Hlas prvního i druhého duelu patří seriálům na pravé straně :)
Na všechny čtyři seriály se těším, všechny čtyři piloty se mi moc líbily. Nakonec volím Ratched a Emily.
Tak já neviděla ani jedno, kromě prvního dílu Ratched. Na něj jsem se těšila, ale u prvního dílu jsem se málem unudila k smrti, takže hlas dávám Snowpierceru, na kterého se dle traileru těším a doufám, že mě nezklame, jako Ratched.
No a na druhém duelu jsem to dala Emily, na kterou k mému překvapení koukal táta (který normálně jede hlavně scifi) a prý se mu to líbilo. :D A když už se "nescifi" líbí tátovi, tak to musí být něco :D
Ne že by Spinning Out bylo nějaké veledílo, ale proti pro mě klišoidní, neskutečně přeceňované, jalové Emily je to mistrovský kus... a stejně nemá nejmenší šanci. Nejpozději od dalšího kola nezůstane nic, pro co bych chtěla hlasovat :(
Snowpiercer (opět bez nadšení) a z druhých dvou kategoricky žádný.
AislinK napsal(a):
No a na druhém duelu jsem to dala Emily, na kterou k mému překvapení koukal táta (který normálně jede hlavně scifi) a prý se mu to líbilo. :D A když už se "nescifi" líbí tátovi, tak to musí být něco :D
No, anebo to právě že je úplný sci-fi 😁
Litocha napsal(a):
Ne že by Spinning Out bylo nějaké veledílo, ale proti pro mě klišoidní, neskutečně přeceňované, jalové Emily je to mistrovský kus... a stejně nemá nejmenší šanci. Nejpozději od dalšího kola nezůstane nic, pro co bych chtěla hlasovat :(
Sice to nijak nepomůže, ale jsem ráda, že ve svém hodnocení Emily nejsem sama :) Spinning Out jsem ještě nedokoukala, ale Emily se s tím fakt nemůže srovnávat, jen se o ní bohužel víc mluví :(
A v druhém duelu hlas pro Snowpiercer, taky nedokoukáno, ale vypadá to na solidní zábavu, Ratched je jeden z nejhorších seriálů roku a obří zklamání.
V prvním duelu jsem nehlasovala, zatím jsem neviděla. Spinning out, čekala jsem, že to bude potřebovat víc. Mně se Emily líbila, taková dobrá oddechovka, jen pak člověk nutně potřebuje do Paříže :D
Snowpiercer sice hoodně selhává v logice, ale baví mě. Velká sestra mě naopak nechytla. možná, že časem ji dám ještě šanci.
Z druhého duelu hlasuju pro Spinning out, Emily jsem neviděla a popravdě mě ten poprask okolo odrazuje ho aspoň zkusit.