Aj, že by byl Constantine černoch?
Jestli bude hrát Constiho někdo jiný, tak ať se jdou bodnout.. Matt Ryan se pro tu roli prakticky narodil a když ji hraje tak dlouho, tak si na někoho nového lidi jen tak nezvyknou.. A dopadne to jako s tím seriálem z roku 2015.. No a o tom že by to byl černoch snad radši ani nechci přemýšlet.
No to snad ne!!! Ano jsem pro reboot, ale s Mattem!!! On je prostě Constantine!!!
Mám takový pocit, že lidi, co jsou zvyklí ho teď sledovat v LoT nebudou spokojeni s novým obsazením.
jo, teplej cernej drogove zavislej transgender asiat s nevylecitelnou nemoci, pres den zena v noci muz, nebo pes/kocka... plus neco z kyborga, aspon jednu ruku... pak to bude parada ;-)
Prosím ne..jedině s Mattem..Matt je za ty roky prostě Constantine..btw na které straně stojíte co se týče výslovnosti Constantine..jakože já celý život měla za to že se čte ( a teď pardon) [ konstantin] a i v českém dabingu se takhle vyslovuje ale prý je teda správná výslovnost ( znovu se omlouvám) [ konstantajn] jakože good wine [vájn] tak jako fakt nevím no..ale jako film s Keanu Reevesem za mě teda ne..
:D
Film Constantine s Keanu je můj nejoblínebější film :), ale je fakt, že to není úplně Constantine. Každopádně si myslím, že ta role Keanu sedla a dvojku si to zaslouží. K mattovi.......Matt je skvělej Constantine nechápu proč by ho měl někdo nahrazovat. :(
"Temnější reboot oblíbeného seriálu"
"Tvůrci plánují diverzitu při obsazování hlavní role"
Já si u té první věty myslel, že to bude mít temnější děj, ale oni mysleli hlavní postavu. No tak nic no :/
Jessica Angell napsal(a):
Prosím ne..jedině s Mattem..Matt je za ty roky prostě Constantine..btw na které straně stojíte co se týče výslovnosti Constantine..jakože já celý život měla za to že se čte ( a teď pardon) [ konstantin] a i v českém dabingu se takhle vyslovuje ale prý je teda správná výslovnost ( znovu se omlouvám) [ konstantajn] jakože good wine [vájn] tak jako fakt nevím no..ale jako film s Keanu Reevesem za mě teda ne..
Na tohle je myslím dobrý ten segment v Crisis, kde se Consti potkal s Luciferem a Lucifer záměrně vyslovil jeho jméno špatně a Consti ho opraví takže.. :D. Já bych to brala podle toho :D.
andromache napsal(a):
Na tohle je myslím dobrý ten segment v Crisis, kde se Consti potkal s Luciferem a Lucifer záměrně vyslovil jeho jméno špatně a Consti ho opraví takže.. :D. Já bych to brala podle toho :D.
Kdyžtak 1:44 - 1:50 :D
Nechapu, proc zas reboot neceho, co davali 'vcera'... Ale zase to treba bude aspon lepsi nez puvodni Constantine, ktery me teda nijak zvlast nebavil.
andromache napsal(a):
Kdyžtak 1:44 - 1:50 :D
Jaaaj díky jako viděla jsem ale tohle si nepamatuju..ono to stejně je jedno jakoby ale je to vtipný..
Jessica Angell napsal(a):
Jaaaj díky jako viděla jsem ale tohle si nepamatuju..ono to stejně je jedno jakoby ale je to vtipný..
Jo to je :D. I proto, že to Lucík použil aby ho svým způsobem urazil :D.
Já vím, že to asi není věrné předloze, ale když si vybavím Constantine, je to pro mě Keanu Reeves. Scénka, ve které chladnokrevně típl s cigaretu o kaluž vlastní krve byla neskutečně cool.
paliv232 napsal(a):
Já vím, že to asi není věrné předloze, ale když si vybavím Constantine, je to pro mě Keanu Reeves. Scénka, ve které chladnokrevně típl s cigaretu o kaluž vlastní krve byla neskutečně cool.
Kdyby se ten film a ta postava tak nejmenovala tak by mě ani nenapadlo že to je podle komiksu..upřímně mě iritovalo to jeho věčné kouření, hlavně mě úplně vytočilo jak mohli do role brita strčit někoho jako je Keanu Reeves. A hlavně ani komixovému Johnovi není ani podobný. A příjde mi že se film bere až moc vážně, v seriálu je sarkastický zmetek, protože to John prostě je.
Ach jo, takže Constantin bude negroidní nebo mongoloidní transka.
Nevím proč se všichni furt bojíte, že z Constiho bude transsexuál. Pokud vím, tak Consti je kánonicky bisexuální (v komiksech a i teď v CW univerzu), takže tady do toho rýpat nepotřebují. To spíš ta barva pleti mě děsí.
Ja se tedy pridavam k fanouskum Keanu Reevese, je to i muj nejoblibenejsi film, sarkasticky dost :-) Asi se musim podivat i na serial, ktery tedy urcite vic vychazi z komiksu...ale tak uz to je, neco je predloha, neco je film, ktery se muze predlohy drzet velmi volne, a ten film Constantine je proste dobry a ja bych byla rada i za jeho pokracovani :-)
Leeuska napsal(a):
Ja se tedy pridavam k fanouskum Keanu Reevese, je to i muj nejoblibenejsi film, sarkasticky dost :-) Asi se musim podivat i na serial, ktery tedy urcite vic vychazi z komiksu...ale tak uz to je, neco je predloha, neco je film, ktery se muze predlohy drzet velmi volne, a ten film Constantine je proste dobry a ja bych byla rada i za jeho pokracovani :-)
No to jo, film se mi taky dost libil 🤘😁