Mňa najviac mrzí že ten pilot nemal pár minút viac aby bol použiteľný do výzvy nad 65 min.
RRR napsal(a):
Mňa najviac mrzí že ten pilot nemal pár minút viac aby bol použiteľný do výzvy nad 65 min.
Hehe, říkal jsem si to samé. Jako naschvál má ten pilot 63 minut.
Mně se právě líbí, že tam je hypotéka, dospívání, úpadek médií... Nemůže to být 65 minut boje a tohle je dost realistické, navíc to nebudou řešit v každém díle (snad), prostě takové budování zápletky postupné. Za mě rozhodně lepší, když to svedou na hypotéku, než kdyby bezmyšlenkovitě řekl "hele děcka, stěhujeme se na vesnici!" Navíc tam s těmi hypotékami bude víc ve spojení s Edgem a jeho plány...
Jak to tak čtu, tak Blbec ve slipech přes kalhoty bude samozřejmě ignorovat všechno, co nastolila Supergirl (viz přeobsazení otce Lois, přeobsazení Edge a tak podobně), takže mu přeju těžký úpadek a rychlou cestu do horoucích pekel, kam patří...
andromache napsal(a):
Jak to tak čtu, tak Blbec ve slipech přes kalhoty bude samozřejmě ignorovat všechno, co nastolila Supergirl (viz přeobsazení otce Lois, přeobsazení Edge a tak podobně), takže mu přeju těžký úpadek a rychlou cestu do horoucích pekel, kam patří...
Nemá slipy.
ragelly napsal(a):
Nemá slipy.
Ne? A co je teda potom tohle?
andromache napsal(a):
Ne? A co je teda potom tohle?
To je flashbackový úvod, který jsme v pilotu viděli, jak píšu v názoru, v prvních pěti minutách jsme viděli celých 10 let Smallville, tohle jsou gify z tohoto flashbacku, kdy jako Superman začínal.
To jde vidět, že celý kostým je úplně jiný než ten aktuální.
ragelly napsal(a):
To je flashbackový úvod, který jsme v pilotu viděli, jak píšu v názoru, v prvních pěti minutách jsme viděli celých 10 let Smallville, tohle jsou gify z tohoto flashbacku, kdy jako Superman začínal.
To jde vidět, že celý kostým je úplně jiný než ten aktuální.
Což ale nic nemění na tom, že je to blbec ve slipech přes gatě... I když má teď ten kostým jiný, celou dobu od svého vzniku má v komiksech prostě slipy přes kaťata. Nebo teda spíš přes elasťáky.
Strašný. Salát-story hadr.