Galavanta jsem milovala, perfektní.
Steve Martin a Martin Short spolecne v jednom serialu? Bezvaa!
Tak tady znám z tvorby zatím jen This is us a to je perfektní show, u které se člověk zasměje i zapláče. Přesně podle mého gusta :)
Videl som Pitch a This is Us. Skoda, ze Pitch sa nedockalo dalsej serie.
This Is Us mám mezi zamilovanými a Pitch mám už nějakou dobu ve chci vidět. Zbytek mě nějak neláká.
This Is US je moje srdcovka ❤️!
Čekal jsem větší odezvu od fanoušků Galavanta. Ten byl super. A nedávno jsem se chytil na This Is Us.
Petyer napsal(a):
Videl som Pitch a This is Us. Skoda, ze Pitch sa nedockalo dalsej serie.
Souhlasím s tím, že Pitch klidně mohlo mít další řadu. Zase tolik sportovních seriálů, které se dají sledovat, není a nebylo.
Jaj, tak tady jsem trošku vedle... Viděla jsem pilot Pitch, pak jsem nějak nemohla sehnat další díly a od té doby mi to straší ve watchlistu - nicméně baseball se mi vždycky strašně líbil a ten pilot byl fajn, takže možná je tohle ten správný impuls ;)
Chystám se určitě na Galavanta a... možná někdy This Is Us, i když ta délka je už teď ufff.
Díky za představení dalšího tvůrce :)
Skoro nemám chuť tomu uvěřit, Galavant a This is us, to je žánrově rozdílné, jak to jen jde. Vždy mě překvapí, když scenaristé mají totálně různé druhy filmů a seriálů, když já čekám, že i jeho ostatní výtvory budou mít podobný humor a téma. Ale jako na druhou stranu to dává smysl, že se ti nechce tvořit stejné seriály za sebou.
Každopádně This is us miluji a Galavanta byla hrozná škoda, že se to zrušilo...
Ale vypadá to, že jeho styl, ať už je to jakýkoli žánr, mi sedne, tak zkusím Pitch a Grandfathered, ať mám ještě přecpanější watchlist.