Vdaka za clanok. Urcite sa chystam na Lupina. Naposledy som videl Vampires, celkom podareny kusok 😉
Mnoo, tak tady jsem aspon vedela, ze je Lupin (mam ho v planu), ale uplne nejvic to vypada na Call My Agent! - na to se hodne tesim.
Diky za tipy :)
IrmaVep napsal(a):
Mnoo, tak tady jsem aspon vedela, ze je Lupin (mam ho v planu), ale uplne nejvic to vypada na Call My Agent! - na to se hodne tesim.
Diky za tipy :)
Mají na Netflixu včetně nejnovější série, ale bez CZ podpory.
Díky moc, další povedený díl (hlavně se mi líbí ta různorodost). Ve chci vidět už mám nějakou dobu Bureau a Lupina, z ostatních si určitě taky vyberu, představili jste je neodolatelně.
Na Lupina se chystám určitě. A co si myslím, že by mě bavilo, tak je Versailles. :)
Litocha napsal(a):
Díky moc, další povedený díl (hlavně se mi líbí ta různorodost). Ve chci vidět už mám nějakou dobu Bureau a Lupina, z ostatních si určitě taky vyberu, představili jste je neodolatelně.
Děkuju, pokud je ta možnost, tak se snažím vybrat vždy něco z různých žánrů. Jsem rád, že to padlo do noty.
juuuuuuu keď všetko znie tak zaujímavo =D určite niečo skúsim. ale musím sa priznať,že Versailles som videla len jednu sériu,nejak ma to vtedy nechytilo,ale určite by som tomu chcela dať ešte jednu šancu
Díky za další článek. Francouzské seriály mě zatím celkem míjely (když pominu ty notoricky známé, o kterých píšete v úvodu) a jsem upřímně překvapená, jak velký výběr jste představili. Lupina už sleduji, ale i Dix pour cent a Plan Coeur vypadají hodně lákavě.
Některé věci vypadají hodně zajímavě, takže díky za tipy :) Za sebe každopádně mohu doporučit seriál La Révolution
Zopár francúzskych seriálov som už videla, zo spomenutých som zatiaľ videla len Lupina, ale plánujem vyskúšať aj všetky ostatné 😁
Inak super rubrika!