Diskuze k článku S lupou do historie: Ghost Whisperer
Janey T
Redaktor | Cool level: 21 | Phil Dunphy
27. 1. 2021 / 13:25:42 (před 3 roky)
off

Nějaké ty díly jsem viděla kdysi v TV a tento seriál se mi líbil, takže určitě se velice ráda podívám znovu a tentokrát na všechny díly. :)

Janey T.
Hekaté
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
27. 1. 2021 / 13:31:24 (před 3 roky)
off

Jo, tento seriál si velice dobře pamatuji. Bavil mě jak příběh, tak i postavy. Možná bych si ho zase mohla celý zopakovat.

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 1. 2021 / 13:33:34 (před 3 roky)
off

Ghost Whisperer patří mezi moje zamilované. První dvě řady byly parádní. Na konci už se mi ale nelíbilo, co provedli s Jimem. Každopádně ten díl s havárií letadla nikdy nezapomenu.

sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
27. 1. 2021 / 13:50:17 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ghost Whisperer patří mezi moje zamilované. První dvě řady byly parádní. Na konci už se mi ale nelíbilo, co provedli s Jimem. Každopádně ten díl s havárií letadla nikdy nezapomenu.

Úplne súhlasím, tiež sa mi nepáčilo, čo urobili s Jimom a celkovo ani posledná séria a zápletka s Aidenom a so shinies, vlastne ani neviem, či som to dopozerala do úplného konca. Ale prvé tri série boli skvelé a tá epizóda s lietadlom bola famózna.

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
27. 1. 2021 / 15:00:10 (před 3 roky)
off

Serial je fajn, ale co sa mi strasne nepacilo bolo ze ked nakoniec niekomu hovorila co danej osobe odkazuje duch .. tak pouzila uplne ine slova.
Nieco tymto stylom:
Duch : povedz jej ze som ju neprestal milovat a strasne mi chyba.
Ona predavajuca odkaz .. Hovori ze vas miluje a chybate mu.

Odkaz od blizkeho jeho slovami by mal zmysel ale prerozpravany odkaz inymi slovami uz zmysel straca. Ked viem ake slova by niekto pouzil ..napriklad odkaz od kamarata by bol asi par vulgarizmov a nech mi stoji .. a urcite by povedala ako spomina na dobre casy a ze ma pozdravuje.

A potom este to ze ten serial natahovali a plnili nezmyslami len aby mali dokoncenu seriu pripadne dalsiu. Proste sa zacyklily a vńevedeli ako ozivit ten serial tak to akoze zdramatizovali .. skoda toho rozhodnutia.

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
27. 1. 2021 / 15:03:54 (před 3 roky)
off

Tak tenhle seriál mě nějak obešel. Ale taťka ho docela žral, co si pamatuju. :D

Editováno: 1x | Naposledy: 27. 1. 2021 / 15:04:08
Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
27. 1. 2021 / 17:52:10 (před 3 roky)
off

Tak toto je moja srdcovka, pripomina mi to casy takych serialov ako Mentalista, Castle, Bones a pod. Videl som cely serial a kludne si to niekedy rad zopakujem, ked bude prilezitost.

Narozdiel od Sandokan555 ma vobec neiritovalo, ze Melinda komunikovala odkaz inymi slovami. Kazda ta situacia bola v nejakom kontexte a pocitovo dost vypata takze mi to prislo celkom prirodzene.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
27. 1. 2021 / 20:35:29 (před 3 roky)
off

Ach Melinda.. Já ten seriál měla fakt hrozně moc ráda.. Nepovažuju se za kdovíjakou cíťu, ale prostě tohle mě vždycky dokázalo dostat až na ten okraj, kdy hrozilo, že se rozbrečím :D. To je přesně ten typ duchařiny, který mám ráda (a ne žádné šílené lekačky, kdy duchové vyšilují a dělají živým ze života peklo). I když je fakt, že tady se taky pár děsivých dílů našlo. Havárie letadla byla masox a to k čemu vedla ještě větší O_o (Andrea mi pak dost chyběla). Nebo nezapomenu na ten díl, kdy to Melindu zasypalo v jeskyni a Jim a spol ji pak museli s pomocí ducha hledat (že toho ducha, předka Melindy hrála Amy Acker k té nezapomenutelnosti pravda taky pomohlo :D).

Melinda a Jim je jeden z mála párů, které jsem fakt shippovala a měla je ráda, takže to co pak na konci provedli s Jimem byla zrůdnost. Jako já vím, že záměr byl ukázat jak se do sebe Melinda a Jim znova zamilovávají a jak se ten jejich vztah buduje od začátku, ale to nemohli jít místo toho radši do flashbacků idioti :(?

A jinak se ke GW ještě váže moje osobní poprvé a to sice to, že GW je první seriál, který jsem si zkusila otitulkovat (i když jenom poslední tuším tři díly páté série) a když jsem pak od stálé překladatelky dostala pochvalu, tak mi to dost zvedlo sebevědomí :D.

Jo a taky je to seriál, na kterém se moje drahá maminka naučila sledovat seriály anglicky s českýma titulkama, což mi do budoucnosti dost ulehčilo situaci ohledně seriálů, které jí můžu nabídnout ke sledování :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 27. 1. 2021 / 20:36:37