S každým novým oznámením o dalším rebootu jsem čím dál tím víc skeptičtější o úspěchu předělávkových projektů. Prostě proč?
Myslim, ze v podani CW to nedopadne dobre.
Zajímalo by mě, zda to předávkování rebooty je syndrom toho, že scenáristé neví o čem psát, nebo že se stanice bojí financovat nové projekty?
Každopádně pokud Powerpuff Girls projdou a HIM nebude tou divou, jakou vždycky byl, budu hodně naštvaná.
panenkou skákavá, seriál o jeptiškách hledajících víru *facepalm*. Ty stanice už fakt neví, co tvořit. A o neustálém rebootování mi ani nemluvte, to je katastrofa.. Proč teda nerebootují nebo neoživí seriály, co sekli po první sezoně, ale lidi protestovali?? Ach jo :(.
To ne...The CW chce rebootovat 4400? Takže se to bude jmenovat stejně a pár postav se bude jmenovat stejně a čau...
andromache napsal(a):
panenkou skákavá, seriál o jeptiškách hledajících víru *facepalm*. Ty stanice už fakt neví, co tvořit. A o neustálém rebootování mi ani nemluvte, to je katastrofa.. Proč teda nerebootují nebo neoživí seriály, co sekli po první sezoně, ale lidi protestovali?? Ach jo :(.
No hlavně si nepamatuji, kdy nějaký reboot neskončil hnedka po první sezóně.
ten seriál 4400 bude nadupaný lgbti postavami, zmiešaninou všetkých rás, potenciál na to má. Len dúfam, že tam nebudú propagovať pedofíliu
Fruiko napsal(a):
No hlavně si nepamatuji, kdy nějaký reboot neskončil hnedka po první sezóně.
Náhodou, novému MacGyverovi se vede docela dobře a už má za sebou pět sezon... A myslím, že nové Magnum P.I. je taky už dál než v první sezoně :-).
andromache napsal(a):
Náhodou, novému MacGyverovi se vede docela dobře a už má za sebou pět sezon... A myslím, že nové Magnum P.I. je taky už dál než v první sezoně :-).
Výjimky potvrzující pravidlo. :-D
Powerpuffs budou kreslené nebo hrané? :O Protože námět by docela nahrával i hrané verzi a po Winx je možné všechno. :O
F.Valek napsal(a):
Powerpuffs budou kreslené nebo hrané? :O Protože námět by docela nahrával i hrané verzi a po Winx je možné všechno. :O
Já jsem pochopil, že hrané. Navíc CWčko snad animák v životě nedělalo.
Fruiko napsal(a):
Já jsem pochopil, že hrané. Navíc CWčko snad animák v životě nedělalo.
No, tak to je jedině dobře! :D
Tak nějak čekám, až mě něco cvrnkne do nosu, ale jak tak koukám, tak od CW to asi taky nebude. Uf, jsem prostě asi už úplně zmlsaná a potřebuji, aby mi seriálově vytrávilo. :D
CW jde mimo mě, takže jsem nic neočekávala, ale ten poslední, jeptiškovský, projekt je totální úlet.
Litocha napsal(a):
CW jde mimo mě, takže jsem nic neočekávala, ale ten poslední, jeptiškovský, projekt je totální úlet.
To bude hrozná kůlna. :D Si to dovedu úplně živě představit.