Diskuze k článku CBS prodlužuje The Equalizer pro druhou řadu
Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
9. 3. 2021 / 18:50:59 (před 3 roky)
on

Super to jsem moc ráda

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
9. 3. 2021 / 19:15:06 (před 3 roky)
off

Akcny vorvan dostal dalsiu radu. Tak rasisticky serial som davno nevidel. po 4 castiach boli tusim 4 krat zly biely muzi, a 3 krat obetami cernosi, iba raz bol obetou biely muz, aj to mal dostat trest smrti.

horseman
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
10. 3. 2021 / 00:05:16 (před 3 roky)
off

To vážně tenhle levičácký sleduje tolik lidí , propagandistický SJW trash sleduje tolik že to musí dostat druhou sérii?Viděl jsem jen dva díly a byly hrozně špatné a vyměnit Charizmatickeho Denzela za paní co je závislá nejspíš na MCdonaldu a hrát moc neumí, za to by si někdo zasloužil pořádný výprask!

Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
10. 3. 2021 / 07:52:11 (před 3 roky)
off
horseman napsal(a):

To vážně tenhle levičácký sleduje tolik lidí , propagandistický SJW trash sleduje tolik že to musí dostat druhou sérii?Viděl jsem jen dva díly a byly hrozně špatné a vyměnit Charizmatickeho Denzela za paní co je závislá nejspíš na MCdonaldu a hrát moc neumí, za to by si někdo zasloužil pořádný výprask!

Je druhý nejsledovanější pořad večera, ale konkurence je mizivá.

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
sandokan555
10. 3. 2021 / 10:16:21 (před 3 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Je druhý nejsledovanější pořad večera, ale konkurence je mizivá.

Tragicke, ako sledoval som to aj ja, ale ta zena nema sancu naplnat ulohu akcnej postavy. Ked povedala tusim v 4 casti ked ich vyhodili z vecierka a chlapik od CIA sa spytal ako sa dostanu hore do kancelarie, a ona ze po schodoch a neviem presne ale ze 42 poschodi(neviem ake presne cislo pouzili ale opticky sa to tolko nezdalo mozno tak 30), tak to by som chcel vidiet , myslim ze by jej uz na piatom zlyhalo srdce.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 3. 2021 / 10:43:00 (před 3 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

Tragicke, ako sledoval som to aj ja, ale ta zena nema sancu naplnat ulohu akcnej postavy. Ked povedala tusim v 4 casti ked ich vyhodili z vecierka a chlapik od CIA sa spytal ako sa dostanu hore do kancelarie, a ona ze po schodoch a neviem presne ale ze 42 poschodi(neviem ake presne cislo pouzili ale opticky sa to tolko nezdalo mozno tak 30), tak to by som chcel vidiet , myslim ze by jej uz na piatom zlyhalo srdce.

Záleží, jak často ty schody běhá :D Já jsem na tom váhově hůř než ona, ale přes léto jsem chodila u nás do kopce do Lázní, což vychází na zhruba 60-65 pater podle chytrých hodinek, poprvé jsem musela dát asi 4 pauzy a vyšlo mi to na hodinu, pošesté už jsem to dávala bez pauzy pod 40 minut :D Ale jasně, je něco jiného moje procházka a něco jiného rychlé nahánění zločinců :D

sandokan555
10. 3. 2021 / 10:47:17 (před 3 roky)
off
ragelly napsal(a):

Záleží, jak často ty schody běhá :D Já jsem na tom váhově hůř než ona, ale přes léto jsem chodila u nás do kopce do Lázní, což vychází na zhruba 60-65 pater podle chytrých hodinek, poprvé jsem musela dát asi 4 pauzy a vyšlo mi to na hodinu, pošesté už jsem to dávala bez pauzy pod 40 minut :D Ale jasně, je něco jiného moje procházka a něco jiného rychlé nahánění zločinců :D

Ako moja mamina je tiez z tej vahovej kategorie, takze pre toto ju neodsudzujem za jej postavu, len je to trapne ze ked nastupuje na motorku to musia zostrihat, lebo tam nevie vylozit nohu.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 3. 2021 / 11:01:46 (před 3 roky)
off
sandokan555 napsal(a):

Ako moja mamina je tiez z tej vahovej kategorie, takze pre toto ju neodsudzujem za jej postavu, len je to trapne ze ked nastupuje na motorku to musia zostrihat, lebo tam nevie vylozit nohu.

Já souhlasím, je to trošku komické :D