Myslim že by tam ještě měly být Jane a Maura (Rizzoli and Isles) :)
Celý článek jsem čekala na Mer a Cristinu, takže jsem ráda že se oběvily. Jinak s Jane a Maurou souhlasím. :) Pěkný článek
Moc pěkný článek. Jsem moc ráda, že se tam objevili Clark s Chloe. No a samozřejmě Buffy a Willow nesmějí chybět. Teď jsem si ovšem vzpoměla ještě na Gabrielle a Xenu a také holky z Mistresses US. :)
Co Angela a Brennanová z BONES?
Máte tam Lucase a Hayley, ale co taková Brooke a Peyton, Hoes over Bros přece :)
Já celou dobu čekala, jestli tam objevím Bo a Kenzi z Lost Girl.. Ty jsou taky skvělá a nerozlučná dvojka :)
Ivy napsal(a):
Máte tam Lucase a Hayley, ale co taková Brooke a Peyton, Hoes over Bros přece :)
no nevim teda, Brooke se k Peyton docela dlouho chovala opravdu ošklivě
Super článek. A samozřejmě by jich šlo udělat opět mraky, protože téměř v každém seriálu jsou nějací nerozluční přátelé. Rozhodně mi tu taky chybí Jane a Maura (Rizzoli and Isles), Ted - Marshall - Barney (Himym), nebo třeba takový Sherlock s Watsonem ;)
A máte v článku chybu. U Haley a Lucase, máte tam napsané Natley, ale je to Naley ;)
Já si teda spíš všimla toho Zbližování u Sereny a Blair.
Jinak fajn fotočlánek, Mer a Cris mě obzvlášť potěšily. A taky souhlasím s dvojkou z Přátel. Taky jsem to vždycky vnímala, že ti dva mají něco víc. :)
allyska napsal(a):
no nevim teda, Brooke se k Peyton docela dlouho chovala opravdu ošklivě
Aha, a že třeba taková Serena a Blair se k sobě po celou dobu chovali hrozně pěkně, že :)
Super článek, takové mám vždycky ráda :) Ještě by se tam hodili Alaric a Damon, Dean a Castiel, Sherlock a Watson, ale je fakt, že to by mohlo jít do nekonečna :)
Ještě mě napadly Lily a Miley z Hannah Montany.
Ivy napsal(a):
Aha, a že třeba taková Serena a Blair se k sobě po celou dobu chovali hrozně pěkně, že :)
neznám, nemohu posoudit, ale když se řekne nej kámoši z oth, vybaví se mi jen lucas a haley :)
allyska napsal(a):
neznám, nemohu posoudit, ale když se řekne nej kámoši z oth, vybaví se mi jen lucas a haley :)
Tak vidíš, tyhle dvě byly ještě horší a pokud se řekne přátelé z OTH tak mě se zase naopak Lucas a Hayley zrovna nevybaví.
Hezky clanek:), ale určitě tu chybí Jane a Maura, Kenzi a Bo, a Xena s Gabrielou.Mozna by to chtelo na tohle téma ještě fotočlánek číslo 2..:)
Nevím. Peyton a Brooke sice byly nejlepší kamarádky, až na těch pár sakra velkých neshod, ale po tom, co Peyton odešla, se o ní Brooke snad ani nezmínila (až na chvilku před svatbou, když řekla Hayley, že to Peyton na svatbu nezvládne), díky čemuž to za "nerozlučné" přátelství zrovna moc neberu. Vím, že Hayley s Lucasem se pak až na jeden díl taky neviděli, ale na druhou stranu tam alespoň byly scény, kdy mu psala dopisy...
Potěšily mě Willow a Buffy, ale taky i Hawkeye a B.J, že si na ně taky někdo vzpomněl. Škoda že tu není Caroline a Max nebo Lily a Robin nebo Kůstka s Angelou. Stejně povedený článek. :)
Kattharinna napsal(a):
Já celou dobu čekala, jestli tam objevím Bo a Kenzi z Lost Girl.. Ty jsou taky skvělá a nerozlučná dvojka :)
ty jsou samozřejmě jedny z nejlepších, ale souhlasím s tím je do článku zatím nedávat. seriál má teprve tři série. všichni ostatní jsou ostřílení veteráni. občas je seriál starší než my uživatelé.
je těžké vybrat je omezený počet, ale poradili jste si s tím opravdu dobře. jen mě trochu žere ten b.j. tam k hawkeymu. pro mě hawkey patří k trapperovi. korejská válka trvala tři roky, hawkey tvrdil, že je tam už dva, když b.j. v seriálu ještě nebyl, takže "v realitě" má delší historii přeci jen s ním. ti dva spolu postavili kolonu, udělali bažinu bažinou, vychovávali spolu hned dva korejce, dělili se o špínu, úspěchy a dokonce i ženské. tomu já říkám oddanost. b.j. byl sice ve více dílech, ale i když o něm hawkey taky mluvil jako o nejlepším příteli, nikdy jsme je neviděli, aby si byli tak blízcí jak s trapperem.
Skvělý fotočlánek! Moc mě potěšil i výlet do minulosti v podobně M.A.S.H.e :)
Za mňa: 1, 5, 9, 12, 15; ostatných nepoznám.
Chýbajú: Kenzi a Bo, Maura a Jane, Caroline a Max, Peter a Jared
LenkaTalaskova SMG LOVER napsal(a):
Moc pěkný článek. Jsem moc ráda, že se tam objevili Clark s Chloe. No a samozřejmě Buffy a Willow nesmějí chybět. Teď jsem si ovšem vzpoměla ještě na Gabrielle a Xenu a také holky z Mistresses US. :)
Xena A Gabrielle by sem taky skvěle zapadly. Ono hodně seriálů, třeba i Pretty Little Liars, holky z Hot in Cleveland nebo Ted a Marshall a trochu i Lorelai a Luke :)
kutikk napsal(a):
Xena A Gabrielle by sem taky skvěle zapadly. Ono hodně seriálů, třeba i Pretty Little Liars, holky z Hot in Cleveland nebo Ted a Marshall a trochu i Lorelai a Luke :)
tak lorelai byla nejlepší kamarádka se sookie. ti dva byli jen kamarádi, dokud se z nich nestane pár. luke do ní byl zamilovaný, co se potkali.
Nedá mi to, co má Guster (poslední obrázek) za policejní výcvik?
Tak Blair a Serena boli kamarátky v podstate počas celého seriálu aj keď sa hádali každú druhú časť.
House & Wilson - to mě přimělo vzpomenout si na dokonalou poslední epizodu - snad mě nenapadá lepší zakončení seriálu a lepší důkaz přátelství na život a na smrt :)
Mania Dardeville napsal(a):
Také mně to hned napadlo :D Kde by vzal farmaceutik policejní výcvik?
Rozhodně tam patří Troy a Abed a taky bych tam zařadil duo Bobby + Andy (případně Jules + Ellie)
Tiez si myslim, ze tam chyba Troy a Abed, su uzasna dvojica
Mania Dardeville napsal(a):
no vidíš to. já jsem si taky říkala, ale pak jsem to zapomněla napsat. to ho má spíš shawn, kterého otec učil prakticky od plenek.
Ještě mě napadli Neal a Peter z White Collar. Souhlasím s Maurou a Jane i s Max a Caroline.
Co třeba Gilmorovic holky? Sice to byly mamka s dcerou, ale kamarádky spíš :)
Super. Ještě bych přidala Caroline a Max (2 socky), Alan a Walden (Dva a půl chlapa), Rachel a Monica (Přátelé)
Shawn a Gus! <3 Děkuju za ně. A upřímně netuším, jestli Gus někdy prošel nějakým policejním výcvikem (kromě toho na Akademii se Shawnem, odkud je oba vyhodili), ale o tohle tam snad ani nešlo :D.