Diskuze k článku Novinka pod lupou: Fate: The Winx Saga (Netflix)
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
22. 1. 2021 / 16:16:05 (před 3 roky)
off

Asi jsem jediná, kdo tu rád vidí v jiných barvách Thomase z Downton Abbey :D Jinak souhlasím, že vizuální efekty jsou vydařený. Příjemně mě to překvapilo, tak doufám, že si to udrží nastavenou laťku.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
22. 1. 2021 / 16:24:52 (před 3 roky)
on

Mě nejvíc zaujala ta empatička se sluchátky, myslím, že při maratonu bude moje oblíbenkyně :)

hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
22. 1. 2021 / 16:34:39 (před 3 roky)
off

no tak no tohle jsem zvedavy jak si to užiju i když jsem viděl original :D

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
22. 1. 2021 / 16:35:00 (před 3 roky)
off

Povedlo se to hodně moc, efekty jsou super hlavně v posledním díle, zapkesalo moje srdečko odchovane na kreslené verzi. Takže další řadu prosím.

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
22. 1. 2021 / 16:36:05 (před 3 roky)
off
foruska napsal(a):

Asi jsem jediná, kdo tu rád vidí v jiných barvách Thomase z Downton Abbey :D Jinak souhlasím, že vizuální efekty jsou vydařený. Příjemně mě to překvapilo, tak doufám, že si to udrží nastavenou laťku.

Nejsi jediná, tady je dost k sežrání, takhle role mu fakt sedla.

Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
22. 1. 2021 / 16:50:56 (před 3 roky)
off

Proč jsem si vzpomněl na Fort Salem?
... aneb, může někdo udělat porovnání (než zase začnu koukat na něco, co už jsem viděl jinde ... (díky předem ;-) )

foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
22. 1. 2021 / 17:07:05 (před 3 roky)
off
Deaneira napsal(a):

Nejsi jediná, tady je dost k sežrání, takhle role mu fakt sedla.

I jako záporák byl dobrej, ale aspoň jde vidět, že toho umí zahrát víc:)

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
22. 1. 2021 / 17:37:36 (před 3 roky)
off

Nikdy bych nevěřila, že si dám cokoliv seriál s názvem winx do chci vidět. :D Ale trailer se mi líbil a myslím, že i seriál by mě bavil. Komiks šel mimo mě, ale vím, že mě při základce bavily komiksy witch. Ale že bych chtěla někdy vidět live action verze mě fakt nenapadlo. :D Ale tohle vypadá dobře a jsem na to zvědavá :)

F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
22. 1. 2021 / 18:41:09 (před 3 roky)
off

Už se tak moc těším na večerní maraton, teď ještě hodinu učení, sprcha, večeře a jdu si zničit osobní život :3

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
22. 1. 2021 / 20:40:37 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Nikdy bych nevěřila, že si dám cokoliv seriál s názvem winx do chci vidět. :D Ale trailer se mi líbil a myslím, že i seriál by mě bavil. Komiks šel mimo mě, ale vím, že mě při základce bavily komiksy witch. Ale že bych chtěla někdy vidět live action verze mě fakt nenapadlo. :D Ale tohle vypadá dobře a jsem na to zvědavá :)

Zdá se že si pleteš dva světy -Winx a WITCH ( Winx, pokud vím, nemají komiksovou předlohu)
Ale jelikož dost dobře znám obojí, ono to má z Winx jen minimálně,od jmen postav ( ne všech) a Solarie ( kde se Alfea vlastně v animáku ani nenachází) ale upřímně mi to víc evokuje už výše zmíněné WITCH, ale v dobrém, příjde mi jakoby si vzali to nejlepší z obou světů

Gabka
Editováno: 1x | Naposledy: 22. 1. 2021 / 20:41:27
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
22. 1. 2021 / 20:44:21 (před 3 roky)
off
Jessica Angell napsal(a):

Zdá se že si pleteš dva světy -Winx a WITCH ( Winx, pokud vím, nemají komiksovou předlohu)
Ale jelikož dost dobře znám obojí, ono to má z Winx jen minimálně,od jmen postav ( ne všech) a Solarie ( kde se Alfea vlastně v animáku ani nenachází) ale upřímně mi to víc evokuje už výše zmíněné WITCH, ale v dobrém, příjde mi jakoby si vzali to nejlepší z obou světů

Nepletu, právě, že vím, že jde o rozdílné věci a snažila jsem se napsat, že witch mě bavilo, ale winx šlo mimo mě. :) Předpokládala jsem, že je od komiksu, jako witch, ale je možné, že to mělo jen animák. Kdo ví. Každopádně tenhle seriál zkusím :)

Luisa
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
22. 1. 2021 / 21:00:24 (před 3 roky)
off

Na seriál jsem se hodně těšila a měla z něj strach zároveň, neboť předlohu znám. A kupodivu se mi hraná verze líbila víc než ta animovaná 🙈😂 Dokonce bych uvítala i více dílů :) těch 6 bylo málo 😣

Vím, že nic nevím. Ale to neznamená, že mi to musíte připomínat!!!
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
22. 1. 2021 / 22:21:56 (před 3 roky)
off

V druhé polovině 2020 jsem zhlédla docela hodně "magických" seriálů a musím říct, že tohle, v porovnání s těmi ostatními, bylo docela vanilla. Zatím mám za sebou jen pilot, ale nejsem z toho až tak nadšená, čekala jsem něco lepšího. Hlavně ta premisa kouzelnické školy je už hooooodně ohraná asi mě už moc nebere.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
22. 1. 2021 / 23:43:37 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Nepletu, právě, že vím, že jde o rozdílné věci a snažila jsem se napsat, že witch mě bavilo, ale winx šlo mimo mě. :) Předpokládala jsem, že je od komiksu, jako witch, ale je možné, že to mělo jen animák. Kdo ví. Každopádně tenhle seriál zkusím :)

Winx, pokud nějaký komiks měli, tak až jakoby na motivy seriálu animovaného, WITCH to mělo naopak..ale Fate z animáku má fakt jen hrstku, ani příběh hlavní hrdinky není úplně převzatý

Gabka
frozennort11
VIP | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
23. 1. 2021 / 12:48:21 (před 3 roky)
off

keby to hodnotim ako samostatny serial tak je to super ale ked sa to hodnoti ako adaptacia winx clubu tak az tak super to neni