Diskuze k článku Sandman odhaluje hlavní obsazení
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
28. 1. 2021 / 16:46:34 (před 3 roky)
off

No tak na tohle jsem zvědavy ale už ted se začínam obavat o kvalitu

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
A.R.G.U.S.
Redaktor | Cool level: 64 | Tyrion Lannister
28. 1. 2021 / 16:54:05 (před 3 roky)
off

No pěkně zkurvili obsazení Lucienna a Lucifera....
Jsem si říkal dělá na tom Gaiman, ten nedovolí, aby vymrdali s předlohou jako třeba u Lucifera, ale po tomhle už nic moc radši nečekám...

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
28. 1. 2021 / 17:55:19 (před 3 roky)
off

Ja sa na Gwen ako Lucifera teším. Pripomína mi to obsadenie Tildy v Constantine a tá bola úplne famózna. Haters gonna hate 🤷🏽‍♀️

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
28. 1. 2021 / 21:06:48 (před 3 roky)
off
phoboska napsal(a):

Ja sa na Gwen ako Lucifera teším. Pripomína mi to obsadenie Tildy v Constantine a tá bola úplne famózna. Haters gonna hate 🤷🏽‍♀️

Na Gabriela v Constantinovi jsem si taky vzpomněla. Já se docela těším, i když mi Sandman vždycky připadal nezfilmovatelný. Ten komix má strašně silnou atmosféru.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
28. 1. 2021 / 21:37:13 (před 3 roky)
off
Tulrika napsal(a):

Na Gabriela v Constantinovi jsem si taky vzpomněla. Já se docela těším, i když mi Sandman vždycky připadal nezfilmovatelný. Ten komix má strašně silnou atmosféru.

Ja som veľmi zvedavá, že ako to dopadne. Máš pravdu, tá atmosféra je mega. Sa celkom aj bojím, ale aj sa teším.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Baldr0
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
29. 1. 2021 / 09:43:48 (před 3 roky)
off

Obsazení vypadá zajímavě. Ale trochu mě děsí ten Netflix; jestli to opravdu pojmou jako příběh bytosti, která "se vydává napravit všechny chyby", tak to snad vidět ani nechci.

"For a moment, nothing happened. Then, after a second or so, nothing continued to happen."
Editováno: 1x | Naposledy: 29. 1. 2021 / 09:44:51