Páni, tak ten čas letí. Pamatuji si, jak jsem se těšila až si v TV pustím Čarodějnice školou povinné, které se mi hodně líbily. Jen jedna televize a rodiče toto nebavilo, takže jsem zas tak často koukat nemohla, ale když už stálo to za to. :D
Četnické humoresky jsou taky super a ráda se k nim vracím. A rozhodně je naplánovaný něco jako maraton na ně, protože tento seriál fakt neomrzí. :)
A do třetice všeho dobrého, Hannah Montana. I když nevím jestli všeho dobrého, protože jsem nějaké ty díly viděla a bavily mě to ano, ale že bych jsem se musela dívat pořád a třeba udělat maraton, to zase ne. :)
A u zbylých seriálů, tak většinu z nich neznám, nebo mi to nic neříká, ale je tam pár seriálů co znám, viděla jsem nějaký díl či jsem o něm jenom slyšela. :)
Jsem ráda, že jsem z generace, kterou Hanna Montana už minula. Stejně tak mě minuly Čarodějnice školou povinné.. když už, tak radši dospělé Charmed :-). Ale když nad tím tak přemýšlím, tak ze seriálů dneska zmíněných jsem nesledovala vlastně vůbec nic O_o.
Ano, dvacet let od premiéry Četnických humoresek, to je něco. Super, že se probojovaly do pětky a ještě na tak hezké místo. Tento seriál pro mě bude láskou navždy ♥
Četnické humoresky 🥰 na podzim jsem měla už několikatou reprízu. Snad nikdy neomrzí.
A nemůžu uvěřit, že už je to 5 let co skončil Galavant. Ještě dnes pláču 😢
Jistě pane premiére jsem ocenil až později.
Naše Hanna Montana byli Beverly Hills 90210 a Heartbreak High :D
To už je tak dlouho? :O
Ach joo.....
Pamatuji si jak jsme si se ségrou pouštěly Čarodějnice školou povinné a náramně se u toho bavily. Bohužel si nejsem jistá, zda bych k tomu měla stejný postoj i dnes.
Za to Četnické humoresky u mě bodovaly tehdy a zůstalo to do dnes. A těší mě, že i když to téměř každý musí znát i pozpátku? Několikrát sledovanost přesáhla milion, když to bylo teď nedávno v TV. :)