Diskuze k článku Téma: Streamovací služby
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
8. 5. 2021 / 16:51:01 (před 3 roky)
off

Parádní článek 😎 U nás zatím jede jen Netflix a HBO Go, ale počítám s tím, že ještě něco přihodíme.

hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
8. 5. 2021 / 18:09:04 (před 3 roky)
off

No ja si zaplatím jednou za čtvrtroku netflix zkouknu co mě zaujme a zas to předplatný zruším. To samy platí o hbogo ale tam ej to spíš tak že jen pokud mají něco co chci vidět tak se to zaplatí na měsíc a pak zas sbohem. Na disney plus jsem zvědavý ale težko říéct jestli si mě udrží. Jedinou službu co mam předplacenou na cely rok je crunchyroll který jako jeden z mála streamu s anime které funguje legalně i v česku.

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
osmejkal
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
8. 5. 2021 / 19:28:37 (před 3 roky)
off

ragelly nesouhlasím s tím, že na Amazonu není CZ dabing. Za poslední měsíc se slušně rozjel a dabuje svou tvorbu.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
8. 5. 2021 / 19:39:56 (před 3 roky)
off
osmejkal napsal(a):

ragelly nesouhlasím s tím, že na Amazonu není CZ dabing. Za poslední měsíc se slušně rozjel a dabuje svou tvorbu.

Já jsem článek psala postupně už od února. Amazon jsem upravila :)

Petyer
Redaktor | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
8. 5. 2021 / 20:57:41 (před 3 roky)
off

Vdaka za paradny a vycerpavajuci clanok a prehlad. Ja mam predplateny Netflix a to mi zatial uplne staci, k dalsim serialom mam iny pristup takze zatial neplanujem predplatit ani Disney ani HBO ci ine sluzby.

luciakanky
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 5. 2021 / 13:48:31 (před 3 roky)
off

Ja som dlho razila teoriu, ze si radsej serial stiahnem, ale s pribudajucimi rokmi ma to prestalo bavit, hladat stranku, titulky, nehovoriac o tom, ze eset mal co robit aby ochranil moj notebook :D taketo piratenie malo svoje caro, ale teraz razim pohodlnost. Platim si netflix, hbo go a youtube premium a som spokojna, nie je to mesacne vela a je to pohodlnejsie

driver picks the music, shotgun shuts his cakehole
lenochod6
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
9. 5. 2021 / 15:03:50 (před 3 roky)
off

Velmi zajímavý článek.
Já si všechno stahuji, tak je to pro mě úplně nový svět, o kterém nevím nic.
Zajímalo by mě, jestli když si to předplatím, dá se to nějakým způsobem stáhnout, aby se na to dalo dívat offline?