Diskuze k článku Servant nebude tak dlouhý, jak bylo původně v plánu
zbynhu
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
2. 2. 2021 / 17:13:08 (před 3 roky)
off

To bych za špatnou zprávu vůbec nebral. Pokud se ze seriálu nestane natahovaná a bude to mít spád + solidní zakončení, tak co víc si přát.

litllewitch
Redaktor | Cool level: 41 | Sheldon Cooper
2. 2. 2021 / 18:31:21 (před 3 roky)
off

To mi nevadí, pokud to bude znamenat, že seriál bude mít hlavu a patu. Zatím spíš klade další a další otázky.

Bored now...
F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
2. 2. 2021 / 19:08:30 (před 3 roky)
on

Asi budu muset ještě vydržet, ale druhá série je pro mě zatím utrpení, kde se jednak nic neděje, a tak nějak to ztratilo smysl, nebo alespoň já teď nějak vůbec nechápu, o co tam jde...

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
2. 2. 2021 / 19:15:26 (před 3 roky)
off

Vzdal jsem to už po 1. sérii, začátek zajímavý a pěkný, ale pak mě to nějak přestalo bavit a konec mě k dalšímu sledování nezlákal.

Fruiko
Autor článku | Cool level: 125 | Peggy Carter
2. 2. 2021 / 19:18:53 (před 3 roky)
off
F.Valek napsal(a):

Asi budu muset ještě vydržet, ale druhá série je pro mě zatím utrpení, kde se jednak nic neděje, a tak nějak to ztratilo smysl, nebo alespoň já teď nějak vůbec nechápu, o co tam jde...

To bude tím, že se do toho začal víc montovat Shyamalan. :D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
2. 2. 2021 / 20:31:05 (před 3 roky)
off

nechapem tejto logike, serial je dobry tak dlho kym to ma hlavu a pata. Nie je dolezite ci to ma 10 casti alebo 50 ale ak to nema co ponuknut ani v tych 10 tak to pravdepodobne neponukne nic navyse ani v tych dalsich. V poslednej dobe ked serie maju 8 casti mi to pride ze to uz rovno by mohli tocit filmy a stopazov by to nebol velky rozdiel .. par vynechanych zbytocnych scen a je z celej serie film. kde su tie dni ked seria mala poctivych 20+ casti a clovek kym to pozrel uz mu zacala dalsia seria..
Serial som sa chystal pozriet, ako to tak vidim pockam kym to ukoncia.