Diskuze k článku 5+1 na téma Seriály z roku 2020
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 1. 2021 / 17:20:37 (před 3 roky)
off

V dnešním vydání mě pobavila ta hranice 200 hodnocení :D Právě jak jsem připravovala anketu, tak jsem se na ta hodnocení dost dívala, a asi jen 15 novinek má nad 200, zbytek je hluboko dole :D

Z výběru taky doporučuju Normal People. Zbytek jsem zatím neviděla, ale určitě se mi do watchlistu dostane Bloodride, The Great a samozřejmě Zoey ❤

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
5. 1. 2021 / 18:02:05 (před 3 roky)
off

Vdaka za tipy, Bloodride putuje do watchlistu, dlhsie sa uz chystam aj na Paranormal.

50 States of Fright a Creepshow mozem len odporucat, hlavne pri 50 States su epizody kratke do 10 min takze cela seria trva cca ako dve plnohodnotne epizody.

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
5. 1. 2021 / 18:06:06 (před 3 roky)
off

Bloodride byl velmi povedený. Mám ho v TOP 10 novinek :)

Non cuspi causa qui non debe cuspire
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
5. 1. 2021 / 18:25:04 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

V dnešním vydání mě pobavila ta hranice 200 hodnocení :D Právě jak jsem připravovala anketu, tak jsem se na ta hodnocení dost dívala, a asi jen 15 novinek má nad 200, zbytek je hluboko dole :D

Z výběru taky doporučuju Normal People. Zbytek jsem zatím neviděla, ale určitě se mi do watchlistu dostane Bloodride, The Great a samozřejmě Zoey ❤

Tak to je naše základní nastavení a nebylo ho třeba předělávat ani tady. Lidi musí víc hodnotit :D

Jinak mě osobně štve, že jsem kromě Normal People nemohl nominovat i v kategorii komedie, kde je třeba doporučit Ted Lasso!

Přehled všech seriálů z 5+1

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
5. 1. 2021 / 18:59:04 (před 3 roky)
off

Práve dnes som začala pozerať Normal people, to je teda náhoda 🙂 Prešla som zatiaľ šesť epizód, je to fajn sledovanie, no pred časom som čítala aj knihu a dosť sa jej držia, takže ma asi nečakajú veľké prekvapenia.

A skúsim sa pozrieť aj na Bloodride.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
5. 1. 2021 / 19:04:56 (před 3 roky)
off

Za mě mám ve chci vidět už delší dobu The Great (ještě dřív, než mě otrávil v hádankách :D) ale jinak mě teda neláká nic :(.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
5. 1. 2021 / 19:10:15 (před 3 roky)
on
Pajky napsal(a):

Přehled všech seriálů z 5+1

Tohle se bude hodit. A doufám, že jesmot má někde seznam seriálu ze SLDH.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
andromache
5. 1. 2021 / 19:20:25 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Ne, hlavně ne kategorie Pilot seriálu, který byl v SLDH :D :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
5. 1. 2021 / 19:21:35 (před 3 roky)
on

Stateless někdy dám, díky za tip :)
Bloodride bylo fajný.
The Great byla parádní.
Kalifat se dost povedl.

Na Normal People někdy kouknu, mám to v plánu, ale je otázka, kdy se k tomu dostanu....

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
5. 1. 2021 / 19:55:11 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Ty jsou v článkové sérii všechny.

Fruiko
5. 1. 2021 / 20:00:13 (před 3 roky)
on
ragelly napsal(a):

Ty jsou v článkové sérii všechny.

To jo, ale v seznamu si můžu vyfiltrovat, co jsem neviděl.

Furiant
Redaktor | Cool level: 84 | Dr. Horrible
5. 1. 2021 / 20:22:41 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

A co Pilot seriálu, o němž byla zmínka ve Víte, že...? To už by se ti líbilo? :D Taky si totiž dělám seznam... :) Taková kategorie by se mi líbila! :D

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Editováno: 1x | Naposledy: 5. 1. 2021 / 20:23:18
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
5. 1. 2021 / 20:24:54 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Jasně, já zapomněl, že nemám co dělat =D Ale jo, seznam už se připravuje, do uvedení výzvy bude hotový, rozhodně se v tom bude díky filtru orientovat snáz.

andromache napsal(a):

Buď si něco vybereš anebo prostě budeš zase jednou muset do lupy i přispět =D

andromache
5. 1. 2021 / 20:37:19 (před 3 roky)
off
jesmot napsal(a):

Buď si něco vybereš anebo prostě budeš zase jednou muset do lupy i přispět =D

Když už přispívám do SLDH, tak zásadně k seriálům, ke kterým mám nějaký vztah :D. Nikdy nejdu do nějaké stařinky jen tak na blind :D.

Furiant napsal(a):

A co Pilot seriálu, o němž byla zmínka ve Víte, že...? To už by se ti líbilo? :D Taky si totiž dělám seznam... :) Taková kategorie by se mi líbila! :D

Mě ne :D. Protože jsem si ze všech seriáů, co kdy byly v 5+1 vybrala tak dva :D. Vkus redaktorské části přispívající do této rubriky se totiž dost výrazně liší od toho mého :D.

Fruiko
5. 1. 2021 / 21:15:49 (před 3 roky)
on
Furiant napsal(a):

V návrzích to bylo, ale do finálního výběru se už nevešlo.

Furiant
5. 1. 2021 / 21:25:46 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Mě ne :D. Protože jsem si ze všech seriáů, co kdy byly v 5+1 vybrala tak dva :D. Vkus redaktorské části přispívající do této rubriky se totiž dost výrazně liší od toho mého :D.

A proto tam musíš přispívat víc, aby se psalo i seriálech, které tě zajímají! ;) :D

Fruiko napsal(a):

V návrzích to bylo, ale do finálního výběru se už nevešlo.

Aha, no škoda. :)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
andromache
5. 1. 2021 / 21:27:49 (před 3 roky)
off
Furiant napsal(a):

A proto tam musíš přispívat víc, aby se psalo i seriálech, které tě zajímají! ;) :D

To by se mi taky musel napřed někdo ozvat s nabídkou na přispění do 5+1 :D.

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
5. 1. 2021 / 21:29:21 (před 3 roky)
off

Díky za článek. Mimochodem, těch 200 hodnocení mě pobavilo taky. Normal People jsem dokoukala před pár dny. Bylo to fajn, ale odvařená z něj nejsem. Jednak má dost pomalé tempo, jednak mi z něj často bylo smutno.

Zoey's Extraordinary Playlist odkládám na dobu, až budou titulky.

Pro mě byl nejzajímavějším loňským seriálem The Comey Rule. Ve světle posledních událostí se jeví čím dál uvěřitelněji.

Mimochodem, Fruiko, bude možné přidávat do top 10 novinek i seriály z loňska, které uvidíme až letos? Ráda bych to časem na tu desítku doplnila, ale některé kandidáty jsem ještě neviděla.

Fruiko
5. 1. 2021 / 21:30:46 (před 3 roky)
on
Litocha napsal(a):

Mimochodem, Fruiko, bude možné přidávat do top 10 novinek i seriály z loňska, které uvidíme až letos? Ráda bych to časem na tu desítku doplnila, ale některé kandidáty jsem ještě neviděla.

Uvažuji o tom, že bude pro každý rok vlastní. A že by se to dalo povyplňovat i zpětně.

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
5. 1. 2021 / 21:31:53 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Uvažuji o tom, že bude pro každý rok vlastní. A že by se to dalo povyplňovat i zpětně.

Jo, přesně to by se mi moc líbilo :)

Furiant
5. 1. 2021 / 21:33:06 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

To by se mi taky musel napřed někdo ozvat s nabídkou na přispění do 5+1 :D.

No jo, už vidím, že tam v tabulce vůbec nejseš... :D Ono to bylo stejně rychle obsazené, než jsem se rozkoukal tak některé kategorie byly už zabrány. Tak třeba za pár let v nějaké další verzi. ;) :D

Pajky
5. 1. 2021 / 22:00:34 (před 3 roky)
off
Furiant napsal(a):

No jo, už vidím, že tam v tabulce vůbec nejseš... :D Ono to bylo stejně rychle obsazené, než jsem se rozkoukal tak některé kategorie byly už zabrány. Tak třeba za pár let v nějaké další verzi. ;) :D

Je pravda, že když jsem to začátkem roku vytáhnul k oprášení, tak byl zájem až takový, že jsem ho nečekal. Kdo ví, třeba se najde spolupráce v jiné rubrice :)

andromache
5. 1. 2021 / 22:01:42 (před 3 roky)
off
Furiant napsal(a):

No tak vidíš :D. Prej za pár let :D. Víš co, až bude 5+1 na téma Austrálie a NZ tak se ozvi :D.

andromache
5. 1. 2021 / 22:02:18 (před 3 roky)
off
Pajky napsal(a):

Je pravda, že když jsem to začátkem roku vytáhnul k oprášení, tak byl zájem až takový, že jsem ho nečekal. Kdo ví, třeba se najde spolupráce v jiné rubrice :)

Zatím zůstanu věrná SLDH :-). Tedy snad :D.

Fruiko
5. 1. 2021 / 23:03:31 (před 3 roky)
on

Pajky hlásím, že první 4 mají blbě nalinkované na profily widget obrázky. Jsem už na mobilu v posteli, tak se mi to blbě opravuje, tak jestli jsi u počítače, tak na to mrkni.

Pajky
5. 1. 2021 / 23:13:35 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Pajky hlásím, že první 4 mají blbě nalinkované na profily widget obrázky. Jsem už na mobilu v posteli, tak se mi to blbě opravuje, tak jestli jsi u počítače, tak na to mrkni.

Díky za echo. Nevím, jak se mi to podařilo takhle rozhodit, ale už je to opravený.

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
6. 1. 2021 / 07:37:50 (před 3 roky)
off

tak ja mám za sebou väčšinu seriálov z tohto vydania,až na Kalifat,ktorý asi teda po skúškovom skúsim =D ale inač bolo ťažké vybrať ten jeden za tento rok,bo ich bolo viac než dosť,ktoré by si odporúčanie zaslúžili

ku The Great som sa dostala inač zaujímavou cestou,ešte predtým ako sa nejak viacej začala zmieňovať. a to tak,že som videla Bohemian Rhapsody,následne pozerala (len tak zo zvedavosti kto kde hral,či poznám nepoznám) a podarilo sa mi zistiť, že Gwilym Lee, čo hral Bryana May, hral v Midsomer´s murders a bude mať nový seriál The Great,tak som začala pátrať čo to o ňom až bolo jasné,že ho pozriem =D

Gallifrey fall no more!
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
11. 1. 2021 / 01:38:15 (před 3 roky)
off

Novinek jsem v loňském roce viděla celkem dost (co taky jiného dělat?), ale Bloodride ne a rozhodně mě zaujal. Taky asi zkusím The Great, i když historické seriály jsou má nejméně oblíbená kategorie, podle popisu by nemusel být nudný.
Jinak Zoey doporučuju, je skvělý.

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 1. 2021 / 01:40:43
Kahlan
11. 1. 2021 / 12:46:27 (před 3 roky)
off
janulam11 napsal(a):

Novinek jsem v loňském roce viděla celkem dost (co taky jiného dělat?), ale Bloodride ne a rozhodně mě zaujal. Taky asi zkusím The Great, i když historické seriály jsou má nejméně oblíbená kategorie, podle popisu by nemusel být nudný.
Jinak Zoey doporučuju, je skvělý.

The Great určite odporúčam.ono je to naozaj také "svojské" ako píšem a nuda v najmenšom prípade nehrozí =D

Gallifrey fall no more!
Editováno: 1x | Naposledy: 11. 1. 2021 / 12:48:49
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
11. 1. 2021 / 14:43:52 (před 3 roky)
off
Kahlan napsal(a):

The Great určite odporúčam.ono je to naozaj také "svojské" ako píšem a nuda v najmenšom prípade nehrozí =D

Díky za tip, jdu do toho :D.

Kahlan
11. 1. 2021 / 15:32:34 (před 3 roky)
off
janulam11 napsal(a):

Díky za tip, jdu do toho :D.

potom daj vedieť =D

Gallifrey fall no more!
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
22. 1. 2021 / 23:29:05 (před 3 roky)
off

Tak žádný z těchto seriálů jsem neviděla, ale dneska díky výzvě jsem začala sledovat Bloodride a musím říct fakta hustý psycho. A vidím to tak, že až zítra dokoukam, tak se zařadí i mezi zamilované. ❤️😁

Janey T.