Diskuze k článku Novinka pod lupou: Equinox (Netflix)
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 12. 2020 / 16:49:51 (před 3 roky)
off

Docela by mě zajímalo, jestli je to minisérie, nebo je šance na novou sérii. U Netflixu člověk nikdy neví :)

Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
5. 1. 2021 / 12:31:41 (před 3 roky)
off

Tak ten koniec bol nejako mimo. Keď dám dohromady čo sa tam dialo 6 častí tak ten koniec nedáva zmysel.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
28. 11. 2021 / 18:22:56 (před 2 roky)
off

Dokoukáno a hvězdička k Netflix trofeji k tomu :) Každopádně seriál jako celek zklamal. Čekala jsem nějaké pořádné mystery drama, ale hodně rychle to začalo sklouzávat ke kultu a podobným věcem, což mě osobně absolutně nebere. Konec byl opravdu nesmyslný a vůbec se k celému seriálu nehodil. Prvky nadpřirozena jsou fajn, ale vysvětlit tím celý příběh, to pro mě úplně sráží celý koncept tohoto thrilleru.

Závěr:
Cliffhanger. Ida zjistí, že v lese měla sex s Henrikem a jde na potrat. Její matka jí přizná, že s démonem udělala před lety dohodu, protože nemohla otěhotnět - vzdala se Idy, kterou si měl vzít v jejích 18 letech, pak ale dohodu změnila na to, že si vezme její dítě. Když ale Ida potratila a Jakob mu navíc ukradl jeho knížku, byl Henrik naštvaný a vzal si jako rukojmí do své říše všechny studenty z autobusu. V současnosti se Astrid vydá na ostrov na místo tehdejšího obřadu, kde už na ni Henrik čeká. Hrdinka mu předá jeho knihu a jak se jí Henerik dotkne, symbol na přední straně se zakrvaví. Henrik zmizí a Astrid se vydává ke břehu, kde v mlze vystoupí její sestra, vezme ji za ruku a zavede do Henrikovy oranžové říše, zatímco je příšera s rohy pozoruje. V další scéně vidíme na poli 20 studentů s maturantskými čepicemi.