalitu - Emily má člověk pocit, že v nějaké obdobě už někdy viděl, kdežto Upload prozkoumává zcela nové končiny - ano, někdy je to možná přemrštěné nebo se snaží až moc, ale vždycky se líp tlumí, než seriál budí z kómatu... Navíc Upload přináší docela filosofické otázky - co je vlastně život a žití - jejich podstata, jejich "esence", nakolik technika ovlivňuje náš život a je to dobře, že ji necháváme? Emily měla v pilotu taky náznak - když jí Luc říkal "My pracujeme, abychom žili, pro Tebe je práce životem.", ale Upload v této rovině prostě vyhrává. Takže proto šel můj hlasu Uploadu :-)
V dnesnom vybere som videl Upload a Emily in Paris, oba serialy su prijemne oddychovky, ale z pozicie originality volim Upload, aj ked vidim, ze Emily ma uz v tejto chvili viac hlasov 😉
Tady jsem viděl jen Upload a to byla pecka, takže hlas je jasný.
Dnes jasná Emily :)
Upload byl fajn, lehká odpočinkovka, která dokázala pobavit. Ale Emily mě hrozně překvapila, čekala jsem kravinu a on se z toho vyklubal pěkně zpracovanej seriál:)
Dneska určitě Emily :) ♥.