Všechno nejlepší v roce 2021, SerialZoňáci! 🥂🍾
Všechno nejlepší do nového roku
Evičko, tobě také všechno nejlepší v tom novém roce 2021 🌹
Od Novoroční pusy přímo na SZ. Inu, když ji miluješ... Prostě Kofola.
Krásný nový rok všem seriálofandům, adminům i zbytku normálních lidí :) Ať se rok vydaří a je lepší, než ten minulý.
Vše nej, hlavně zdraví. A co nejvíc dobrých - nejen seriálových - zpráv.
všechno nejlepší do Nového roku všem seriálovým nadšencům :-)
Všechno nejlepší do Nového roku.
Všechno nejlepší do Nového seriálového roku :)
Všem seriálovým maniakům přeji skvělý rok 2021 :-)
Všetko Dobré v Novom Roku 2021 .
Vše nejlepší do nového roku 2021.
Nějak se mi nedaří dostat se do mého roku na serialzone😕
Všechno nejlepší do Nového roku
I já přeji Všem co tu jsou ať redaktoři či fandové, prostě všichni, Šťastný Nový rok, hodně Zdraví, štěstí, lásky a spoustu splněných snů a přání a hlavně čas, a chuť na sledování spousta seriálů. :)
Vám všem klidný nový rok s jedničkou. SerialZoňáci, ať jste s námi aktivní minimálně dalších dvanáct měsíců, daří se nám tu tvářit skvělou komunitu. Velké díky vedení za všechny novinky.
Šťastný nový rok! Spoustu zdraví, pohody a skvělých seriálů 🥂🥳
Šťastný nový rok :)
Šťastný nový rok 🥂
Vše nejlepší do nového roku 2021 🍀
Šťastný Nový rok. 🥂🍾
Happy new year everybody :-). Opravdu doufám, že letošní rok bude z hlediska událostí domácích i světových naprosto nudný a nezajímavý :-). Vzrůšo a pandemie nechť už zase zůstanou aspoň na sto let jen součástí seriálů a filmů :-). Myslím, že si to zasloužíme. (ale fakt jsem ráda, že se nedožiju pandemie v roce 2120 :D).
Vsetko len to naj v novom roku prajem vsetkym serialovym (ne)maniakom a celemu timu serialzone, nech nam prinasaju minimalne take dobre zaujimavosti zo serialoveho sveta ako doteraz 👍🎇🎉😁
Blahopřeji všem k přežití roku 2020 a přeji fantastický rok 2021!
A díky, díky, tisíceré díky vám, kteří tohle celé vytváříte. Žeru vás ;)
Všechno nejlepší v Novém roce
Hodně štěstí, úspěchů a zkouknutých kvalitních seriálů vám všem do nového roku! 🍾
Všechno nejlepší do nového roku :) Buďme pozitivní, ale zůstaňme negativní :)
Jen to nejlepší v roce 2021! :) A všem, kteří stojí za webem děkuji za vaši práci. :)
Taky se přidávám k přáním šťastného nového roku a popřeji také a především zdraví!
Krásnej vstup do nového roku 2021!
Krásný a šťastný rok 2021