Súhlasím s tým, že kto videl originál, bude mať ťažké namotať sa na toto. Mirandu som videla veľakrát. Historku s deťmi - Orlandom a Bloomom v origináli viem odrecitovať naspamäť :D To, čo z toho urobili tu bolo proste tragické (a nie veselo tragické, ako by historka o umrznutých deťoch mala vyznieť).
Okrem scenáru, to má ďalšiu podobnosť: Miranda bola trápna (najlepším možným spôsobom spoločenskej trápnosti, ktorá Britom prúdi v žilách a odovzdávajú si ju z pokolenia na pokolenie) a Kat je trápna (...bez dodatku, proste trápna).
Mirandu miluju. Jakože fakt. Historku s Orlandem a Bloomem umím taky nazpaměť! Tady jsem nezvládl ani trailer.
Jak píše i Tesa, je to strašně trapné, ale bohužel ne tím správným britským způsobem. Zatímco pohledy Mirandy do kameru jsou naprosto přirozené a jsou rozhodně tím, co dělá celý seriál vtipnější, u Kat mi to přišlo strašně na sílu a úplně mimo (alespoň z traileru, což chápu, že asi není úplně fér).
Každopádně i podle hodnocení jinde to nevypadá, že by to žilo více jak jednu sezónu, tak aspoň tak.
Majkl303 napsal(a):
u Kat mi to přišlo strašně na sílu a úplně mimo (alespoň z traileru, což chápu, že asi není úplně fér).
Ale je to fér, hlavne k sebe samému :D A aj k tomuto televíznemu počinu, pretože je to rovnako trápne ako v traileri, len v tej časti to trápenie trvá dlhšie :D
musím s vami plne súhlasiť. originál zbožňujem.toto som skúsila a neviem.akoby až príliš tlačili na pílu vo všetkom.ten humor,tie jej pohľady na kameru, "trápnosť"....tu to celé vyznieva akoby sa až moc snažilo, napäto, divne...a nie vtipne, uvoľnene, vtipno trápne a ten vtip s deťmi to zaklincoval,ako toto použiť bez hanby,to neeeee
Kids? Yes I got two, Orlando and Bloom. What about you? Still single. Me too! Didn't you just say you are married? Divorced now. And kids? Dead 😂 What happend? They froze Gary, they froze to death.
Bože, tá Miranda. Na toto radšej ani pozerať nebudem, stačil trailer.
Tak to koukám, že pilot dostal tak vysoké hodnocení. Já Mirandu miluju, stejně tak mám i hodně rád Mayim, v TBBT byla Amy moje oblíbená postava. Ale tohle byla vyloženě katastrofa. Opravdu trapný humor, přesně, ne trapně vtipný jako v Mirandě, ale jen trapný. Že i mě bylo kolikrát trapně, že tohle musí hrát Mayim, chudák. Pro mě tak 25 % a na další díly se rozhodně dívat nebudu.
phoboska napsal(a):
Kids? Yes I got two, Orlando and Bloom. What about you? Still single. Me too! Didn't you just say you are married? Divorced now. And kids? Dead 😂 What happend? They froze Gary, they froze to death.
V Mirande to bolo dokonalé :D Už len tá postupnosť:
Gary: And kids?
Miranda: Dead
A až potom začala hovoriť tú funny story :D a zavŕšila to "They froze Gary, they froze to death."
V Kat na to išli opačne. To, že sú mŕtve povedala až na konci. Je jasné, kam to smeruje a ten moment toho šoku "Dead" úplne vynechali, presunuli na koniec a stratili humornosť scénky.
O tom prejave ani nehovorím... Mayim mám rada, ale s Mirandou toho veľa spoločného nemá čo sa prejavu týka.
Tesa. napsal(a):
V Mirande to bolo dokonalé :D Už len tá postupnosť:
Gary: And kids?
Miranda: Dead
A až potom začala hovoriť tú funny story :D a zavŕšila to "They froze Gary, they froze to death."
V Kat na to išli opačne. To, že sú mŕtve povedala až na konci. Je jasné, kam to smeruje a ten moment toho šoku "Dead" úplne vynechali, presunuli na koniec a stratili humornosť scénky.
O tom prejave ani nehovorím... Mayim mám rada, ale s Mirandou toho veľa spoločného nemá čo sa prejavu týka.
To jej...it's a funny story actually...:D Ach jaj, normálne mám chuť si vytiahnuť DVD a pozrieť si to.
To je asi ako s IT Crowd, že v USA sa to ani do vysielania nedostalo, možno sa ani toto nemalo.
Miranda je prostě Miranda. Ta je tak láskyplně neohrabaná, že ji člověk musí milovat a trochu se v ní vidí. To se v americké verzi nepovedlo. Cat je prostě jen za trapku. A tomu jejímu chlapovi jsem pořád zírala na ty extra vybělené zuby. Ten je tedy strašný.
Jinak mi přijde, že každá bezdětná seriálová žena ke čtyřicítce je buď vykreslená jako zoufalá trapka nebo sexy vamp co se nechce vázat.
Miranda je britský skvost na který se nesahá. Nevím, co si od toho tvůrci slibovali, ale diváci, kritici i fanoušci jsou nas... štvaní. Ratings ani hodnocení tomu nepomáhá. Tohle bude mít štěstí, když odvysílá celou sérii. Žádná such fun se nekoná.
slayerrrr napsal(a):
Miranda je britský skvost na který se nesahá. Nevím, co si od toho tvůrci slibovali, ale diváci, kritici i fanoušci jsou nas... štvaní. Ratings ani hodnocení tomu nepomáhá. Tohle bude mít štěstí, když odvysílá celou sérii. Žádná such fun se nekoná.
asi tak.ja som rozmýšľala,že ešte z čistej nudy, keď budem potrebovať vypnúť po celodennom učení pustím druhú časť,ale nie.toto sa nedá. Miranda je Miranda,tam všetko a všetci spolu perfektne funguje a fungujú.tu je to také meeeeeeeh,sa nedá. a tá jej mamka,tak to je dobrý fail tiež
toto ak stiahnu z vysielania,tak by to bola asi najlepšia voľba
slayerrrr napsal(a):
Miranda je britský skvost na který se nesahá
Tak!
Mirandu jsem nikdy neviděla, takže nemůžu posoudit jak moc je Kat špatná.
Neříkám, že je to bůh ví co na co bych se nějak těšila,ale jako oddychovka po práci to fungovat bude.
Jinak je tam málo koček! :D
EDIT: Tak jsem zhlédla Mirandu (co jiného taky dělat na noční,že:D)a musím říct, že je Kat hooodně slabej čajíček.