Diskuze k článku Anketa: Novinka roku 2020 (nominace 16)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
17. 1. 2021 / 13:05:10 (před 3 roky)
off

Viděla jsem Run, pilot jsem si zamilovala, ale bohužel kvalita šla tak rychle dolů, že to bylo jedno ze zklamání minulého roku. Hlas jde směrem k Lásce a anarchii :)

Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
17. 1. 2021 / 13:11:50 (před 3 roky)
off

Ani jedno jsem neviděla, ale Nový papež zaujal ze všech nejvíce, takže hlas patří tam. :)

Janey T.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
17. 1. 2021 / 13:29:16 (před 3 roky)
on

Má vůbec ještě cenu psát, že jsem zase nic z nominovaných neviděla :D?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
17. 1. 2021 / 13:53:46 (před 3 roky)
off

dneska naprosto jednoznačně Love & Anarchy, nečekaný poklad 😊

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
17. 1. 2021 / 14:04:53 (před 3 roky)
off

Rozhodně Gangs of London, aspirant na celkového vítěze.

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
17. 1. 2021 / 14:48:37 (před 3 roky)
off

Z dnešních jsem (ještě) nic neviděla, brousila jsem si zuby na Run, ale to pak zrušili, takže nevím, jestli si to vůbec pustím. Pak mě zaujal Gangs of London kvůli tomu herci - hrál v Black Mirror, ale nemám ráda brutální násilí, takže to si pouštět nebudu, zvlášť, když jsem si v Novince pod lupou četla, jak ragelly píše, že můžu čekat macho chování postav - na to nejsem zvědavá. BTW, jsem ráda, že někdo taky neupadá do mdlob z Kmotra - spíše usíná :-) Takže mi z dnešních nominovaných zbývá Kalifat, který jako dále zůstává ve Chci vidět.

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
17. 1. 2021 / 15:28:28 (před 3 roky)
off

Jednoznačně Kärlek & anarki - pro mě jedno z nejpříjemnějších seriálových překvapení minulého roku :)

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
17. 1. 2021 / 15:52:54 (před 3 roky)
off

The New Pope sice o něco málo slabší než The Young Pope, ale stejně, je to skvělý kousek.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
17. 1. 2021 / 16:06:26 (před 3 roky)
off

Noo, zase jsem nic neviděla, ale zase jsem si přidala něco do svého "chci vidět" listu... Ještě štěstí, že jsem ho začala používat až nedávno, protože tou rychlostí, jakou mi tam přibývají seriály, nebudu asi nikdy mít nouzi si vybrat, co dalšího vidět. :D Jinak z trailerů tu se mi líbil jen ten na Lásku a anarchii, takže jsem mu dala i hlas a těším se, až si na něj někdy v hodně vzdálené budoucnosti udělám čas :))

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
17. 1. 2021 / 18:10:52 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Noo, zase jsem nic neviděla, ale zase jsem si přidala něco do svého "chci vidět" listu... Ještě štěstí, že jsem ho začala používat až nedávno, protože tou rychlostí, jakou mi tam přibývají seriály, nebudu asi nikdy mít nouzi si vybrat, co dalšího vidět. :D Jinak z trailerů tu se mi líbil jen ten na Lásku a anarchii, takže jsem mu dala i hlas a těším se, až si na něj někdy v hodně vzdálené budoucnosti udělám čas :))

Dobrá volba a jsou na to třeba jen 4 hodiny, to není zase tolik :D

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
17. 1. 2021 / 18:32:31 (před 3 roky)
off
petrSF napsal(a):

Dobrá volba a jsou na to třeba jen 4 hodiny, to není zase tolik :D

Noo, říkala jsem si, že až budu chtít začít něco nového, tak to pojmu stylem "začni od toho nejkratčího," abych měla pocit, že s tím seznamem seriálů aspoň trochu hnu :D

pipiterka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
17. 1. 2021 / 18:33:17 (před 3 roky)
off

Rozhodně Gangs of London! Možná můj úplně nejoblíbenější seriál za rok 2020.

Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
17. 1. 2021 / 21:37:40 (před 3 roky)
off

Tady rozhodně Gangs of London, to je neskutečná pecka a pro mě to bylo velmi milé překvapení. Nečekal jsem, že půjde o tak akční kousek a hlavně, že ta akce bude tak hodně povedená.
Jinak The New Pope byl taky docela povedený a Run vypadalo ze začátku slušně, ale pak to šlo z kopce.

janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
24. 1. 2021 / 05:34:49 (před 3 roky)
off

Jsem ráda, že jsem se nenechala odradit tím slovem na L a na Kärlek & anarki jsem se podívala :D. A ještě včas, abych mu dala svůj hlas.
I když, jak se zdá, na postup nedosáhne :(.