Diskuze k článku Bay Yanlış aneb Recept na lásku bude zdarma na iPrima
proobacz
Redaktor | Cool level: 26 | Ally McBealová
26. 1. 2021 / 13:54:50 (před 3 roky)
off

Je to jen můj paranoidní pocit, že se nám v poslední době snaží cpát turecké seriály, aby ukázali, jak je jejich mentalita skvělá? Abychom si postupně přivykli?

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
26. 1. 2021 / 16:06:24 (před 3 roky)
on
proobacz napsal(a):

Je to jen můj paranoidní pocit, že se nám v poslední době snaží cpát turecké seriály, aby ukázali, jak je jejich mentalita skvělá? Abychom si postupně přivykli?

Tak já bych řekla, že turci si to točí hlavně pro sebe.. Spíš nechápu naše televize, že to furt kupujou. Bohatě mi stačila propaganda s Velkolepým stoletím, děkuju pěkně...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 1. 2021 / 16:09:28 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Tak já bych řekla, že turci si to točí hlavně pro sebe.. Spíš nechápu naše televize, že to furt kupujou. Bohatě mi stačila propaganda s Velkolepým stoletím, děkuju pěkně...

Proč by to nekupovali, když to má takovou sledovanost? Kam se hrabou normální seriály, televize vydělávají hlavně na telenovelách a soapkách, ať už českých, tak zahraničních :) Fruiko mi kdysi říkal, že nejvíc u nás ve vyhledávání frčí Ulice a Zakázaná láska nebo něco takového, o čem jsem nikdy předtím vůbec neslyšela :D

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 1. 2021 / 16:09:57
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
26. 1. 2021 / 16:12:52 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Proč by to nekupovali, když to má takovou sledovanost? Kam se hrabou normální seriály, televize vydělávají hlavně na telenovelách a soapkách, ať už českých, tak zahraničních :) Fruiko mi kdysi říkal, že nejvíc u nás ve vyhledávání frčí Ulice a Zakázaná láska nebo něco takového, o čem jsem nikdy předtím vůbec neslyšela :D

JJ. I tenhle seriál tady patří mezi anonymy k jedněm z nejpopulárnějších. To že to teď poběží nadabovaný ho jenom boostne.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 26. 1. 2021 / 16:13:28
andromache
26. 1. 2021 / 16:25:18 (před 3 roky)
on
ragelly napsal(a):

Boha jeho... masové diváctvo nemá špetku vkusu :(.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
proobacz
26. 1. 2021 / 18:57:21 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Boha jeho... masové diváctvo nemá špetku vkusu :(.

No, myslím, že co se týče tohoto druhu seriálů máme ten vkus podobný.)

andromache
26. 1. 2021 / 19:10:37 (před 3 roky)
on
proobacz napsal(a):

No, myslím, že co se týče tohoto druhu seriálů máme ten vkus podobný.)

Tím myslíš pryč od toho, nejlépe s vyděšeným křikem :D?

proobacz
26. 1. 2021 / 19:22:29 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Tím myslíš pryč od toho, nejlépe s vyděšeným křikem :D?

Ano, nemám nic proti romantickým věcem, ale spíš něco krátkého historického, ale tady na sebe nejspíš budou stokrát mrkat, než se vůbec seznámí, pak se bude dalších padesát dílů řešit, jestli půjdou na rande. Pak do toho něco vleze a ještě než spolu pořádně začnou chodit, tak se rozejdou, pak si to zase rozmyslej a tak to bude furt dokolečka. Takže nevím moc přesně, v jaké části bych začala křičet, ale určitě by k tomu došlo.)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
26. 1. 2021 / 19:23:26 (před 3 roky)
off
proobacz napsal(a):

Ano, nemám nic proti romantickým věcem, ale spíš něco krátkého historického, ale tady na sebe nejspíš budou stokrát mrkat, než se vůbec seznámí, pak se bude dalších padesát dílů řešit, jestli půjdou na rande. Pak do toho něco vleze a ještě než spolu pořádně začnou chodit, tak se rozejdou, pak si to zase rozmyslej a tak to bude furt dokolečka. Takže nevím moc přesně, v jaké části bych začala křičet, ale určitě by k tomu došlo.)

Ten seriál má 14 dílů, takže to budou muset vzít hopem :D

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 1. 2021 / 19:23:37
proobacz
26. 1. 2021 / 19:25:51 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ten seriál má 14 dílů, takže to budou muset vzít hopem :D

Tak dobře, beru zpět, tady nejspíš dojde na sex dřív, nicméně mě to neodradí od konspiračních teorií, že nám to chce někdo vnutit.)

andromache
26. 1. 2021 / 19:43:10 (před 3 roky)
on
proobacz napsal(a):

Já nesnesu ani krátké romanťárny :D. Maximálně film a to ještě musím být zpitomělá hormony :D. Jinak od tohoto žánru prchám na opačnou stranu a křičím už preventivně :D.

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
26. 1. 2021 / 22:03:59 (před 3 roky)
off

Jediné, co se mě od Turků líbilo byly Příchuť lásky. To se ještě dalo, ale Zasněná láska, to už byl takovej trapnej paskvil, hlavně ta herečka nesympatická.

Pak tu byla Fstmagul, tam bylo hezky ukázáno, jaký jsou Turci piiiiip.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
26. 1. 2021 / 22:34:00 (před 3 roky)
off

No, na mě bylo moc, už jen číst ten krátký popis děje :D.

Hekaté
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
27. 1. 2021 / 13:28:52 (před 3 roky)
off

Je to takový "blbuvzdorný" seriál. Když nevidíte jeden nebo 6 dílů (myšleno naše 40min díly) tak to nevadí. To, že to má 14 dílů v originále znamená, že to bude mít 48 dílů u nás. Na tento seriál jsem zvědavá, sice mě to podle těch ukázek moc neoslovilo, ale dám tomu šanci, protože to je mnohem kratší, než Zasněná láska. Jsem zvědavá na to samé duo jako Příchuť lásky, ale myslím si, že mě tento příběh moc nenadchne.

B.Wilde
Uživatel od první verze | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
28. 1. 2021 / 15:07:24 (před 3 roky)
off

Viděla jsem celý seriál už v originále s titulky... a jako některé díly byli super, jiné slabší. Každopádně se mrknu i s dabingem. I přesto že je seriál ukončený hodně rychle, tak se to dá... S Canem dávají na Primě už třetí seriál a ani se nedivím, má tady už hodně velkou fan základnu ať už se to někomu líbí nebo ne... ono jen ne třeba tady na webu... btw, já na turecké seriály koukám krátce a dřív by mě to ani nenapadlo, takže na co nekoukám, to nesoudím a už nesoudím ani podle země vzniku. I když mezi mé favority patří jiné kousky a CY v nich nehraje. :)

Storyteller
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
28. 1. 2021 / 20:45:50 (před 3 roky)
off
Pandora Rosalez napsal(a):

Viděla jsem celý seriál už v originále s titulky... a jako některé díly byli super, jiné slabší. Každopádně se mrknu i s dabingem. I přesto že je seriál ukončený hodně rychle, tak se to dá... S Canem dávají na Primě už třetí seriál a ani se nedivím, má tady už hodně velkou fan základnu ať už se to někomu líbí nebo ne... ono jen ne třeba tady na webu... btw, já na turecké seriály koukám krátce a dřív by mě to ani nenapadlo, takže na co nekoukám, to nesoudím a už nesoudím ani podle země vzniku. I když mezi mé favority patří jiné kousky a CY v nich nehraje. :)

Turecké (ani jiné) seriály taky nesoudím podle země původu, včera jsem začala sledovat 50m2 a docela se u něj bavím, jen mě trochu (hodně) míjí tenhle žánr:D.

Editováno: 1x | Naposledy: 28. 1. 2021 / 20:48:23
fefina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
19. 2. 2021 / 16:44:01 (před 3 roky)
off

tak jako k žehlení se to zkousnout dá :D