Tak za mě - Shit My Dad Says, Traffic Light, Ugly Americans, FM a Mad Love.
Niektoré z nich mi chýbajú doteraz :( Mimo článok boli pre mňa predčasne zrušené: Legend of the Seeker, Terra Nova, Alcatraz, Dollhouse, Eli Stone, Heroes, Kyle XY, Melrose Place 2009, Crusoe, Ghost Whisperer, Dirty Sexy Money, Terminator: TSCC, The Gates, Shark, Lie to Me.
Stale nemohu prenest pres srde zruseni Happy Endings a Ringer :(
Tak za mě je to "Řím". Seriál to byl celkem dobrý, jak naučný, tak koukatelný. Něco takového mi na seriálové scéně chybí. :-(
Mě nejvíc mrzel Moonlight. Geniální upírský seriál, který byl zrušen moc brzy. Hodně mě vzal i konec Veroniky Mars, ale teď můžu být nadšená, že bude film.
A mimo článek mě nejvíc naštvalo zrušení Nine Lives of Chloe King.
No že by Happy endings byla jedna z nejvtipnějších komedií si nemyslím, s tím souhlasit nemůžu, vždy mi ten humor přišel spíš rozpačitý, než vtipný... ale třeba Better Off Ted nebo Moonlight mě mrzí... :o(
Já bych osobně přidala Alcatraz, Ringer, Drive, The Event, Lie to me, inJustice a spoustu spoustu dalších...
Moonlightu byla škoda, FireFly .. no to je jasné.
Ještě byl Dollhouse (nebyl předčasně ukončený, ale násilně zkrácený), taky škoda.
A Temné Nebe, kdysi. :D
Legend of the Seeker .. fakt škoda, protože podobné věci se jinak dneska netočí.
Za mňa
-z uvedených:
Pushing Daisies, Life, Veronica mars
-z neuvedených:
Ringer, Fairly Legal, Finder, New Amsterdam, Save Me, Goodwin Games, Ben & Kate, Zero Hour, Standoff
Pushing Daisies+Life ... do článku bych přidala ještě Lie To Me.
pro mě Veronica Mars a Firefly :/
Za mě Pushing Daisies a musím dodat The Gates
Z uvedených mi chybí Moonlight a Pushing Daisies...
Jinak z dalších třeba trestuhodně krátký byl Dollhouse... sice měl řádné ukončení, ale byl takový celý hrozně uspěchaný, bylo by lepší kdyby mezi první a druhou sérkou byla alespoň ještě jedna.
Pak taky Alcatraz. Sice to nebyl kdovíjak kvalitní seriál, ale to prostředí Alcatrazu a San Francisca bylo prostě skvělé :( A finále hrozně uspěchané, opět...
Za další, Dark Angel! (aneb prokleté rušení všeho na FOXu) úžasný seriál, s opět velmi uspěchaným a taky otevřeným finálem :(
Breakout Kings. Za jejich zrušení bych fakt zabila :( Druhá série byla naprosto úžasná a ještě byla zakončena hodně otevřeně. Tady mě to ukončení fakt šíleně mrzí, ještě jednu dvě sérky by BK sneslo :(
Firefly
Tak u mě z uvedený rozhodně Veronica Mars, Firefly a Moonlight - to byla rozhodně škoda...
No a z těch dalších již zmíněné Legend of the Seeker, The Class (nechápu, proč natočili jen jednu sérii) a z nejčerstvějších Go on!
A moje srdcovka z dětství: Daria.
Určitě těch seriálů bylo více, ale teď mi na mysl přišli jen tyto ;)
Podle me byly predcasne ukonceny serialy Dollhouse a Ringer a s nimi spoustu dalsich, i pres to, ze meli 7 a vice serii :D
Pro mě Firefly (alespoň následoval film) a Life (slabost pro Lewise :D)
Z nespomenutých je to za mňa Stargate Atlantis, Ringer a Terra Nova... ešteže mám ten avatar, skoro som zabudla na Leverage! Všetky spomenuté ešte určite mali čo ponúknuť.
Rozhodně Flashforward. První série skončila tak, že ta druhá by byla úplně nářezová. A pak ještě Invaze - trochu starší seriál, ale další sérii si rozhodně zasloužil ( nebo aspoň ještě jeden ukončovací díl ). No a pak samozřejmě Terra Nova :)
Smash :(
Michaela Ještěrka napsal(a):
Za mě Pushing Daisies a musím dodat The Gates
Souhlasím. The Gates mělo zajímavý nápad a Pushing Daisies oplakávám ještě teď, stejně jako loňské Mockingbird Lane, které ani pořádně nezačalo ("Fullerovky" to holt mají těžký...). Utnutá Terra Nova zamrzela a druhá řada FlashForward by taky nebyla od věci. A dlouhé roky jsem postrádala další řadu Ztraceného světa, to skončilo tak náhle a nedořešeně.
Uf, už jsem si myslela, že se na Firefly zapomnělo. Uf, Uf no co napsat zrušení Firefly....byla pěkná hloupost(musím slušně) od Foxu. Zdravím hnědokabátníky. Jo a Fox toho zdevastoval více, ale i ostatní tv. Chybí mi v článku, tŕeba Terra Nova, FlashForward a jiné. Jinak dík.
A některé v článku zmíněné jsem sledovala, ať je nebe seriálové aspoň tam na ně hodné.
Z uvedených mě mrzelo asi jen Veronica Mars a Pushing Daisies. Fullerovky miluju takže bych přirozeně uvítala 10 řad u každého jeho seriálu :D Potom mě hodně mrzelo ukončení Kings. Celkově mě ale tak neštve brzké zrušení pokud má seriál alespoň uzavřený konec.
Z uvedených seriálů jsem sledovala pouze Happy Endings a musím souhlasit. Jedné věci jsem se při tomto fotočlánku fakt divila a to faktu že Firefly má pouze 1. sérii. Na internetu má takovou velkou fanouškovskou základnu že jsem čekala že tenhle seriál má sérií minimálně 5. K dalším brzy zrušeným seriálům pro mě patří Go On, The New Normal nebo starší smrťácký seriál Dead Like Me (zatím jsem nenarazila na žádný jiný seriál s černým humorem který by mi sedl, tak kdo by měl nějaké tipy, klidně pište =o)).
Tak já z toho "obrečela" jen Veronica Mars, Moonlight a Ghost Whisperer, ale to bylo alespoň ukončený.
Z těch uvedených je to především Life, protože Star Trek má svůj vlastní život. A nedávno jsem zkoukla FlashForward, tam bych ocenila uzavřený konec. A ještě bych přidala Defying Gravity (Stav beztíže).
Kroupenka napsal(a):
Z uvedených seriálů jsem sledovala pouze Happy Endings a musím souhlasit. Jedné věci jsem se při tomto fotočlánku fakt divila a to faktu že Firefly má pouze 1. sérii. Na internetu má takovou velkou fanouškovskou základnu že jsem čekala že tenhle seriál má sérií minimálně 5. K dalším brzy zrušeným seriálům pro mě patří Go On, The New Normal nebo starší smrťácký seriál Dead Like Me (zatím jsem nenarazila na žádný jiný seriál s černým humorem který by mi sedl, tak kdo by měl nějaké tipy, klidně pište =o)).
Zkus nějakou další Fullerovku - Pushing Daisies, Wonderfalls, Mockingbird Lane nebo Hannibala, ale ten už není ve stejném duchu jako ty předchozí včetně Dead Like Me. A co třeba Six Feet Under?
tak u mna je to Veronica Mars,The Gates (sice to nie je kto vie aka pecka ale myslim že mohli dat aspon zaverecny jeden diel,pre tých ktorý to pozerali)a dalej The Secret Circle (ktorý bol zrušený po prvej serii)
Dobrý článek. Mně kromě těchto chybí Stargate Universe a Common Law.
Mně potěšilo, že se do žebřičku dostal Life :-) (třeba se teď bossové NBC tlučou do hlavy, když koukají na Homeland :D)
Firefly byla třešnička na dortu- fakt jsem si těch 14 posterů myslela, že to bude vynechané, když to nebylo jako první :D
No a co se týče Legend of the Seeker...říkám to pořád dokola a neodpustím si to ani teď. V té podobě v jaké to bylo, jsem ráda, že to skončilo. Pokud by se drželi více knižní předlohy, mohlo to být krásných 5-7 sezon...
Pro mě jednoznačně Firefly to je snad jasné. A z chybějících Enterprise.
Takže Pushing Daisies, Life, Veronica mars a Fuirefly.
S Moonlightem rozhodně souhlasím. Dále bych do seznamu přidala Alphas.
Z uvedených mi chybí Firefly, Veronica Mars a Moonlight.
Z neuvedených mě mrzí konec Leverage, The Fades, kdysi dávno i Roswell (ach, jak já milovala Michaela:-) a doteď mě bolí zrušení Studia 60 on The Sunset Strip. To bylo tak zákeřné, alespoň že to nemělo úplně otevřený konec, to bych asi nepřežila.
anjoa napsal(a):
(ach, jak já milovala Michaela:-)
Já víc! :D S Maríou jsem je zbožňovala a hrozně jsem trpěla, když nebyli spolu :D To mi mohlo být tak 10, když to dávali na Nově :D
Z uvedených souhlasím hlavně s Happy Endings, Pushing Daisies a Jericho.
A přidal bych ještě letošní - Go On, loňský The Finder nebo ještě starší Journeyman, Outsourced, Lost Room nebo Dead Like Me.
Elža napsal(a):
Mě nejvíc mrzel Moonlight. Geniální upírský seriál, který byl zrušen moc brzy. Hodně mě vzal i konec Veroniky Mars, ale teď můžu být nadšená, že bude film.
A mimo článek mě nejvíc naštvalo zrušení Nine Lives of Chloe King.
Přesně, přesně :D A ještě Smash.
Z uvedených mi chybí Life, to byl super seriál!
Za ty, co mám ještě v živé paměti bych přidala Alcatraz, Red Widow a další. Třeba konec Ringera se mi vyloženě nelíbil, tak bych asi další řadu nechtěla, ale pár dílů na logičtější konec by si zasloužil..
A Terra Novy je taky škoda :( prostě je jich moc :D
Za mě jednoznačně Firefly a Moonlight - dvě srdcovky
Jednoznačne Outsourced a Ringer. :/ A hlavne pri Ringer, kde sa to začalo pekne zamotávať...
Za mě třeba Jericho a Life, co jsou tady uvedený. Jinak i FlashForward, Zero hour. Do No Harm ... ale je toho ještě docela dost. :/
Vetsinu jich neznam, ale je fakt, ze ta trojka kterou znam, byla moji srdcovkou a zruseni nastvalo.
Rekni kdo te zabil, Life a hlavne, predevsim a navzdy - Firefly... :/
Jak tady oplakáváte Legend of the Seeker, tak jsme si ho teda taky přidala do watchlistu, abych věděla, jaké to je :D
ragelly napsal(a):
Jak tady oplakáváte Legend of the Seeker, tak jsme si ho teda taky přidala do watchlistu, abych věděla, jaké to je :D
parádne :)) určite pozri ;)
Janna7 napsal(a):
Breakout Kings. Za jejich zrušení bych fakt zabila :( Druhá série byla naprosto úžasná a ještě byla zakončena hodně otevřeně. Tady mě to ukončení fakt šíleně mrzí, ještě jednu dvě sérky by BK sneslo :(
souhlasím jako jeden z tvůrců je mi líto tohoto seriálu, zajímalo by mě jak by to dopadlo s Rayem
lirael415 napsal(a):
za mna Stargate universe..
Taky si myslim že je to špatný a to ještě vemu potaz jak se dozvěděly samotný herci že to bylo zrušený (z twitter byly dva dny bez signálu na nějaký vojenský lodi, nebo tak něco.)
ragelly napsal(a):
Ne ze bych byla masochista a chtela se nechat ukamenovat, ale ja mam tenhle serial radsi nez Hru o truny... :)
Terra Nova !!
V tomhle fotočlánku se mě týká pouze Řekni, kdo tě zabil. To byl vážně dobrej seriál, bylo to něco nového a zatím neokoukatelného, fakt škoda :( ale hodně jich tu chybí, takže bych navrhovala ještě minimálně další fotočlánek, ať se dostane i na další, kterých je škoda .. ;)
Jak to tu tak pročítám, zdá se mi, že zapomínáte na V. Nezapomínejte na V, V je perfektní.
Ted a spol mě hodně mrzel a ještě pořád mrzí :( a taky Ringer, kdyby ho alespoň nějak ukončili :(. Nemam ráda konce seriálů (většinou). Ale neukončené konce jsou mnohem horší :)
ragelly napsal(a):
Určitě koukni :-) Bridget Regan (Kahlan) už možná znáš z hostování z jiných seriálů, je skvělá. Jinak zpracování, herci,výprava jsou skvělé. Scénář a zápletka už moc ne.
Určitě Flashforward, toho byla tak neskutečná škoda, že to neni ani možné, dále pak Awake, to prostě obojí chtělo druhou řadu.
Z uvedených jednoznačně Firefly, Veronica Mars, Řekni, kdo tě zabil a Ted a spol. Tyto seriály jsem si hodně oblíbil a některé sem si i zamiloval a tak mě hodně mrzí, že nemají další pokračování, které by si jistě zasloužily.
Mezi další bych jistě zařadil tyto seriály
Angel: Ten má tak neuvěřitelně otevřený konec, že je to až katastrofa a tak moc bych si přál alespoň šestou finálovou řadu!
Dollhouse: Jak už bylo řečeno finále druhé řady je hodně uspěchané a kdyby stanici FOX neřídili ignoranti tak s toho mohla být nezapomenutelná záležitost tak minimálně o sedmi řadách podobně jako BtVS.
Tru Calling: Další skvělí seriál, který by si zasloužil tak o dvě možná i o více sérií navíc (minimálně kompletní druhou a ne jen těch pár dílů), jeho směřování se mi totiž hodně líbilo.
The Class (Spolužáci): Tento seriál se mi taky líbil (viděl jsem ho na COOLu) a jeho zrušení podle mě byla veliká chyba.
ze seriálů v článku mě nejvíc mrzí Veronica a samozřejmě Firefly :(
a mimo článek to je jednoznačně Terranova (ten seriál jsem milovala!) a pak určitě Legend of the Seeker a samozřejmě Dark angel... opravdu nesnáším otevřené konce :(
No tak za mě je to rozhodně Terminator: TSCC, Dollhouse, Charlieho andílci, Hrdinové... Ringer taky... :)
ragelly napsal(a):
Já víc! :D S Maríou jsem je zbožňovala a hrozně jsem trpěla, když nebyli spolu :D To mi mohlo být tak 10, když to dávali na Nově :D
jsem na tom stejně. hlavně jsem nikdy nepochopila, co na té trubce s klapatýma ušima viděly dvě hlavní postavy.
u mě nemá cenu vypisovat, půlka mého watchlistu by sem spadala (plus spousta seriálů, které jsem viděla před watchlistem a ještě jsem se nedostala k tomu, abych je přidala), tak jen k těm, co se na seznam dostaly:
happy endings podle mě spíš patří na seznam "neodešli dost rychle". to byla tak strašně nevtipná komedie! u scén toho gaye a té černovlasé ženské mi bylo trapně za ně.
nejvíc mi chybí určitě veronica a pushing diasies.
vím, že za tohle asi dostanu virtuálně přes držku, ale upřímně, nedivím se, že moonlight to dál nedotáhl. na internetu jsem v tom sama, ale dokážu si představit, proč odradil televizní diváky. vždyť ten upír si píchal krev injekční stříkačkou! já jsem všema deseti pro originalitu, ale zase se držme při zemi. ale tak lidi, co mi seriál doporučovali, slibovali, že pak už ji pije normálně, tak jsem zatnula zuby a jela dál, při čemž jsem si málem vykloubila čelist na cca 3. díle, kde použili tu nejvíc klišé zápletku, kterou seriálový svět kdy objevil, to snad ještě v časech před dallasem a od té doby mi otravuje život, protože je nejen klišé, ale taky pěkně blbá. ten díl jsem zkusila dodívat několikrát, ale otrávilo mě to mravně, ani jsem nedošla do půlky epizody. když tak brzo byli tak zoufalí, že vytáhli "falešně obviněn jasným záporákem, ale ani mí nejbližší mi to nevěří, všechno jde proti mně, na poslední chvíli to dokážu a jedeme dál, žádná zášť" zápletku (tak hluboko neklesla ani rowlingová, která se uchýlila i k vstání z mrtvých), tak co za kraviny museli vymyslet v těch dalších cca 13? možná byl zbytek naprosto dokonalý, ale pro mě to bylo 20 minut snad nadvacetkrát, přičemž každému pokusu předcházely dny přesvědčování sama sebe. to je čas, který mi nikdo nevrátí, s frustrací, kterou nikdy nezapomenu.
Hmmm, tak to bych tu mohla vyjmenovat nechutně dlouhý seznam... Ale přesto jsou dva seriály, jejichž předčasný konec nikdy úplně nestrávím.
Freaks and Geeks a Legend of the Seeker. Ovšem, u obou ještě pořád hoří plamen naděje, takže se nevzdávám ani já... :)
Rozhodně a jednoznačně FIREFLY!!! I když věřím, že Lewisův LIFE, byl dobrý kriminální seriál, zase bychom se nemuseli dočkat tak perfektního hereckého výkonu v HOMELAND.
Trifi napsal(a):
Hmmm, tak to bych tu mohla vyjmenovat nechutně dlouhý seznam... Ale přesto jsou dva seriály, jejichž předčasný konec nikdy úplně nestrávím.
Freaks and Geeks a Legend of the Seeker. Ovšem, u obou ještě pořád hoří plamen naděje, takže se nevzdávám ani já... :)
jak to myslíš?
:D s tím Firefly to bylo trefné, říkala jsem si, že chybí poslední obrázek a jesti tam nebude, tak to snad ani neni možný :). Za mě nejvíc souhlas s Firefly, Moonlight a Veronica Mars. Chybí mi tam Common Law, to mě hodně bavilo, Fairly Legal a moje oblíbená oddechovka, nad kterou nikdo jiný nepláče - GCB.
ševča napsal(a):
jak to myslíš?
No myslím to samozřejmě tak, že u obou seriálů existuje jistá šance na pokračování/reboot :)
Sleslikslicka napsal(a):
:D s tím Firefly to bylo trefné, říkala jsem si, že chybí poslední obrázek a jesti tam nebude, tak to snad ani neni možný :). Za mě nejvíc souhlas s Firefly, Moonlight a Veronica Mars. Chybí mi tam Common Law, to mě hodně bavilo, Fairly Legal a moje oblíbená oddechovka, nad kterou nikdo jiný nepláče - GCB.
i já pláču, nejsi v tom sama.
Trifi napsal(a):
No myslím to samozřejmě tak, že u obou seriálů existuje jistá šance na pokračování/reboot :)
nemyslím, že lots má šanci na pokračování. ten příběh dost definitivně ukončili.
Myslím, že i takový Jmenuju se Earl mohl být aspoň ukončený ještě jednou serií, a třeba novinka Go on mě docela bavila, tak mohla pokračovat )
ševča napsal(a):
nemyslím, že lots má šanci na pokračování. ten příběh dost definitivně ukončili.
souhlasím.
šance na obnovení je asi tak velká,jako moje šance na výhru ve sportce, což je 0, protože nesázím.
práva má společnost Disney na několik (možná desítek) let, a nehodlají s tím vůbec nic dělat.
ševča, Illyria: Dovolím si oponovat :) Ano, je pravda že práva vlastní Disney a ti neměli v nejbližší době v úmyslu je jakkoli dál využít, ale to neznamená, že na nich chtějí tvrdošíjně sedět, kdyby se objevila zajímavá nabídka na odkoupení. A díky aktivitě (nejen) fanoušků ze Save Our Seeker se to přes SMGO může klidně povést. Už dokonce probíhají schůzky s producenty, mluvilo se o tom, že by nové díly měly být temnější (prý kvůli úspěchu GoT, chjo...), méně epizodní a víc se držet knižní předlohy.
Samozřejmě to neznamená, že se už za měsíc začne natáčet, je to ještě běh na strašně dlouhou trať... Ale hlavní je, že se běží ;-)
Takže tak :)
danielosbourne napsal(a):
Podle me byly predcasne ukonceny serialy Dollhouse a Ringer a s nimi spoustu dalsich, i pres to, ze meli 7 a vice serii :D
S Dollhouse a Ringer absolutně souhlasím. Je mi také moc líto seriálu The Wedding Band, který měl pouze 10 odvysílaných epizod a také Rande není Romantika mě mrzelo.
Trifi napsal(a):
ševča, Illyria: Dovolím si oponovat :) Ano, je pravda že práva vlastní Disney a ti neměli v nejbližší době v úmyslu je jakkoli dál využít, ale to neznamená, že na nich chtějí tvrdošíjně sedět, kdyby se objevila zajímavá nabídka na odkoupení. A díky aktivitě (nejen) fanoušků ze Save Our Seeker se to přes SMGO může klidně povést. Už dokonce probíhají schůzky s producenty, mluvilo se o tom, že by nové díly měly být temnější (prý kvůli úspěchu GoT, chjo...), méně epizodní a víc se držet knižní předlohy.
Samozřejmě to neznamená, že se už za měsíc začne natáčet, je to ještě běh na strašně dlouhou trať... Ale hlavní je, že se běží ;-)
Takže tak :)
tak ale to mi spíš připadá jako remake. a tys mluvila o pokračování.
Velká smůla :-( že bylo zrušeno Alcatraz,Terra Nova a Zero Hour které bylo výborně rozjeté
ševča napsal(a):
tak ale to mi spíš připadá jako remake. a tys mluvila o pokračování.
Ještě se vůbec neví, zda půjde o restart nebo pokračování, zatím to ale vypadá spíš na druhou možnost - hlavně kvůli tomu, že by prý fandom nestrpěl jinou představitelku Kahlan než Bridget.
Uvidíme, každopádně snaha je obrovská a fans si zaslouží metál...