Viděla jsem Hollywood a byl fajn, ale po pilotu myslím, že podle mého gusta je nejvíce Home Before Dark, takže má můj hlas :)
Dneska dávám svůj hlas Dotkni se mých ran, i když těžké rozhodování, protože vše je zajímavé a lákavé. :) Ale ani jedno jsem zatím neviděla.
Černohomosexuální agitku z prostředí alternativní historie nemusím, nesnesitelně infantilní dětské hrdinky také ne, korejské romatiky již bylo v poslední době na mě moc, animáky sleduji jen málokdy - takže metodou minimálního zla zbyl jen Alex Rider.
Stoprocentně Alex Rider, ale dále přeju postup Hollywoodu.
Opět jsem neviděla ani jedno. :D Ale z trailerů mě nejvíc zaujalo Home before dark a Hollywood. Nakonec jsem dala hlas Hollywoodu, jelikož na ten se chystám už od doby, co jsem viděla trailer prvně, jen na něj ještě nedošel čas :D
Jednoznačně The Owl House! Nevěřil bych, že něco takhle úžasně otevřeně queer poběží na Disney Channel, a ještě je to o čarodějnicích :D
Tohle nejde nemilovat :D
Tady jednoznačně Home Before Dark, vůbec jsem nevěděl do čeho jdu a hned první díl mě chytil natolik, že jsem to musel skouknout v kuse. To byla fakt pecka. Jinak viděn ještě Hollywood, to docela ušlo a pak Alex a ten mě moc nezaujal, taková trapná dětská verze 007.
Bez váhání seriál Saikojiman Gwaenchanha, který je rozhodně víc, než jen korejská romantika :D.