Tak tohle bylo těžké rozhodování, protože se mi líbí všichni, ale nakonec jsem ten hlas dala Monice. :) A že si pamatuji i příjmení, tak to u mně opravdu klobouk dolů. Jména v pohodě, ale příjmení jsou občas těžší. :D
Všechny jsou super.
Nejvíc mě baví Phoebe a Chandler.
Podle mě tu Rachel odflákli tím, že tam dali jen odkazy na střihy jejích vlasů. (Alespoň u mě se nic jinýho neděje, než že to přejde na jinou stránku).
Musím říct, že Smelly Cat samozřejmě u Phoebe potěšila, nic víc ji necharakterizuje lépe jako tahle písnička.
Joey byl taky povedený.
Monica 100% pravdivá a vtipná.
Chandler mi přišel krapet nudný, vzhledem k tomu, že on byl byl právě trapasy s hláškami jen posetý.
Proto za mě nejvíc kraluje Rossův "pivot". A pro toho jsem i hlasovala.
Nejlepší je za mě Chandler, i když i další jsou super. Každopádně všimli jste si, že Chandler a Phoebe jsou jediní, které vám to vyhledá jen podle křestního jména? :)
Za mna urcite Phoebe 😁
tak tohle celkem pobavilo a ke všem postavám to sedí, i když souhlasím, že Rachel odflákli. Jen jsem u Joeyho čekala, že se ozve ta jeho balicí hláška, ale pravda, bez toho jeho výrazu by to nebylo ono...
Škoda, že tam nejsou i vedlejší postavy, minimálně Janice by byla jasná :D
Za mě Ross, je to jedna z nejlepších scének celého seriálu :D. A hned za ním v těsném závěsu Joey a pak Monica s Phoebe... Chandler taky super, ale Rachel mohla být lepší :).
Nejlepší Phoebe. Ale ještě bych tam zařadil i Janice, která by se začal smát. :D
S Rossem si vyhráli nejvíce, je tam ke shlédnutí celá scénka. :) Jinak souhlas, že u Chandlera bych volila něco vtipnějšího než kuře s kachnou.
Ross je debil. :)
Myslela jsem si, že vyhraje Phoebe, ale nakonec jsem dala hlas Rossovi :D
Monicu, Rachel a Chandlera podle mě odflakli.
Mě nejvíc pobavil Ross. A nejmilejší mi byla "vychytávka" u Chandlera. :) Jinak souhlas, že Rachel odflákli