Diskuze k článku Nový seriál od autorky "Všem klukům, které jsem milovala"
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 2. 2021 / 10:15:20 (před 3 roky)
off

tolik originálních a zajímavých YA knih a sérií, které by si filmové/seriálové zpracování zasloužily, a oni zase sáhnou po Jenny Han? tak jo no... 😅 na ni už jsem asi fakt stará, ale beztak na to stejně nakonec kouknu (jako na Všem klukům 🙈) 😂

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Fruiko
Autor článku | Cool level: 124 | Spartacus
10. 2. 2021 / 11:29:13 (před 3 roky)
on
Olivia Caroline Jones napsal(a):

tolik originálních a zajímavých YA knih a sérií, které by si filmové/seriálové zpracování zasloužily, a oni zase sáhnou po Jenny Han? tak jo no... 😅 na ni už jsem asi fakt stará, ale beztak na to stejně nakonec kouknu (jako na Všem klukům 🙈) 😂

Se jim nejspíš upsala s celou svou tvorbou, tak ji teď budou ždímat, co to půjde.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
10. 2. 2021 / 11:44:14 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Se jim nejspíš upsala s celou svou tvorbou, tak ji teď budou ždímat, co to půjde.

díky za info! znám 3 její série, z čehož je Všem klukům v rámci možností nejlepší, Léto je ještě fajn (pro mladší ročníky), ale ta 3. už je fakt podprůměrná, takže to nejsou dobré vyhlídky 😃

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
11. 2. 2021 / 08:49:34 (před 3 roky)
off
Olivia Caroline Jones napsal(a):

tolik originálních a zajímavých YA knih a sérií, které by si filmové/seriálové zpracování zasloužily, a oni zase sáhnou po Jenny Han?

Souhlas. Aspoň že nevybrali Oko za oko, to je teprv splácanina. Ale kdy naposled se z bídné knížky udělal dobrý film/seriál (ano, platí to i pro tebe, Dash & Lily)?

Editováno: 1x | Naposledy: 11. 2. 2021 / 08:49:53
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
12. 2. 2021 / 11:24:06 (před 3 roky)
off

Myslím, že tieto knižky som si prečítala po tom, čo bol prvý film To All the Boys... a teda nejako ma neoslovili. Pamätám si, že mi to prišlo zbytočne rozťahané a to, čo mohlo byť na jednu knižku, jej vyšlo na tri. Ale zo zvedavosti si to asi aj tak pozriem 😅

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 2. 2021 / 11:24:34