Diskuze k článku Co přinese Nové jaro 2021?
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 1. 2021 / 11:04:02 (před 3 roky)
off

Tak na tu Tvář se už těším :)

Janey T.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
21. 1. 2021 / 11:21:49 (před 3 roky)
on

No žádná výhra.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
21. 1. 2021 / 11:46:46 (před 3 roky)
off

Klasicky TV Nova vynechám a vrátím se až s další řadou MasterChef :)

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
21. 1. 2021 / 11:46:59 (před 3 roky)
on
Fruiko napsal(a):

No žádná výhra.

Od nich už nic nečekám :-).

A jinak Best of Tvář mě těší, ale netěší mě, že se Háma nacpal do moderování. Začínám na něj mít čím dál větší alergii :(.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
21. 1. 2021 / 12:02:59 (před 3 roky)
off

Příští týden načnu Anatomii života, protože co jiného v lockdownu dělat. A možná sem tam mrknu na Tvář

Bored now...
fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
21. 1. 2021 / 13:54:45 (před 3 roky)
on

No žádný zázrak to není... V podstatě nic nového, čekal jsem, že se změnou majitele příjde nějaká inovace, ale zřejmě bohužel ne. Těžko říct, jak moc do toho zasáhl covid.

Anatomie života vypadá podle upoutávek vážně hrozně.

Co se týče zahraničních akvizic, tak v příštích pár letech se nedá čekat, že by se velké zahraniční seriály objevovali na našich TV, bohužel, následek covidu je, že se bude šetřit.

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 124 | Spartacus
21. 1. 2021 / 14:33:44 (před 3 roky)
on
fabec1222 napsal(a):

No žádný zázrak to není... V podstatě nic nového, čekal jsem, že se změnou majitele příjde nějaká inovace, ale zřejmě bohužel ne. Těžko říct, jak moc do toho zasáhl covid.

Co se týče zahraničních akvizic, tak v příštích pár letech se nedá čekat, že by se velké zahraniční seriály objevovali na našich TV, bohužel, následek covidu je, že se bude šetřit.

Na druhou stranu tady má "půlka" zahraničních stanic nějakou svojí kopii. Narážka na Paramount a různé takové málo známé "kabelovky".

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
_-0-_
Uživatel od první verze | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
21. 1. 2021 / 14:40:33 (před 3 roky)
off

Sledovanost Novy (& spol.) cosi vypovídá o vlastnostech průměrného voliče.

Cato (24.2.2022): "Cēterum um cēnseō RuSSia esse dēlendam."
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
21. 1. 2021 / 14:43:36 (před 3 roky)
on
andromache napsal(a):

Od nich už nic nečekám :-).

A jinak Best of Tvář mě těší, ale netěší mě, že se Háma nacpal do moderování. Začínám na něj mít čím dál větší alergii :(.

Mám to dost podobně. Jako porotce ještě ok, ale jak ke konci dělali rádoby vtipy při moderování, tak jestli to tak bude vypadat celou novou řadu tváře, tak potěš koště...

andromache
21. 1. 2021 / 15:19:15 (před 3 roky)
on
AislinK napsal(a):

Mám to dost podobně. Jako porotce ještě ok, ale jak ke konci dělali rádoby vtipy při moderování, tak jestli to tak bude vypadat celou novou řadu tváře, tak potěš koště...

Ámen... Mě leze na nervy už i jako porotce, protože to jeho nadržování je někdy až očividné (ještě teď bych mu nejradši vyliskala za nadržování Badinkové, když tu řadu měla evidentně vyhrát Burešová :D).. Já bych ho z Tváře nejradši vyrazila úplně a vrátila tam radši Ledeckého.. Kohák už radši ať zůstane v té díře do které zalezl...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
zdenicka
Uživatel od prvopočátků | Cool level: 22 | Chandler Bing
21. 1. 2021 / 15:34:45 (před 3 roky)
off

Tak na Tvář a její "best of" se těším. Záleží koho tam vyberou.
Je pravda, že poslední dobou mi Háma taky vadí. A jestli se budou celou řadu se Sokolem přetahovat o pozornost, tak to nebude dobré.

Anatomie života mě vůbec neláká.

Jinak na Masterchefa se těším.

"It's a beautiful day to save lives.”
andromache
21. 1. 2021 / 15:43:28 (před 3 roky)
on

Mě Masterchef nebaví, protože je to za mě vaření pro snoby a ne pro normálního, svíčkovou milujícího, člověka.. Plus těm třem rádoby porotcům bych tak nejradši zarazila vidličku do oka :D.

Miro_CZ
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
21. 1. 2021 / 15:54:41 (před 3 roky)
off
fabec1222 napsal(a):

Ke změně došlo vlastně relativně nedávno a u takového kolosu nejde ze dne na den otočit kormidlem, zrušit Ordinaci a začít místo toho vysílat nějaký svůj "Game of Thrones". Takže i kdyby k nějakým větším změnám v programu mělo dojít a byly plánované, určitě to nebude hned a korona tomu určitě taky nepomůže, protože je zkrátka veškeré natáčení a další věci zbržděné.

Druhá otázka je - kdybys koupil TV Nova, viděl, že máš relativně dobrý podíl na trhu i s tou tristní produkcí, měnil bys nějak zásadně vysílání? :) Očividně je v ČR dost diváků nekonečných seriálů a podprůměrných reality show typu Výměna manželek apod.

IP Freely
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
21. 1. 2021 / 18:29:34 (před 3 roky)
off

Tvář. :D To jako fakt furt dávaj? :D

If you want me, you find me Right here at the bar Just wait until I have finished this jar
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
21. 1. 2021 / 18:43:48 (před 3 roky)
off
fabec1222 napsal(a):

Ironicky ani ta Anatomie života vlastně není novinka, akorát jiné obsazení ale v podstatě jde o úplnou kopii slovenských Sestriček, ani nezměnili jména..

Gabka
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
21. 1. 2021 / 19:08:47 (před 3 roky)
off

U NCIS jsem teda docela zvědavá na dabing,mám nakoukané v originále..Eva mi na Bishopovou moc nesedla teda. A to ji mám jako herečku ráda. A ještě to podle mě trochu zkomplikovala i ta bestie Korona, tak uvidíme co se z toho vyvrbí

Gabka
Katka The Hero
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
21. 1. 2021 / 21:36:11 (před 3 roky)
off

Já se budu těšit na MasterChefa a mou guilty pleasure Svatba na první pohled. Co se tyče Tváře, tak už jí je moc. Přestalo mě to bavit už dávno. A navíc nemám ráda Sokola a v kombinaci s Hámou... děkuji nechci 😀

fabec1222
21. 1. 2021 / 22:08:21 (před 3 roky)
on
andromache napsal(a):

Ámen... Mě leze na nervy už i jako porotce, protože to jeho nadržování je někdy až očividné (ještě teď bych mu nejradši vyliskala za nadržování Badinkové, když tu řadu měla evidentně vyhrát Burešová :D).. Já bych ho z Tváře nejradši vyrazila úplně a vrátila tam radši Ledeckého.. Kohák už radši ať zůstane v té díře do které zalezl...

Já si myslim, že to bude i dost vina scénáře. Já teda nejsem pravidelný divák, jen to občas zahlédnu, když doma koukají, ale on takhle afektovaně jinde nepůsobí. Ale Tvář je na těhlech přehnaných gestech a emocích postavená no, to je taky jeden z důvodů, proč je to pro mě tak nesnesitelné, ten Americký způsob vedení pořadu, kdy všichni "omdlévaj" dojetím v potoku slz po každém vystoupení je prostě příšerný.

Podle mě se tam Háma moc nehodí, on ve všech jiných pořadech vystupuje dost umírněně a klidně, tady podle mě dost tlačí na pilu, a jak mu to není tak přirozené, tak to působí úplně blbě.

andromache
21. 1. 2021 / 22:12:16 (před 3 roky)
on
fabec1222 napsal(a):

Já si myslim, že to bude i dost vina scénáře. Já teda nejsem pravidelný divák, jen to občas zahlédnu, když doma koukají, ale on takhle afektovaně jinde nepůsobí. Ale Tvář je na těhlech přehnaných gestech a emocích postavená no, to je taky jeden z důvodů, proč je to pro mě tak nesnesitelné, ten Americký způsob vedení pořadu, kdy všichni "omdlévaj" dojetím v potoku slz po každém vystoupení je prostě příšerný.

Podle mě se tam Háma moc nehodí, on ve všech jiných pořadech vystupuje dost umírněně a klidně, tady podle mě dost tlačí na pilu, a jak mu to není tak přirozené, tak to působí úplně blbě.

Zajímavé je, že u ostatních mi to nikterak nevadí.. Na americké vedení pořadů jsem zvyklá a do tohoto žánru se to hodí náramně, tak doufám, že u toho i zůstanou. A možná vina scénáře, ale nějak nevím, jestli mají ve scénáři i to, kolik mají komu přidělit bodů.. To je vyloženě Hámova vina :D.

fabec1222
21. 1. 2021 / 22:40:17 (před 3 roky)
on
andromache napsal(a):

Zajímavé je, že u ostatních mi to nikterak nevadí.. Na americké vedení pořadů jsem zvyklá a do tohoto žánru se to hodí náramně, tak doufám, že u toho i zůstanou. A možná vina scénáře, ale nějak nevím, jestli mají ve scénáři i to, kolik mají komu přidělit bodů.. To je vyloženě Hámova vina :D.

No minimálně lze v hlasování vysledovat, že každý musí aspoň jednou vyhrát :) :)

Já teda doufám, že tu nejsou až tak důvěřiví lidé, kteří třeba opravdu věří, že výběr vystoupení je čistě náhodně vybrán soutěžícím :D

andromache
21. 1. 2021 / 22:43:18 (před 3 roky)
on
fabec1222 napsal(a):

No minimálně lze v hlasování vysledovat, že každý musí aspoň jednou vyhrát :) :)

Já teda doufám, že tu nejsou až tak důvěřiví lidé, kteří třeba opravdu věří, že výběr vystoupení je čistě náhodně vybrán soutěžícím :D

Nevím proč si furt myslím, že ruleta náhodná je :D.