Dnešní hlas dostane Ostrava, protože z této nabídky jediný seriál, který jsem viděla :)
Myslím, že Never Have I Ever nebude mít problém postoupit, hlas proto dávám Sweet Magnolias, kde se mi pilot moc líbil a těším se na maraton :)
Dnes po prvýkrát bez hlasu. Videl som len pilot Cursed a tomu teda hlas nedám. Ostatné idú tak mimo mňa, že tam hlas dať nemôžem.
Arkantos napsal(a):
Dnes po prvýkrát bez hlasu. Videl som len pilot Cursed a tomu teda hlas nedám. Ostatné idú tak mimo mňa, že tam hlas dať nemôžem.
Jsem na tom podobně, ale ode mě jde hlas The Last Dance, protože to mám aspoň v Chci Vidět.
A já dávám hlas Cursed právě z toho důvodu, že je to jediný seriál, který mám aspoň ve chci vidět. Zbytek je tak žánrově nebo původově (česko) tak mimo mě, že to až bolí :D.
Cursed - hlas pro podle mě nejméně nepovedený seriál z výběru.
u Cursed jsem nezvládla víc než pilot, bylo to hrozný.. nechápu, jak to může být na prvním místě
dala bych Never Have I Ever, u kterého budu koukat dál, ale The Last Dance bylo fakt úžasný
Za mě Sweet Magnolias, protože to pro mě byla zcela nečekaně pořádná pecka :D.
Viděla jsem Cursed i Never have I ever a hlas dávám Cursed. Vím, že to sklízí velkou kritiku, ale mně osobně se to líbilo XD
Tady rozhodně The Last Dance, naprosto suprový dokument i pro někoho, kdo nesleduje basket. Jinak ještě viděno Místo zločinu Ostrava, což byla slabota a Cursed, což byla srajda a zbylé dva seriály neviděny.
SparkySpeirs napsal(a):
Za mě Sweet Magnolias, protože to pro mě byla zcela nečekaně pořádná pecka :D.
Mám to úplně stejně.
Neviděla jsem ani jedno, ale z traileru je mi nejvíc sympatické Never Have I Ever. To vypadá jako super ptákovina. :D Takže tomu jde můj hlas a přidávám do seznamu chci vidět :)
To fakt vede Cursed :D :D :D
jsem na vážkách mezi Never Have I Ever a Sweet Magnolias 🤔 když to vezmu tak, na pokračování čeho se víc těším, odpovědí jsou Magnólie, takže nakonec jde hlas tam 😊 Never Have I Ever za mě skončilo více než uspokojivě, už bych další sérii nepotřebovala 😁
Never Have I Ever je asi tým najpohodovejším seriálom, čo som v roku 2020 videl. A bol aj vtipný, takže môj hlas dostane :)
Mě by zajímalo, kolik lidí, co hlasovalo pro Cursed, vidělo alespoň ten pilot. 😂 To bylo jedno z největších, nejnudnějších zklamání loňského roku.
Zato Never Have I Ever bylo pro mě obrovským překvapením. Moc jsem od Mindy nečekala, ale tady si mě získala.
Matuush napsal(a):
Mě by zajímalo, kolik lidí, co hlasovalo pro Cursed, vidělo alespoň ten pilot. 😂 To bylo jedno z největších, nejnudnějších zklamání loňského roku.
Zato Never Have I Ever bylo pro mě obrovským překvapením. Moc jsem od Mindy nečekala, ale tady si mě získala.
Přesně tak, zrovna na Cursed koukám, pilot byl dost nuda, zkoušela jsem, jestli se to postupně nezlepší a ono fakt ne...já bych řekla, že pro to snad nemohl hlasovat nikdo, kdo to reálně viděl :D
Hanichka napsal(a):
Přesně tak, zrovna na Cursed koukám, pilot byl dost nuda, zkoušela jsem, jestli se to postupně nezlepší a ono fakt ne...já bych řekla, že pro to snad nemohl hlasovat nikdo, kdo to reálně viděl :D
Myslím, že já bych dala hlas Cursed i tak :D. Ostatní jdou těžce, ale fakt těžce mimo mě. Takže tady jde za mě hlas spíš žánru...
andromache napsal(a):
Myslím, že já bych dala hlas Cursed i tak :D. Ostatní jdou těžce, ale fakt těžce mimo mě. Takže tady jde za mě hlas spíš žánru...
Tak to se dá pochopit :) Já mám občasnou slabost pro některé teen seriály, takže jsem si vybrala jinak, ale je pravda, že nevidět nic, asi taky kliknu na Cursed :D Tak jsem zvědavá na tvůj názor, co na Prokletou řekneš až se na to podíváš :)
Hanichka napsal(a):
Tak to se dá pochopit :) Já mám občasnou slabost pro některé teen seriály, takže jsem si vybrala jinak, ale je pravda, že nevidět nic, asi taky kliknu na Cursed :D Tak jsem zvědavá na tvůj názor, co na Prokletou řekneš až se na to podíváš :)
Taky jsem na to zvědavá :D. A možná i proto ten seriál furt podvědomě odkládám :D.