Diskuze k článku NBC představuje midseason program
PetaJu79
Běžný uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
6. 2. 2021 / 17:43:47 (před 3 roky)
off

Moc se těším na MANIFEST, první dvě série byly úžasné, hltala jsem každý díl.

fabec1222
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
6. 2. 2021 / 17:48:45 (před 3 roky)
on

Ajaj, Manifest, to zas bude utrpení :D :/

jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
6. 2. 2021 / 18:48:06 (před 3 roky)
off

Zoey 28. března, fajn, to snad bude dost času (i když to tvrdím teď, že). A crossover Law & Order znamená, že do NPL asi bude potřeba vidět obě epizody, fajn. Aspoň se nenudíme.

Matuush
Redaktor | Cool level: 52 | Jayne Cobb
6. 2. 2021 / 19:49:39 (před 3 roky)
off

to je šílené, že v dnešní době je březen/duben midseason

Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
6. 2. 2021 / 21:08:59 (před 3 roky)
off

Manifest mě otrávil a odradil od dalšího sledování někde kolem čtvrtého dílu druhé řady. Zoey jsem ještě nezačala sledovat (i když v plánu je), zbytek mě míjí. Takže můžu být v klidu a spokojeně se věnovat jiným kouskům.

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
6. 2. 2021 / 21:33:09 (před 3 roky)
off

Hehe, Manifest jsem viděla zatím jen první řadu a nevím, jestli se mám zbytku bát, podle většiny komentářů :D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
6. 2. 2021 / 21:55:02 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Hehe, Manifest jsem viděla zatím jen první řadu a nevím, jestli se mám zbytku bát, podle většiny komentářů :D

Mě osobně to třeba furt baví :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
AislinK
7. 2. 2021 / 01:20:14 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Mě osobně to třeba furt baví :D.

Super, tak to už jsem zase v klídku a těším se, až se dostanu k dalším dílům :)))

andromache
7. 2. 2021 / 01:31:47 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Super, tak to už jsem zase v klídku a těším se, až se dostanu k dalším dílům :)))

Pokud ti ke štěstí stačí jenom moje ujištění (od člověka, co jest zde znám tím, že má naprosto šílený a divný vkus :D) tak jsem ráda posloužila :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
AislinK
7. 2. 2021 / 21:44:56 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Pokud ti ke štěstí stačí jenom moje ujištění (od člověka, co jest zde znám tím, že má naprosto šílený a divný vkus :D) tak jsem ráda posloužila :D.

Minimálně si posunula váhu názorů na 50 na 50. Ale všeobecně jsem zatím měla pocit, že mám na věci podobný názory, takže si myslím, že je docela pravděpodobné, že když tebe to stále baví, tak mě bude taky :)

andromache
7. 2. 2021 / 21:55:01 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Minimálně si posunula váhu názorů na 50 na 50. Ale všeobecně jsem zatím měla pocit, že mám na věci podobný názory, takže si myslím, že je docela pravděpodobné, že když tebe to stále baví, tak mě bude taky :)

Ale ne že mě pak budeš chtít ukamenovat, kdyby to bylo opačně :D :D :D.

AislinK
7. 2. 2021 / 22:03:09 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Ale ne že mě pak budeš chtít ukamenovat, kdyby to bylo opačně :D :D :D.

Hele jen tak se na další díly nedostanu, takže je nejspíš i kdyby mě to nakonec nebavilo, tak si vůbec tuhle debatu nebudu pamatovat. :D Myslím, že jsi nadále v bezpečí :D

andromache
7. 2. 2021 / 22:04:24 (před 3 roky)
off
AislinK napsal(a):

Hele jen tak se na další díly nedostanu, takže je nejspíš i kdyby mě to nakonec nebavilo, tak si vůbec tuhle debatu nebudu pamatovat. :D Myslím, že jsi nadále v bezpečí :D

Phew, uf, docela se mi ulevilo :D.