Za mňa najemotívnejšia smrť bola Naomi z La Casa de Papel, to som nemohla rozdýchať.. Potom Enoch z Agentov a samozrejme celý Supernatural, tam to bolo horkosladké a krásny záver seriálu..
Sakra:D Že jsem tu našla spoilery ze Sabriny, to jsem čekala, ale Vikingové? Ty přeci umřeli až v lednu ne? :D
foruska napsal(a):
Sakra:D Že jsem tu našla spoilery ze Sabriny, to jsem čekala, ale Vikingové? Ty přeci umřeli až v lednu ne? :D
Co to povídáš, však 30. prosince :D
Koukám, že ve třech mých zatím nedosledovaných seriálech se kosilo jak o závod O_o.. Co se to ku.. dělo v HTGAWM???? Vidím, že mám co dohánět :D.
Supernatural - Donna, Eileen a Charlie neumřely. Ony se jen společně se všemi lidmi na světě vypařily, ale Jack všechno lidstvo vrátil zpět k životu.
A můžete tu přidat i postavy:
- Meyer Offerman a Murray Markowitz z Hunters,
- Íjád a Adar ze seriálu No Man's Land,
- Thompsonová a Jimmy ze seriálu Two Weeks to Live,
- Able Gomez ze seriálu The Liberator,
- Molly Finnister ze seriálu Penny Dreadful: City of Angels,
- Linda, Henry Foster a Madysun ze seriálu Brave New World,
- Benny a Helen ze seriálu Emergence,
- Ian Rider, Martin Wilby, Eva Stellenbosch a Hugo Greif ze seriálu Alex Rider
- Ben Wakefield, Nia Bailey, Vincent Davis, Dean Riley z In the Dark.
Tak na seriál Supernatural mám v chci vidět (nevím, kdy na tento seriál tedy přijde řada), ale koukám, že se budu muset zásobovat kapesníčky. :D Jinak spoilery mi nevadí, takže i když vím jak to bude se životem a smrtí, tak prožívat to budu :D
Néé ještě jsem neviděla druhou půlku finálové řady HTGAWM :(
ragelly napsal(a):
Co to povídáš, však 30. prosince :D
No měla jsem v tom bordel, každopádně jsem je nečekala:D
Pěkně zvláštní vidět v In memoriam článku Deana, Sama a Case... Na to kolikrát umřeli a nikdy na ně nedošlo :). No nic, jinak si ani ten konec SPN moc představit neumím :D.
Lidi, proč lezete do článku o mrtvých, a pak si stěžujete na spoilery? 😄
Já jsem s několika seriály pozadu, ale nedalo mi to a článek otevřela. A pak už bylo jen: "Cože?... Cooožeee?... Cooožeeee?!!!" :DDD Už se těším, až uvidím, jak umřeli. :D To zní blbě, ale chápete, ne? :D
Za mě celkově mi bude chybět Supernatural. A pak k dalším největším ztrátám počítám Readea v Blindspotu, a ještě Lee Scorsbyho z His Dark Materials.
Šla jsem si článek číst (spíš teda prohlížet) s tím, že 2020 nebyl moc krutý a moc nikdo, kdo by mě bolel, neumřel.
Haha, naopak.
Tolik smrtí jsem zapomněla. Au, au.
U hodně ze sledovaných seriálů jsem pozadu, ale z toho co jsem viděla, tak mne nejvíc mrzí smrt Remi z Blindspotu :\
AislinK napsal(a):
Já jsem s několika seriály pozadu, ale nedalo mi to a článek otevřela. A pak už bylo jen: "Cože?... Cooožeee?... Cooožeeee?!!!" :DDD Už se těším, až uvidím, jak umřeli. :D To zní blbě, ale chápete, ne? :D
Já tě chápu :D. Mám to stejně :D.
Až docela lituju, že jsem neodolala a otevřela ho 😂 Já jako vždy nestíhám a tak jsem ve většině pozadu a už teď vím, že s tím budu ještě otálet víc, když vím, co je čeká a nemine 😣 Mno co už 🤷♀️ prostě blbec no a budu se muset přes to přenést a aspoň zjistit důvod jejich smrti... Tak snad většinu letos dokoukám 😁 😭😭😭 To bude zase brekotu 😭😭😭 nesnáším smutné konce 😣😣😣
litllewitch napsal(a):
Lidi, proč lezete do článku o mrtvých, a pak si stěžujete na spoilery? 😄
Ono když je to hlavní obrázek k článku na titulní straně, tak vidím co vidím.
Ve výčtu mi chybí ze seriálu Legacies Kai Parker, pak ten Diego - vlkodlak, co pak zůstal ve vězeňském světě, když se rozpadal... Což mimochodem ještě můžem říct o Sebastianovi, i když já furt doufám, že využil šance a prolezl Malivorem... :D A pak teoreticky můžem ještě jmenovat smrt u Chada, Alyssy a Rafaela, i když ty Necromancer hned zas oživil. :D A pak mě napadl ještě Clark.