Diskuze k článku Seriálem kolem světa: 7 zastávek v Belgii
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
15. 3. 2021 / 18:19:33 (před 3 roky)
off

Mám dojem, že letošní serialkiller má mít belgické téma. Tak jsem zvědavý na průnik seriálů.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
15. 3. 2021 / 18:27:57 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Mám dojem, že letošní serialkiller má mít belgické téma. Tak jsem zvědavý na průnik seriálů.

To jsem docela zvědav. Loňský serialkiller měl docela zajímavou nabídku, rozhodně mám pár kousků od nich schovaných do dalších vydání.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
15. 3. 2021 / 19:17:20 (před 3 roky)
off

I tento článek jsem si s chutí přečetla. Podobně jako francouzská, tak i belgická tvorba pro mě byla zatím spíše neznámá, ale minimálně na De Dag jsem zvědavá, heist žánr miluju.
Zajímalo by mě, podle jakého klíče vybíráte zemi, kam se podíváte příště, bylo by skvělé zamířit i mimo Evropu ;).

jesmot
Redaktor | Cool level: 56 | Richard Castle
15. 3. 2021 / 20:18:54 (před 3 roky)
off
janulam11 napsal(a):

... bylo by skvělé zamířit i mimo Evropu ;).

Všechno bude, všechno bude =D

malina2035
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
15. 3. 2021 / 20:32:23 (před 3 roky)
off

Belgie!
"Dobrou noc strýčku Fido" "Dobrou noc, milé děti"
😂

Daniela
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
15. 3. 2021 / 20:38:56 (před 3 roky)
off
jesmot napsal(a):

Na to si počkám.. Jakožto anglofila mě strašně nelákají seriály v jiném než anglickém jazyce...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Jessica Angell
Uživatel od první verze | Cool level: 12 | Dale
15. 3. 2021 / 20:46:22 (před 3 roky)
off
malina2035 napsal(a):

Belgie!
"Dobrou noc strýčku Fido" "Dobrou noc, milé děti"
😂

Páni to jsem ani nevěděla že je belgický seriál

Gabka
janulam11
VIP | Cool level: 18 | Kocour
15. 3. 2021 / 21:27:32 (před 3 roky)
off
jesmot napsal(a):

Už se těším :D.

carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
15. 3. 2021 / 21:28:50 (před 3 roky)
off

Zone Blanche ma dostal hneď úvodným dielom a nepustil až do poslednej časti. Tieto seriály zo zapadnutých mestečiek obklopených temnými lesmi sú ako stvorené pre mňa :)
Snáď sa niekedy dočkáme 3.série...

Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
15. 3. 2021 / 21:54:35 (před 3 roky)
off

Děkuji za článek a za připomenutí Tipa a Tapa. My jsme na jejich počest dokonce postupně měli doma Fida Prvního a Fida Druhého.
Jinak kromě Šmoulů mám mapu zabarvenou i díky Yakarimu. některé kousky z dnešní nabídky vypadají zajímavě, třeba se k nim časem propracuju.

Nyx
Redaktor | Cool level: 75 | poručík Horatio Caine
16. 3. 2021 / 02:49:27 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Na to si počkám.. Jakožto anglofila mě strašně nelákají seriály v jiném než anglickém jazyce...

Ja osobne neznášam francúzštinu a sledovať seriál po francúzsky alebo postavy s francúzskym prízvukom je pre mňa utrpenie, zvyšne jazyky sú v poho.

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
16. 3. 2021 / 02:54:32 (před 3 roky)
off
phoboska napsal(a):

Ja osobne neznášam francúzštinu a sledovať seriál po francúzsky alebo postavy s francúzskym prízvukom je pre mňa utrpenie, zvyšne jazyky sú v poho.

Jo to ti věřím. Přihoď k tomu španělštinu a španělský přízvuk a máš mě :-). Žabožroutština taky není zrovna extra jazyk na poslech :(

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
16. 3. 2021 / 07:27:12 (před 3 roky)
off
andromache napsal(a):

Jo to ti věřím. Přihoď k tomu španělštinu a španělský přízvuk a máš mě :-). Žabožroutština taky není zrovna extra jazyk na poslech :(

Ještě ze na tom Netflixu je vzdycky minimálně jeden další jazyk. I když to je někdy jen polština. :-)

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
sonkad
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
16. 3. 2021 / 09:25:00 (před 3 roky)
off

Into the Night bolo super.. Ostatné seriály nepoznám, ale zaujal ma iba De Dag, ten putuje do watchlistu, heist tematiku mám rada (hlavne famózny La Casa de Papel). Undercover vyzerá tiež celkom zaujímavo.

Kyra01
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
16. 3. 2021 / 12:36:11 (před 3 roky)
off

Z belgickej tvorby toho veľa nepoznám, ale určite vyskúšam De dag a Undercover.

The wheel weaves as the wheel wills.
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
16. 5. 2021 / 02:01:40 (před 3 roky)
off

Sranda. A ja som si neviem prečo myslel, že Zone Blanche je francúzska tvorba. Inak veľmi podarený seriál. Na Into the night sa stále chystám.

Pajky
Autor článku | Cool level: 95 | Sherlock Holmes
16. 5. 2021 / 12:33:01 (před 3 roky)
off
Arkantos napsal(a):

Sranda. A ja som si neviem prečo myslel, že Zone Blanche je francúzska tvorba. Inak veľmi podarený seriál. Na Into the night sa stále chystám.

On je to francouzsko-belgický seriál, který se má odehrávat kdesi na hranicích daných států. Nicméně belgických seriálů zase není tolik, takže jsem ho zahrnul do belgického výběru.

Není článek ten, aby se zavděčil čtenářům všem :)