Hlavně, že SPG museli zaříznout.. Doufám, že Superman selže tak spektakulárně, že si budou rvát vlasy a možná ještě prosit, aby se Kara vrátila.. Prodloužení Flashe nechápu, ten se měl pakovat už dávno (nebo rozhodně aspoň dřív, než SPG). Aspoň že ty Legendy zůstávají.
To co nechápu je prodloužení Riverdalu... Nechápu proč na to ale pořád koukám a tím to podporuju XD Asi kvůli absurdnímu ději a touze vědět, jak moc nesmyslně to skončí xdd. Co mi je fakt líto je zrušení SPG a Black lightinga. To byly dobré seriály, rozhodně lepší než Flash a Riverdale. A jsem ráda za prodloužení mé srdcovky Legends of tomorrow a také Batwoman a Charmed. Nová série obou seriálů vypadá velice slibně. Jsem ráda i za Legacies, i když tuhle sérii nezačali moc dobře.
Takže přesně to, co jsme všichni po vyjádření ředitele čekali. Souhlasím s andromache i Canary forever a myslím, že i další seriály už nemají ve vysílání co dělat. Fakt se začínám bát třeba toho, že nějakého blázna napadne, že Batwoman by se opravdu dala ve druhé sérii ukončit "návratek" přeobsazené Kate. Ať je ta třetí série o něčem, ne?
Canary forever napsal(a):
To co nechápu je prodloužení Riverdalu... Nechápu proč na to ale pořád koukám a tím to podporuju XD
Som na tom podobne, síce začiatok novej série som ešte nevidela, ale mám v pláne to niekedy pozrieť. No nechápem dokedy to chcú predlžovať. Akosi som čakala koniec po 5. sérii.
jesmot napsal(a):
Takže přesně to, co jsme všichni po vyjádření ředitele čekali. Souhlasím s andromache i Canary forever a myslím, že i další seriály už nemají ve vysílání co dělat. Fakt se začínám bát třeba toho, že nějakého blázna napadne, že Batwoman by se opravdu dala ve druhé sérii ukončit "návratek" přeobsazené Kate. Ať je ta třetí série o něčem, ne?
S tím jak Ruby Rose ze seriálu odcházela a s tím maglajzem kolem hledání náhrady to spíš vidím na to, že na konci dvojky najdou někde válet její mrtvolu...
Takovéhle hromadné prodloužení fakt naštve fanouška Supergirl, když vidí, že prodloužili Roswell, který má skoro stejný / o něco horší sledovanost a ještě ani nemá stanovený vysílací slot pro 3. sérii. Soapka Dynasty? O celou polovinu nižší sledovanost než Supergirl. A co víc, stupidní Riverdale, na který se nedalo po 2. sérii vůbec koukat - ne že by mě nějak bavila už i ta první.
Hodně se raduju alespoň za Legendy. Jinak sleduji i Flashe (ale jen díky Killer Frost), Legacies, Charmed (nechápu proč), In the Dark, Nancy Drew a přiznám se, že se mi Batwoman s odchodem Ruby Rose líbí víc. Jen mě neskonale sere ta storyline se zmizelou Kate.
Matuush napsal(a):
Takovéhle hromadné prodloužení fakt naštve fanouška Supergirl, když vidí, že prodloužili Roswell, který má skoro stejný / o něco horší sledovanost a ještě ani nemá stanovený vysílací slot pro 3. sérii. Soapka Dynasty? O celou polovinu nižší sledovanost než Supergirl. A co víc, stupidní Riverdale, na který se nedalo po 2. sérii vůbec koukat - ne že by mě nějak bavila už i ta první.
Hodně se raduju alespoň za Legendy. Jinak sleduji i Flashe (ale jen díky Killer Frost), Legacies, Charmed (nechápu proč), In the Dark, Nancy Drew a přiznám se, že se mi Batwoman s odchodem Ruby Rose líbí víc. Jen mě neskonale sere ta storyline se zmizelou Kate.
Já si stejně prostě pořád myslím, že za zrušení SPG může Dřevák a nikdo mě nepřesvědčí o opaku....
Batwoman je totálna hrôza a oni to predĺžia.
To je záhada ako z Aktov X.
Alias napsal(a):
Batwoman je totálna hrôza a oni to predĺžia.
To je záhada ako z Aktov X.
mě zrovna batwoman baví docela dost a jako hrůzu bych to nenazvala xd na Riverdale to nemá
Canary forever napsal(a):
To co nechápu je prodloužení Riverdalu... Nechápu proč na to ale pořád koukám a tím to podporuju XD Asi kvůli absurdnímu ději a touze vědět, jak moc nesmyslně to skončí xdd. .
Já to mám úplně stejně. Vlastně se dívat nechci, jsem pak jen naštvaná, ale koukám. Ale teď regulérně uvažuju, že se na novou sérii nepodívám. :-D
Mám rozkoukaného ze zmíněných Flashe a Supergirl, ale jsem dost pozadu. :D Hlavně jsem na Arrowverse vůbec nekoukala jak se má, takže jsem v tom pak měla pěknej maglajs, když byly takové ty epizody, které na sebe v různých seriálech navazovali a já viděla třeba jen jeden ze čtyř a byla vedle jak ta jedle. :D Každopádně jsem si už našla seznam, v jakém epizody z těch seriálů sledovat a tudíž musím nejdřív dokoukat 6. řadu arrow a 4. flashe, než budu moct pokračovat se Supergirl. :D Každopádně to je posunuté na dalekou budoucnost, jelikož teď na to nemám moc času a hlavně se "musím" poprat s výzvou, takže nemůžu jen tak dokoukávat léta odložené seriály. :D Každopádně Flash mě zatím baví, takže z pohledu někoho, kdo je na 4. řadě, jsem za prodloužení ráda. :D A Supergirl jsem viděla 3 série zatím a taky to šlo. Já u těch seriálů z Arrowverse mám vždycky chvíle, kdy jsem nadšená a chci vidět hned další díl a pak přejdu do "hm, asi dobrý" a zas tak moc na další díly nepospíchám. :D
Nic překvapujícího, CW pokračuje v prodlužování bez ohledu na sledovanost nebo ohlasy. Kdyby se tohle tak dělo nějakých deset let zpátky...
Tých predĺžených seriálov je až 13, ak berieme aj seriál Outpost, ktorý bol už dávnejšie obnovený na 4.sériu. V podsate nemajú ešte rozhodnutý seriál Pandora.
Z predĺžených seriálov sa teším za Nancy Drew, Legends of Tomorrow a Flash.
Vzhľadom k tomu, že som videl včera Riverdale S05E02, tak mi predĺženie radosť nerobí. To, čo sa tam udialo za poslednú sériu a snaha tvorcov čo najviac šokovať, je čistou tragédiou.
Ten Flash je od štvrtej série celkom katastrofa. U Arrowa som sa ako tak vydržal baviť aspoň dokonca piatej, ale sledovať Flasha je utrpenie. Je to pre mňa presne ten seriál, ktorý sledujem, ale neviem prečo, keďže som každou epizódouviac a viac sklamaný. Zotrvačnosť.