Taky jsem na první díl koukla a mám v plánu kouknout i na zbytek. Mě to bavilo :)
Tohle bylo opravdu příjemné překvapení a za mě černý kůň české jarní sezóny. Role všem krásně sedly, i když David Novotný hraje pořád jedno a to samé. Těším se na další díly.
Neplánovala jsem se koukat, ale šla jsem náhodou kolem televize a zůstala. Je to rozhodně to lepší, co letos ČT nabídla. Budu dál sledovat.
Odyssea napsal(a):
Neplánovala jsem se koukat, ale šla jsem náhodou kolem televize a zůstala. Je to rozhodně to lepší, co letos ČT nabídla. Budu dál sledovat.
Měla jsem to podobně... čekala jsem, že to bude další umělý seriál s nepřesvědčivými hereckými výkony... a přišlo mi to přirozené, sedla jsem a koukala, za mě super, jsem zvědavá na další díly, přeci jenom deset dílů (snad si pamatuji dobře) je docela dost.
Dokonce i oba kluci hráli dobře, což se jen tak nevidí.
Martysek napsal(a):
Měla jsem to podobně... čekala jsem, že to bude další umělý seriál s nepřesvědčivými hereckými výkony... a přišlo mi to přirozené, sedla jsem a koukala, za mě super, jsem zvědavá na další díly, přeci jenom deset dílů (snad si pamatuji dobře) je docela dost.
13 dokonce.
Už se moc těším na další díly, protože tohle se fakt povedlo. Moc příjemné, herci taky dobrý, nikdo mi tam nevadil. Podobných seriálů by tu mohlo být víc. Lepší než všechny ty seriály z nemocnic.
Nic jsem od toho neocekavala, o to vic mne to prekvapilo. Herecke vykony jsou skvele, i oba kluci to zahrali na jednicku a nejsou otravni.
I po zhlédnutí druhé epizody mě to baví.:)