Diskuze k článku Game of Thrones: Možná nás čeká více seriálů
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
14. 2. 2021 / 11:51:04 (před 3 roky)
off

Povedal by som, že to sú zatiaľ všetko len reči a všetko sa bude odvíjať od prijatia a úspechu House of Dragon. Samozrejme, môžem sa mýliť ale po tom akú kritiku dostala posledná séria GOT si nie som istý či budú riskovať alebo vypustia najprv lastovičku v podobe HoD.

F.Valek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
14. 2. 2021 / 16:47:54 (před 3 roky)
off

Když ona ta historie zase tak probraná není... Když si teď vykousli velký kus Targaryenské dynastie, bude se jim těžko hledat nějaká větší událost, snad jen dobývání Západozemí, to by se mi líbilo hodně... Možná by pak byly zajímavé boje mezi Maegorem a Aenysem. Ale spíš se mi vždy líbil nápad udělat nějaký průřez všemi generacemi, co díl to nějaká velká událost apod. Případně události Valyrie... Zase moc mě nezajímá sever, i když ta Dlouhá noc by taky nebyla od věci. Uvidíme, kam se v House of Dragons dostanou, protože to jde zpracovat dost povrchně královskou rodinou, ale taky mohou zapojit další rody, dračí sémě a pak třeba následky... No uvidíme, rozhodně souhlasím s tím, že další projekty se budou odvíjet od úspěchu tohoto prequelu.

Z kreslených... no nevím, já na ně moc nekoukám, ale určitě to nabízí skvělé možnosti magie a různých méně prozkoumaných událostí a tvorů. Docela by se mi líbilo, kdyby animovaná byla Nymeria a tisíce lodí, případně zkáza Rhoynů, což tedy souvisí... Možná nějaký kresleňák na téma Sothoryosu...

Tak ve výsledku usuzuji, že je toho nakonec skutečně hodně :D :D A kdyby nechali fanoušky navrhnout možné seriály, tak by nemuseli utrácet miliony za návrhy slavných tvůrců a měli by toho tolik :D :D

This ain't for the best, my reputation's never been worse... You must like me for me.
Editováno: 1x | Naposledy: 14. 2. 2021 / 16:49:32
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
14. 2. 2021 / 20:09:44 (před 3 roky)
off

No já nevím... i přes vlažný konec jsem velký fanoušek Game of Thrones, ale nějak se mi nelíbí, že najednou by HBO chtělo udělat XY seriálů z GoT světa.

carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
14. 2. 2021 / 22:07:31 (před 3 roky)
off

Ak by som mal brať spin-off zo súčasnej Hry o tróny, tak poprosím seriál o Aryi Stark. Tá otázka, ktorú v závere nastolila: "What's west of Westeros?" by si zaslúžila odpoveď :)

Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
15. 2. 2021 / 15:14:51 (před 3 roky)
off
carolos napsal(a):

Ak by som mal brať spin-off zo súčasnej Hry o tróny, tak poprosím seriál o Aryi Stark. Tá otázka, ktorú v závere nastolila: "What's west of Westeros?" by si zaslúžila odpoveď :)

Přesně! Tenhle projekt by se mi líbil mnohem víc. Má mnohem větší potenciál než "vykrádačky" již existujícího rámce.