Trochu NPL skluz. :P :D
Jen jsem chtěla vypíchnout, jak se Marty směje každé druhé větě, občas i slovu, co Fran řekne. :D Líbí se mi jejich přátelství.
Well, what can you do, Yoko? Can you play the tambourine?
Matuush napsal(a):
Jen jsem chtěla vypíchnout, jak se Marty směje každé druhé větě, občas i slovu, co Fran řekne. :D Líbí se mi jejich přátelství.
Matuush napsal(a):
Jo, někdy už v půlce věty jakoby tušil co chce říct, nebo na co naráží a zasměje se.
Matuush napsal(a):
Pls, já tak měsíc nazpátek měl seriózně chuť napsat NPL na Sunderland 'Til I Die a The Disappearance of Madeleine McCann :D
And when my time is up, have I done enough?
ragelly napsal(a):
To je kvůli tomuhle :)
Wow, to mě nějak minulo, ale dobrý nápad s rozšířením! Vidím, že s foruskou máme oblíbený podobný okruh doku a realitek, tak se v budoucnu můžeme na něčem domluvit. :)
Seraphine313 napsal(a):
Pls, já tak měsíc nazpátek měl seriózně chuť napsat NPL na Sunderland 'Til I Die a The Disappearance of Madeleine McCann :D
Z toho už rovnou můžeš udělat SLDH :D :D
Matuush napsal(a):
Wow, to mě nějak minulo, ale dobrý nápad s rozšířením! Vidím, že s foruskou máme oblíbený podobný okruh doku a realitek, tak se v budoucnu můžeme na něčem domluvit. :)
Rozhodně, budu ráda, když se přidáš :)