skvelý fotočlánok! tie postery sa fakt podobajú.
a v postergame som patrila k tým, čo síce vyhľadávali hneď Revenge, ale pomýliť som sa nedala (aj keď som to teda uhádla až po poslednej nápovede) :D
a ešte som získala aj trofej za prvé prečítanie článku. náramne sa tešííím :)
Takže nejsem sám, co se u postergame nachytal! :D Ale je zajímavé, že je tolik plakátů podobných.
Ja pochopila, ze to je chytak, jen jsem nepochopila v cem :D Takze se pridavam do Revenge skupiny...
Jinak diky za clanek :)
joo, když byla Sarah Connor, tak mě jako první napadl True Blood :D
U Scrubs a House je ještě jeden hodně podobněj plakát. Ten, jak na něm jsou všichni dokola. A tomu podobnej je i plakát k Fringe.
tak napr.
Dollhouse
vs.
Terra Nova
Plakát k filmu Cybergeddon od Anthonyho E. Zuikera... který seriál se vám u tohoto vybaví?
a potom ještě druhý plakát (těžko ale říct, jestli to není fanart)
Musím říct, že fotočlánky mě baví čím dál tím líp. Myslím, že je těch podobných plakátů mnohonásobně víc, ale je to logický. Nedá se donekonečna vymýšlet něco originálního, co by zároveň vypadalo dobře.
Mě napadla akorát kategorie: "Drsně se tvářící polonazí svalovci"
a
A "Holčičky na gauči":
a
Super, s tim Revengem to byla pěkná podpásovka :D urputně jsem skoro dvě hodiny hledala plakát, na kterém by Ems měla červené šaty... :D
Hodně dobrý fotočlánek, akorát by se docela hodilo u toho mít data, kdy byly ty plakáty zveřejněny. Docela by mě totiž zajímalo, kdo teoreticky kopíroval koho (nebo jsou vedle sebe chronologicky?).
Judita napsal(a):
Hodně dobrý fotočlánek, akorát by se docela hodilo u toho mít data, kdy byly ty plakáty zveřejněny. Docela by mě totiž zajímalo, kdo teoreticky kopíroval koho (nebo jsou vedle sebe chronologicky?).
Bohužel jsou tak, jak mi pod ruku přišly.
No ale ono se není čemu divit - přijít s originálním nápadem na plakát je a bude čím dál těžší. Obzvláště u seriálu se stejným zaměřením nebo ze stejného prostředí.
Sleslikslicka napsal(a):
Musím říct, že fotočlánky mě baví čím dál tím líp. Myslím, že je těch podobných plakátů mnohonásobně víc, ale je to logický. Nedá se donekonečna vymýšlet něco originálního, co by zároveň vypadalo dobře.
Mě napadla akorát kategorie: "Drsně se tvářící polonazí svalovci"
A "Holčičky na gauči":
:D tak to jsou perfektní kategorie!
Lill napsal(a):
skvelý fotočlánok! tie postery sa fakt podobajú.
a v postergame som patrila k tým, čo síce vyhľadávali hneď Revenge, ale pomýliť som sa nedala (aj keď som to teda uhádla až po poslednej nápovede) :D
Uplně přesně. A ještě jak jsem se radovala, že jsem, po dlouhý době, na to přišla hnedka, jak jsem se podívala. Pak si to jdu zkontrolovat na google a ono nakonec nic! :/ :D
Tak kvůli poslední postegame jsem měla bezesné noci! :D
Sice mi hned došlo, že o Revenge nejde, ale zaboha jsem nepřišla na to, o jaký seriál se jedná. :(
Ale asi by mě naštvalo víc, kdybych ten seriál znala a neuhodla. :D
Tento článek mi hned zpříjemnil nudnou pozdní vyučovací hodinu.
Taky jsem si hned po první nápovědě myslel, že jde o Revenge, ale radši jsem to šel vygooglit. Bylo to velké zklamání, když jsem zjistil, že Emily má ty šaty černé :-)
A mimochodem, seriál Revenge by si účast v Postergame zasloužil víc než nějaký Dirt :)
Locke napsal(a):
Taky jsem si hned po první nápovědě myslel, že jde o Revenge, ale radši jsem to šel vygooglit. Bylo to velké zklamání, když jsem zjistil, že Emily má ty šaty černé :-)
A mimochodem, seriál Revenge by si účast v Postergame zasloužil víc než nějaký Dirt :)
Evidentně si neviděl Dirt, který je proti Revenge úplně jiná liga. :D
Fruiko napsal(a):
Evidentně ;)
Fotočlánek super, i ty dodatky v diskuzi! :D
Fruiko napsal(a):
Máš pravdu. Nepatřím mezi těch 5 lidí v ČR, co Dirt vidělo :)
Božský fotočlánek xDD Jenom se trochu nechytám s tím Aprílem.. jaksi jsem tu na Apríla nebyla (moc pyšná na to nejsem).
Anti~ napsal(a):
Božský fotočlánek xDD Jenom se trochu nechytám s tím Aprílem.. jaksi jsem tu na Apríla nebyla (moc pyšná na to nejsem).
Apríl byl v tom, že si skoro všichni mysleli, že v minulé postergame byl plakát Revenge, ale byl to právě hodně podobný plakát z Dirt. ;)
Illyria napsal(a):
Ja pochopila, ze to je chytak, jen jsem nepochopila v cem :D Takze se pridavam do Revenge skupiny...
Jinak diky za clanek :)
Ja som tipla po poslednej nápovede Revenge, aj ked som vedela, že to to určite nebude, no neznášam, keď niečo nechám prázdne :D Dirt by ma vôbec nenapadlo, keďže ten seriál vôbec nepoznám.
Skvelý fotočlánok. Mňa ešte napadli tieto plagáty/promo fotky. Obidva sú zladené do jednej farby, oba sú v prírode a na obidvoch sú všetky hlavné postavy
True Blood
Vampire Diaries
corine napsal(a):
U Scrubs a House je ještě jeden hodně podobněj plakát. Ten, jak na něm jsou všichni dokola. A tomu podobnej je i plakát k Fringe.
Na ten plagát k Fringe sa mi ešte hrozne podobajú tieto dva k Bones:
Nikuska181 napsal(a):
Skvelý fotočlánok. Mňa ešte napadli tieto plagáty/promo fotky. Obidva sú zladené do jednej farby, oba sú v prírode a na obidvoch sú všetky hlavné postavy
True Blood
Vampire Diaries
Jojo, tady jasně TVD kopírovalo od TB :)
Tak to je fakt nářez :D Moc hezký fotočlánek. Jste čím dál tím lepší :) Jen tak dál :)
K postergame: Jelikož neznám ani jeden z těch dvou seriálů, tak se mi fórek bohužel vyhnul, ale i tak oceňuji :)
tak některé ty v komentářích... celý hlavní herecký tým někde stojící, to je klasika, kterou si dělá snad každý seriál, a tam opravdu není moc co vymýšlet. logicky pak mají tématicky podobné seriály i podobné plakáty, ale některé v článku byly až vtipné, jak podobné to bylo.
ted jsem narazil na tuhle dvojici:
Mik napsal(a):
Vau, tak teď jsem vážně chvíli přemýšlela, jestli to není nějaká z těch fanouškovských koláží. Fakt dobrý.
Mik napsal(a):
tam to nikde není. jak starý je ten bones? který je originál.