Diskuze k článku Downton Abbey přišlo o postavu, Charlie Sheen ji zase získal
WendyK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
6. 12. 2012 / 14:12:18 (před 11 roky)
off

Downton Abbey bez Matthewa? :O Dělají si pr... achjo

"To, že jsem se nevyjádřil správně, ještě neznamená, že původní myšlenka nedává smysl!" Rajesh
Moreene
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
6. 12. 2012 / 18:31:51 (před 11 roky)
off

Matthew je jedna z mála milých postav, která mi není protivná a oni ho musí vyškrtnout. Doufám, že je to jen hloupý a velmi nepovedený vtip.

Moreene
Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
6. 12. 2012 / 18:40:36 (před 11 roky)
off
Moreene napsal(a):

Matthew je jedna z mála milých postav, která mi není protivná a oni ho musí vyškrtnout. Doufám, že je to jen hloupý a velmi nepovedený vtip.

V článku byla chyba, nevyškrtli ho, ale odešel sám. Už je to opraveno.

And when my time is up, have I done enough?
pufina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 12. 2012 / 19:51:16 (před 11 roky)
off

Škoda Matthewa :-/ a jestli teda není velký rozpočet, tak se asi nemůže těšit na nějakou náhradu jako útěchu, ale myslim, že oni to ostatní utáhnou :) Já myslím, že větší rána už přijít nemůže, než že zabili Sybil..

Autorka miluje seriály, neopovrhne žádným dobrým seriálem. Obdivuje apetit Homera Simpsona, přála by si mít vlasy a postavu jako Debra Morgan, IQ Michaela Scofielda a ráda by ovládala sarkasmus jako Gregory House!
Alexiss21
Uživatel od první verze | Cool level: 21 | Phil Dunphy
6. 12. 2012 / 20:45:27 (před 11 roky)
off

Najskôr (dám to do spoileru radšej) smrť Sybill čo ma mrzí a teraz on odíde? Však to čo je? To je úplne divné

Kia Kaha
xtomas252
Uživatel od první verze | Cool level: 84 | Dr. Horrible
6. 12. 2012 / 23:08:18 (před 11 roky)
off
pufina napsal(a):

Škoda Matthewa :-/ a jestli teda není velký rozpočet, tak se asi nemůže těšit na nějakou náhradu jako útěchu, ale myslim, že oni to ostatní utáhnou :) Já myslím, že větší rána už přijít nemůže, než že zabili Sybil..

Sybil nezabili, herečka chtěla odejít, a tak jí nebránili. No proslýchalo se, že má odejít i Violet, to by byla podle mě největší rána. :D

This is madness
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 12. 2012 / 07:13:37 (před 11 roky)
off
xtomas252 napsal(a):

Sybil nezabili, herečka chtěla odejít, a tak jí nebránili. No proslýchalo se, že má odejít i Violet, to by byla podle mě největší rána. :D

No odchod Violet by byla určitě největší rána, pak by už nemělo cenu točit dál. Sybil tam tolik nechybí a tak nějak jsem čekala, že postava úplně zmizí. Ale Matthew je dle mého celkem zásadní postava a jsem moc zvědavá jak ho teda chtějí odstranit. Doteď se pořád řešilo vše kolem něj a Mary a najednou bude pryč? Fakt nevím jestli to ještě bude mít tu úroveň.

xtomas252
Uživatel od první verze | Cool level: 84 | Dr. Horrible
7. 12. 2012 / 09:50:50 (před 11 roky)
off
This is madness napsal(a):

No odchod Violet by byla určitě největší rána, pak by už nemělo cenu točit dál. Sybil tam tolik nechybí a tak nějak jsem čekala, že postava úplně zmizí. Ale Matthew je dle mého celkem zásadní postava a jsem moc zvědavá jak ho teda chtějí odstranit. Doteď se pořád řešilo vše kolem něj a Mary a najednou bude pryč? Fakt nevím jestli to ještě bude mít tu úroveň.

Mohl by třeba upadnout do komatu a probudit se v posledním díle, oni na něco přijdou. :)

pufina
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
11. 12. 2012 / 19:35:52 (před 11 roky)
off
xtomas252 napsal(a):

Violet by tam chyběla asi nejvíc. A s tou Sybil jsem to myslela tak, že zkrátka scénáristi jí zabili (jasně, chtěla odejít, dobře, to beru), ale né vždycky je řešením smrt.. Mohla někam odjet s dítětem a zmizet nebo tak, atd.. atd.. Zabili jí a basta! :D

Autorka miluje seriály, neopovrhne žádným dobrým seriálem. Obdivuje apetit Homera Simpsona, přála by si mít vlasy a postavu jako Debra Morgan, IQ Michaela Scofielda a ráda by ovládala sarkasmus jako Gregory House!
kacka.irena
Uživatel od první verze | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
3. 1. 2013 / 16:20:02 (před 11 roky)
off

tak teprv teď sem se podívala na Vánoční speciál. No a na férovku sem ten konec vořvala - ale myslím, že to bude platit i pro netěhule

This is madness
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
5. 1. 2013 / 16:13:25 (před 11 roky)
off
kacka.irena napsal(a):

tak teprv teď sem se podívala na Vánoční speciál. No a na férovku sem ten konec vořvala - ale myslím, že to bude platit i pro netěhule

Já na něho koukla až dnes. Ten konec je šílenej, ikdyž jsem to čekala a díky tomu jsem se ubránila i slzám. Jen mi to přijde docela blbý, on byl celkem důležitá postava dle mého a bez něj už to nebude úplně ono.