Diskuze k článku Novinka pod lupou: Lupin (Netflix)
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
13. 1. 2021 / 10:26:15 (před 3 roky)
off

V prvom momente som bol dost skepticky, pretoze cernoch a Arsen Lupin, ale dobre to zapracovali. To prepojenie minulosti a a sucasnosti nie je rusive ako v mnohych inych serialoch a rodinna trauma nie je prehypovana, hoci je to vlastne zaklad deja.
Celkovo sa da tako novinka hodnotit dost pozitivne hoci su tam niektore nedokonalosti , najma co sa tyka jeho syna a potom toho ze maju jeho podobu a vedia o koho ide ale policia je uplne neschopna ho v Parizi najst, ale novinarka ho najde za jeno popoludnie.

(videne 3 casti)

Editováno: 1x | Naposledy: 13. 1. 2021 / 10:29:08
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
13. 1. 2021 / 11:25:24 (před 3 roky)
off

Dozvěděla jsem se o něm pár dní před premiérou, ale moc jsem se těšila. Bohužel jsem si toho teď hodně rozkoukala, tak další už nesmím. :'D
Jsem ráda, že jsou dobré ohlasy. O to víc se těším.

Anyk
Redaktor | Cool level: 49 | Chip
13. 1. 2021 / 18:47:05 (před 3 roky)
off

Oh la la, Le Louvre (ach, jak se mi stýská!), ta hudba, Omar Sy - byť teda v traileru mám pocit, jako by byla rozjetá stopa videa a dabingu. Ale jsem dostatečně navnaděná :-) Trochu mi to evokuje film Now You See Me - což asi byla snaha - viz scéna s pouty. Putuje do "Chci vidět", díky za tip :-)

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
13. 1. 2021 / 21:06:33 (před 3 roky)
off

Zatím je to opravdu dobré. Těším se na další díly

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
13. 1. 2021 / 21:46:55 (před 3 roky)
off

Jak to vyšlo, tak jsem skoukl první díl a hned mě to chytlo, takže skouknuto v kuse. Za ten konec bych ale zabil, doufám, že další díly budou brzy.

_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
14. 1. 2021 / 08:42:44 (před 3 roky)
on

Když vidím tu vlnu pozitivně laděných commentů, tak je mi smutno. Proto, že si neumím představit kladné hodnocení od někoho, kdo četl předlohu (navíc v době, kdy jsou čtenáři ohrožený živočišný druh) a zejména proto, že doba natolik "pokročila", že již diváci přestávají vnímat všudypřítomnou neomarxistickou indoktrinaci, která je v tomto případě mohutně nadávkována.

Major Zeman je částí populace považovaný za vydařené dílo československé televizní produkce, novodobý Lupin se řadí do stejné kategorie, jenom si klade trochu (nepříliš) odlišné cíle. Prostředky ale používá stejné. Co na tom, že je původní atmosféra zcela pohřbena, že vzniklo něco odlišného, co těží z původní "lupenovské značky".

Majetková práva k původnímu dílu vypršela a tak nehrozí žaloby za zneužití tematu a názvu. Netflix toho jako obvykle využil. O tempora, o mores - cítím značný smutek.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
16. 1. 2021 / 09:46:09 (před 3 roky)
off

Po vašich nadšených recenziách som sa pustila do seriálu a musím teda povedať, že prvé polhodinka bola rozpačitá.. prišlo mi to príliš jednoduché, neprepracované, hlúpy plán, ktorý by reálne nikdy nevyšiel.. no stačilo mi počkať až do konca a hneď sa to vysvetlilo. 😅

Prekvapil ma však nízky počet epizód. Priateľ už pozrel všetkých 5, trochu ho sklamalo, že sa nič nevysvetlilo, ja som po tretej zaspala, takže sa k tomu vrátim a budem dúfať, že ďalšie epizódy budú čoskoro.