Oba seriály vlevo mají můj hlas. A druhý duel je tedy pěkně vyrovnaný. :)
Velmi povedený Locke & Key a podle námětu(bez dívání) Supergirl, protože mi fotbal nic neříká.
Ted Lasso prohrálá se Stargirl? Chjo, zase jsem ztratil nějaké ty iluze :(
Mně fotbal taky nic neříká, přesto jsem si Teda Lasso zamilovala. Ono to totiž o fotbalu ani tak moc není, zato je to skvělý feel-good seriál, u kterého jsem se konstantně celou dobu usmívala.
paliv232 napsal(a):
Mně fotbal taky nic neříká, přesto jsem si Teda Lasso zamilovala. Ono to totiž o fotbalu ani tak moc není, zato je to skvělý feel-good seriál, u kterého jsem se konstantně celou dobu usmívala.
Nebýt Teda Lassa, tak je rok 2020 mnohem horším zážitkem. Rok 2020 nutně potřeboval Teda Lassa.
Jsem tu jediný fanda Stargirl? :D Ale jinak chudák Kotek, plně zasloužená prohra :D
Kolombo napsal(a):
Nebýt Teda Lassa, tak je rok 2020 mnohem horším zážitkem. Rok 2020 nutně potřeboval Teda Lassa.
To je fakt.:)
F.Valek napsal(a):
Jsem tu jediný fanda Stargirl? :D Ale jinak chudák Kotek, plně zasloužená prohra :D
Já mám taky Stargirl rád, ale Ted Lasso je prostě Ted Lasso. Můj TOP favorit roku 2020. Takhle dobře feel-good seriál mi po koncích Parks and Recs a The Good Place prostě chyběl :)
Já si snad toho Teda pustím ;). Jinak druhý duel zatím bez hlasu a v prvním není o čem přemýšlet.
Kolombo napsal(a):
Já mám taky Stargirl rád, ale Ted Lasso je prostě Ted Lasso. Můj TOP favorit roku 2020. Takhle dobře feel-good seriál mi po koncích Parks and Recs a The Good Place prostě chyběl :)
Je pravda, že Parks and Recreation a The Good Place mi ohromně chybí, zkusím tedy Teda. :D
Einstein a Stargirl jsou docela příjemné odreagovačky, ale hlasy jdou pro Ted Lasso a Locke & Key, což patří do top seriálů z loňska, hlavně ten Ted, to je fakt pecka.
Proti Tedovi mohli hlasovat jedině lidi, kteří ho neviděli. Za mě jedna z nejlepších věcí, co jsem poslední dobou viděl! A to fotbal od srdce nesnáším :D
Kolombo napsal(a):
Jsi mi to vzal z úst (nebo klávesnice? 🤔). Souhlas na milion procent!!! Podobně souhlasím i s paliv232! Akorát mně k úsměvu na Teda stačí jen pomyslet, případně vidět třeba poster 😉 Musíme BELIEVE, že tu Stargirl porazí. Ale jako kdybych Teda slyšela - "Nejde o to vyhrát..." A proto bude Ted vždycky lepší!
Miro_CZ napsal(a):
Proti Tedovi mohli hlasovat jedině lidi, kteří ho neviděli. Za mě jedna z nejlepších věcí, co jsem poslední dobou viděl! A to fotbal od srdce nesnáším :D
Well, po takto kategorickém prohlášení zatnu zuby a zkusím se dívat :-)
_-0-_ napsal(a):
Well, po takto kategorickém prohlášení zatnu zuby a zkusím se dívat :-)
Je to krátká jednohubka, takže za ten risk to rozhodně stojí ;)