Těžké rozhodování, když ani jeden jsem neviděla, ale je nakonec můj hlas má Zámek a klíč. :)
Viděla jsem I am not okay a Defending Jacob, oboje bylo super. Se zbylých se mi moc líbil pilot Locke and Key a Into the Night. Hlas dávám nakonec Sydney.
Tak tři seriály, pro které bych fakt ráda hlasovala se sešly v jednom kole, to je pech :) Neviděla jsem jenom Stargirl (a nijak mě to neláká), Into the Night bylo dobré, ale v téhle konkureci pro mě neobstojí.
Ty zbývající tři, to bylo fakt dilema, I Am Not Okay With This jsem nakonec vyřadila, protože nebude pokračovat a mělo by (takhle z toho mám dost neúplný pocit). Hlas jde nakonec L&K, ale doufám, že postoupí i Jacob.
Viděla jsem Defending Jacob a mám ho mezi osobními novinkami roku (zatím, ale dost novinek z roku 2020 jsem ještě neviděla a mám ve "Chci vidět") a Into the Night mám ve Chci vidět a potřebuju do výzvy - tuším jako nevybarvená země na mapě světa. Můj tip je, že hlas půjde Defending Jacob, Into the Night mám ve Chci vidět spíš jen kvůli té mapě a výzvě, ale neumím si představit, že by mě tak nadchnul... Ale třeba překvapí :-) Jdu si to pustit :-D
Defending Jacob byl fantastický :) Můj hlas jde jemu.
Neviděla jsem ani jedno, ale z trailerů vypadá super Defending Jacob, I am not okay with this i Into the night... Safra :D 3 nové přírustky do mého seznamu chci vidět... Hlas jsem dala nakonec I am not okay with this :)
L&K vypadá, že se líbí spoustě lidí, tak možná do budoucna taky dám tomu šanci. Ale z traileru bych se na to teda nechytla :D Každopádně mám v seznamu tolik věcí a skoro každý den další přibývají, že na to jen tak nekouknu :D
AislinK napsal(a):
Neviděla jsem ani jedno, ale z trailerů vypadá super Defending Jacob, I am not okay with this i Into the night... Safra :D 3 nové přírustky do mého seznamu chci vidět... Hlas jsem dala nakonec I am not okay with this :)
L&K vypadá, že se líbí spoustě lidí, tak možná do budoucna taky dám tomu šanci. Ale z traileru bych se na to teda nechytla :D Každopádně mám v seznamu tolik věcí a skoro každý den další přibývají, že na to jen tak nekouknu :D
Víc nominaček už není, tak už ti to nebude přibývat tak rychle :D
ragelly napsal(a):
Víc nominaček už není, tak už ti to nebude přibývat tak rychle :D
Aspoň že tak :D Díky za info
Tu nie je o com... skvely serial Defending Jacob ma moj hlas :)
Jak se mám rozhodnout, když jsem viděla 4/5 a všechny se mi líbily :(
Viděla jsem L&K i I am not okay, líbily se mi oba. Hlasuju pro druhý, i když ten nevyužitý potenciál mě štve :-(.
Jak už tady někdo psal je to těžké rozhodování když člověk vyděl víc jak polovinu seriálů ale nakonec zvítězila Stargirl tím však nechci snížit hodnotu ostatních ve výběru jen se to hold blbě sešlo.