Diskuze k článku TOP 10 seriálů na českém HBO Go v únoru 2021
foruska
Redaktor | Cool level: 24 | Alan Harper
6. 3. 2021 / 14:09:46 (před 3 roky)
off

Docela mě překvapuje, že se GoT neustále umisťuje v TOPce. Za to tlapky a SpongeBoba úplně chápu, ty u nás jedou k snídani :D

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
6. 3. 2021 / 14:26:21 (před 3 roky)
on

Na to, že My děti bylo dostupné až od 27. února, tak solidní výkon teda :O

Fruiko
Autor článku | Cool level: 124 | Spartacus
6. 3. 2021 / 15:11:52 (před 3 roky)
off
foruska napsal(a):

Docela mě překvapuje, že se GoT neustále umisťuje v TOPce. Za to tlapky a SpongeBoba úplně chápu, ty u nás jedou k snídani :D

Ke Got chystám článek, tak si to furt pouštím dokola, takže polovinu trafficu budu já. :-D

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
6. 3. 2021 / 16:38:41 (před 3 roky)
off

Už sa na niektoré chystám, konečne 🙏

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”
AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
6. 3. 2021 / 21:53:29 (před 3 roky)
off

Jé, seriál podle My děti ze stanice zoo? :O Tu knížku jsem na základce úplně žrala. Pamatuju si téma, ale vůbec si nepamatuju celkový děj ani jak to dopadlo. Pamatuju si jen ten pocit, když jsem to četla. Dávám do chci vidět a někdy výhledově se na to určitě juknu :)

ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
6. 3. 2021 / 23:17:16 (před 3 roky)
on
AislinK napsal(a):

Jé, seriál podle My děti ze stanice zoo? :O Tu knížku jsem na základce úplně žrala. Pamatuju si téma, ale vůbec si nepamatuju celkový děj ani jak to dopadlo. Pamatuju si jen ten pocit, když jsem to četla. Dávám do chci vidět a někdy výhledově se na to určitě juknu :)

Tady někdo nesleduje Novinky pod lupou! 😜

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
6. 3. 2021 / 23:33:04 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Mozno by sa hodilo namiesto 10 clankov mat 13 .. este jeden riadok zmensenin. Co na to Fruiko ?
Clanky by boli o nieco dlhsie viditelne a clovek by nemusel ist do celkoveho prehladu a ten 3 obrazkovy riadok az tak koncept stranky nepokazi.

AislinK
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
6. 3. 2021 / 23:54:12 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Sleduje, ale zrovna tahle mi nějak unikla. Teď jsem si to dohledávala, když jsi to zmínila. :D ono toho třetího vyšlo tolik článků, že se mi to v tom nějak ztratilo no...

Fruiko
Autor článku | Cool level: 124 | Spartacus
7. 3. 2021 / 07:28:14 (před 3 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

Mozno by sa hodilo namiesto 10 clankov mat 13 .. este jeden riadok zmensenin. Co na to Fruiko ?
Clanky by boli o nieco dlhsie viditelne a clovek by nemusel ist do celkoveho prehladu a ten 3 obrazkovy riadok az tak koncept stranky nepokazi.

Jsou tam vidět 2-3 dny. Takže kdo chodí každý den, tomu nic neteče. :-D jinak tam je pak problém na mobilech, že to je o 3 obrázky ke skrolování víc, když chce člověk do diskuze.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 7. 3. 2021 / 10:58:03