Tohle téma je pro mě přijatelnější než Valentýn, hlavně protože nebude takový problém najít seriál, který mi nezpůsobí duševní újmu (sitcomy) nebo se kvůli němu nebudu muset prokousávat několika sériemi. Stačí kouknout na skoro jakýkoli aktuálně běžící seriál...
No, něco takového jsem čekala a jsem zvědavá, co si vyberu, protože mě nic nenapadá. Žádný díl v seriálu, kde by se toto řešilo. Ale na jednu stranu se těším, je to dosti zajímavá výzva. :D
Zatím mám v hledáčku Netflixáckou minisérii Coronavirus, Explained, ale budu pozorně sledovat, co si budete přidávat na TL, abych se případně nechala inspirovat. Bude i tentokrát článek s návrhy?
Jakýkoliv díl poseldní série Superstore :D
Ja mam v plane si pozriet druhy pandemický speciál South Park.
Na rozdíl od únorového tématu, kde jsem musela rozkoukat Modern family, protože se Valentýn v žádném mém aktuálně běžícím seriálu neobjevil, je pro mě tohle téma opravdu v klidu. Sleduju hned tři hasičské seriály, do kterých současnou pandemii promítli, takže tam teď každou epizodu běhají v rouškách. 😂
Každopádně co se týče dubnové nápovědy, tak tam ani trochu netuším, co by to mohlo být. 😂 Epizoda, která nás nebavila? Epizoda, ve které se objevuje scéna, kdy někdo spí? 😂
Tak hotovo 😂, prostě jsem si zcela plánovaně nechávala Láska v čase korony, no žádná sláva, ale délka dílů je pohodička.
Ve středu začíná třetí série New Amsterdam... takže je jasné, co mi tam půjde. 😃
Tak počítím, že druhá série Staged to bude jistit. Takže ok. Na příští měsíc to nejspíš bude "uspávací seriál" a těch je. :-)
Jelikož netrpělivě čekám na třetí řadu Drive to survive, tak mám celkem jasno :D
foruska napsal(a):
Zatím mám v hledáčku Netflixáckou minisérii Coronavirus, Explained, ale budu pozorně sledovat, co si budete přidávat na TL, abych se případně nechala inspirovat. Bude i tentokrát článek s návrhy?
Našla jsem jeden článek, ze kterého by se pár tipů dalo udělat. Tak se možná hecnu :)
A když jsme u těch tipů a návrhů, nešlo by, Fruiko, udělat něco, jako to mají na Databázi knih (např. tady), že by se vytvořil rovnou žebříček nejčastěji přidáváných seriálů do té dané kategorie? Aktualizovaný třeba jednou denně, aby to nebyl takovej výpočetní zápřah? :D A pak by na stránce s výzvou mohl být rovnou odkaz... :)
Ehh, možná už bych mohla vyplnit i tu únorovou, když mám epizodu už za sebou. :D
Ale tohle bude asi oříšek.
EDIT:Tak jsem se tu nechala inspirovat a hotovo. :)
Február a Valentín som ešte stále nevyplnil (myslím že nikde, čo pozerám tento rok nebol - zatiaľ), ale Korona bude hračka, keďže sa vracia Greys Anatomy a zároveň sledujem 911 Lone Star
Tak tato výzva je pro mě hračka.
Čeká mě začátek 4.řady The Resident , takže je jasné, že to budu mít splněno.
Jinak také sleduji ostatní hasičské a doktorské seriály, kde se Covid pořád řeší, takže bych měla i tam z čeho vybírat.
Jinak k dubnové výzvě mě napadá, že to bude určitě souviset se spánkem. 😊 Nebo, že by nějaký seriál odehrávající se převážně v noci? 🤔
Furiant napsal(a):
A když jsme u těch tipů a návrhů, nešlo by, Fruiko, udělat něco, jako to mají na Databázi knih (např. tady), že by se vytvořil rovnou žebříček nejčastěji přidáváných seriálů do té dané kategorie? Aktualizovaný třeba jednou denně, aby to nebyl takovej výpočetní zápřah? :D A pak by na stránce s výzvou mohl být rovnou odkaz... :)
To pak bude prd kreativita. :-D
Furiant napsal(a):
Po tom tady taky už nějaký ten pátek pláču (i když na DK mi lezou oči z důlků, co všechno tam jsou lidi schopni nacpat) :)
Jinak jsem dneska koukala na druhý nejnovější díl This Is Us a mám splněno.
Litocha napsal(a):
Po tom tady taky už nějaký ten pátek pláču (i když na DK mi lezou oči z důlků, co všechno tam jsou lidi schopni nacpat) :)
Toho se trochu bojím, že se pak bude inspirovat špatnými tipy.
Fruiko napsal(a):
To pak bude prd kreativita. :-D
To sice ano, ale tak jako inspirace by to být mohlo, ne? :D A když si vzpomenu na pilot odehrávající se v evropském městě, kdy tam v lednu každej cpal Lupina, tak ta kreativita tady taky vzala za své. :D
Litocha napsal(a):
Jo, to máš naprostou pravdu, občas to stojí za to. :D Já tu knižní výzvu stejně neplním celou, mám vyhraněný žánr, který čtu, takže do výzvy si dám pouze to, co mi na tu danou kategorii sedí a zbytek neřeším... :)
Že já s tím dokoukáváním nových dílů NCIS nepočkala ještě týden a půl.
Pokud někdo z vás kouká, tak určitě nejnovější díl - 18x07 The First Day.
I když předpokládám, že v tom budou pokračovat, tak snad by šlo toto.
Tak to mě tema vubec nepotesilo 🙈 mi staci rict slovo korona a lezu po stene 🙈😂 pokud se jedna o nápovědu na pristi mesic, tak me napadá Vecernicek ☺️☺️☺️
Výborně, jsem věděla, proč si nechat druhou řadu Staged na březen :) Už se moc těším, až to zkouknu.
A duben netuším, kromě obligátního uspávacího seriálu mě napadá ještě seriál/epizoda, kde je nějaká snová pasáž nebo z jiného soudku - seriál na písmenko Z :D Každopádně jsem zvědavá, co z toho nakonec vyleze :)
Škoda, že zadání není "epizoda, na které se korona nejvíc podepsala"! Hned bych věděla! :D #TheRookie Kdo už viděl, chápe! :D
Keďže nemám dopozeranú druhú sériu Staged, tak to bude tento mesiac veľmi jednoduché :D
V This is us sa tiež dosť riešil covid.
Tempy napsal(a):
Škoda, že zadání není "epizoda, na které se korona nejvíc podepsala"! Hned bych věděla! :D #TheRookie Kdo už viděl, chápe! :D
Já zatím ještě neviděla, ale tak nějak jsem čekala, že něco o covidu bude už v epizodě 3x05 nazvané "Lockdown" a nic! :D Pěkně si s námi pohráli.
Good Doctor 04×01 a 04×02. Nejspíš není potřeba vidět předchozí série :D
Jinak doufám, že další díl/y This is us budou mít něco taky, protože zatím všechny epizody současné série narážky na coronu měly, jen jsem je už všechny viděla...
Tak napřiští měsíc tipuju buď epizodu, kde někdo spí nebo je zhypnotivaný. Něco co se týká hypnozy.
mejsy napsal(a):
Tak napřiští měsíc tipuju buď epizodu, kde někdo spí nebo je zhypnotivaný. Něco co se týká hypnozy.
Přemýšlím, kolik jsem viděl epizod s hypnózou. To by bylo asi ukrutně těžké.
Fruiko napsal(a):
Hm, asi ano, ale občas se to vyskytne (např. jako metoda při vyšetřování nebo léčebná metoda nebo cirkusové číslo :-))
Takže hádám březen za kamna vlezem, duben ještě tam budem - takže postava bude spát :-)
Fruiko napsal(a):
Jeden z dílů Četnických humoresek, jestli mě paměť neklame.
Doteraz tie zadania boli výrazne tematicky prepojené s mesiacmi: február - Valentín, marec - corona, mesiac kedy to približne minulý rok vypuklo v našich krajinách... Apríl vidím na nejakú jarnú únavu :D