Diskuze k článku Novinka pod lupou: Zločiny Velké Prahy (Česká televize)
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
2. 2. 2021 / 11:43:24 (před 3 roky)
off

Souhlas. Taky mě to extra neoslovilo, ale třeba další díly budou lepší. Tady šel případ hodně bokem na úkor představovaček. Něco tomu ale prostě chybělo...

Bored now...
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
2. 2. 2021 / 12:59:35 (před 3 roky)
off

Taky bych se přikláněl k tomu, že šlo trochu ubrat na úvodních scénách a dopilovat případ, jinak to celkem šlo, byť to bylo takové celé ospalé a nikoho jsem si nestihl oblíbit. Jediné co mě vytáčelo byly ty neustálé náklony kamery, jako kdyby to točili z lodní paluby. A pak ještě ty neustálé záběry, jak se k Praze blíží vlak s politikem, kterého ale ve výsledku neukázali.

marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
3. 2. 2021 / 21:10:07 (před 3 roky)
off

Těšil jsem se, ale nic zvláštního jsem si nesliboval. Protože případy rady Vacátka ani Četnické humoresky už asi nic netrumfne. Ale tohle nelze nazvat ani slabým odvarem. Tohle je prostě neskutečně trapný. Určitě se mrknu i na zbývající epizody, protože jinou kulturu v těchto Covidových časech nemáme, ale bez pořádné porce rumu to asi fakt nepůjde.

Marvio
Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
19. 3. 2021 / 08:52:38 (před 3 roky)
off

Tak jsem se k tomu taky dostala, a mám tedy velký problém to dokoukat. Hlavní hrdina je tak nesympatický, až se těším na konec dílu a už to nikdy nechci vidět. Začátek je rozvleklý, odradí už po několika minutách. Snažím se najít nějaké pozitivum, ale nevidím nic. Nějaký náznak snahy o vtipnost jsem nenašla.

For crying out loud!