Diskuze k článku Novinka pod lupou: Anatomie života (Nova)
Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
28. 1. 2021 / 11:38:51 (před 3 roky)
off

Nikdy jsem neměla v plánu se na sestřičky podívat, ani to neplánuji nyní. Přišla jsem si čistě přečíst recenze a jsem ráda, že jsem tak udělala. Pobavily jste, holky! 👍😄

Dokud bude česká produkce pořád pokračovat v zajetých, desítky let starých šlépějí a do čela scenáristů stavět pořád ty stejné, stárnoucí lidi, nikdy se nikam neposune. A nekonečné remakes zahraničních věcí taky není záruka úspěchu - očividně. Z vlastní zkušenosti vím, že jsou připosraní i jen vyzkoušet něco nového.

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
28. 1. 2021 / 11:40:33 (před 3 roky)
off

Tak měla jsem v plánu si první díl pustit a dát tomu šanci, ale už mě to přešlo. :D Jednak dle místních reakcí a také, jelikož na první díl koukala mamka a ta z toho byla vůbec otrávená. Ono už předem, jelikož tomu dělali takovou propagaci, až to hezký nebylo. Mamčině kolegyni z práci dokonce přišla SMS zpráva, aby jako si večer nezapomněla pustit nejlepší seriál všech dob! :D Takže asi tak. Nova tohle pěkně posr*la a jsem zvědavá, jak dlouho tuhle šaškařici nechají v tv. :D

Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
28. 1. 2021 / 11:48:56 (před 3 roky)
off

jediný důvod, proč jsem si to chtěla jednou někdy zapnout, byl Honza Komínek, tak litllewitch můžeš pak hodit update, jestli aspoň hraje dobře, protože hádám, že vylepšit ten seriál už ani on nevylepší :D :D

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Elfi76
28. 1. 2021 / 11:59:16 (před 3 roky)
off

Za mě nic extra. Proč má Nova potřebu mít za každou cenu lékařský seriál?

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
28. 1. 2021 / 12:08:10 (před 3 roky)
off

Dokoukala jsem to, ale bože to je zase blbost. Já fakt nechápu proč už se netočí normální seriály.

zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 23 | Denholm
28. 1. 2021 / 12:08:26 (před 3 roky)
off

Tak na tento seriál jsem se vůbec nechystala a určitě se na něj nekouknu později.
Vaše názory mě v tom pouze utvrzují.

"It's a beautiful day to save lives.”
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
28. 1. 2021 / 12:25:26 (před 3 roky)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

jediný důvod, proč jsem si to chtěla jednou někdy zapnout, byl Honza Komínek, tak litllewitch můžeš pak hodit update, jestli aspoň hraje dobře, protože hádám, že vylepšit ten seriál už ani on nevylepší :D :D

Úplně nevím, jestli to budu sledovat dál :D

Bored now...
Hlawoun
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
28. 1. 2021 / 12:34:44 (před 3 roky)
off
Scenáristé (kráceno) očekávají, že diváci jsou totální tupci, kteří na vteřinu nezapnou mozek.

Tato věta naprosto dokonale vystihuje podstatu nováckých seriálů a protože je pravdivá, obávám se, že seriál tu s námi, lépe řečeno s nimi, vydrží hodně dlouho. Pohřbít ho může jen nostalgie po Ordinaci... R.I.P. úroveň :(

Zima se blíží...
jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
28. 1. 2021 / 12:46:03 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Mamčině kolegyni z práci dokonce přišla SMS zpráva, aby jako si večer nezapomněla pustit nejlepší seriál všech dob! :D Takže asi tak.

Že to Markíza udělala u Najhoršieho týždňa môjho života, budiž, ale tady? Že by obava z nízké sledovanosti?

Hitchhiker
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
28. 1. 2021 / 12:46:30 (před 3 roky)
off

Poslední český seriál, co jsem pravidelně sledovala, bylo Ohnivý kuře, protože byl o vaření a byli tam fajn neokoukaný lidičky. Nemyslím si že česká televizní produkce potřebuje další nemocniční seriál. Mám dojem, že se točí dva druhy. Nemocnice a krimi. Ale neřeknu, na co bych se koukala, teď sama netuším, na co bych se chtěla dívat. Každopádně tento seriál půjde mimo mě a děkuji odvážlivcům, že se na to podívali, aby nám mohli říct, jaké to bylo.

For crying out loud!
Radim.Winiarski
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
28. 1. 2021 / 12:47:53 (před 3 roky)
off

Napsat něco hlubokomyslnýho fakt nemá smysl. Je to o několik levelů níž než Ordinace, nebo taková Slunečná. Čistá kopírka, která dokazuje, jak málo inovativní naši tvůrci jsou, a jak na své diváky serou.
V tomto případě si ale myslím, že jim hodně brzy dojde, jaká chyba to byla. Recenze jsou děsivé a sledovanost byla na první díl extrémně bídná. Takže pokud měli v plánu minimálně konkurovat Slunečné, tak jim asi muselo dojít, že se hodně silně přepočítali.

Tak dlouho nosíte masku, až nakonec zapomenete, kdo je pod ní. (V)
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
28. 1. 2021 / 13:02:31 (před 3 roky)
off
litllewitch napsal(a):

Úplně nevím, jestli to budu sledovat dál :D

a sakra :D jsem si teď četla tvoje tweety, až mě zamrzelo, že nemám twitter, protože jsem se fakt pobavila :D

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
AislinK
28. 1. 2021 / 13:31:00 (před 3 roky)
off
Elfi76 napsal(a):

Za mě nic extra. Proč má Nova potřebu mít za každou cenu lékařský seriál?

Protože ho má jejich úhlavní nepřítel Prima. :D To je jak ze Slunce Seno: "Když vy televizi, tak my barevnou!" :DD

AislinK
28. 1. 2021 / 13:32:44 (před 3 roky)
off
jesmot napsal(a):

Že to Markíza udělala u Najhoršieho týždňa môjho života, budiž, ale tady? Že by obava z nízké sledovanosti?

Pravděpodobně. Ale podle mě to spíš lidi ještě víc odradilo. Tuším, že snad mamka říkala, že dokonce při popisu seriálu použili slovo "geniální." :D Spojení slova geniální a Novy je samo o sobě dosti podezřelé :D

libor42
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
29. 1. 2021 / 16:57:31 (před 3 roky)
off

Zhasl jsem to po 15 minutách, hlavně pro nesmysly ve stylu - seriál o traumatologii, kde léčí střeva a srdce. Kdyby aspoň měli snahu si najmout odborného poradce a zrušit pár nesmyslů, tak bych možná, jen možná, zkusil celý díl. Snaha vyždímat emoce z diváků jim taky moc nešla - chlap v komatu a těhotná manželka, to je tak laciný, že i autoři laciných červených knihoven (a la doktor Ramoray z Friends) by se za tohle styděli.

Editováno: 1x | Naposledy: 29. 1. 2021 / 16:58:02
Maarti
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
31. 1. 2021 / 06:40:13 (před 3 roky)
off

😄😄 tak to jsem ráda, že jsem to ani nepustila.
Už běží reklamy, že budou dávat 2 premiérové díly po sobě 🤦‍♀️ Kolik toho má asi Nova předtočeno..

kneznaL
Uživatel od první verze | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
1. 2. 2021 / 07:32:13 (před 3 roky)
off

Něco tak strašného jsem opravdu dlouho neviděla. Vydržela jsem u toho asi 10 min. A to mám celkem ráda třeba konkurenční Sestřičky nebo předtím Modrý kód. Ale tohle se nedá.