Nějaký terno to sice nebylo, ale v tý směti sra*ek, který dávají v dnešní době to je docela kvalita :D
Jak že je to staré? 2004... to mi bylo cca 14-15, pamatuju si, že jsem na to koukala :D Už nevím, jaké to bylo, ale tehdy mě to docela bavilo :D
Redakce byla boží, dodnes mě mrzí, že ji odpískali tak brzo... a jako obsazení? Štaindler, Matásek, Batulková, Bára Kodetová, Roman Zach, Bořivoj Navrátil... co víc chtít?
A hlavně... Mrázek!
Porad mi to prijde mnohem kvalitnejsi nez Sestricky ci Slunecna.
V té době jsem seriál ráda sledovala a uvidíme, třeba se i letos najde čas či situace, kdy se podívám a uvidíme, jestli bude bavit stejně jako před lety, nebo se můj názor zcela změní. :)
já jsem Redakci kdysi (v dětství :D) fakt žrala, ale netuším, jestli bych stejný názor sdílela i dnes... v té době mi to přišlo fakt kvalitní, jenže už si to nijak konkrétně nepamatuju a tím pádem bych tenhle pocit asi aktuálně nepovažovala za moc relevantní :D
Řekl bych, že Redakce je určitě mnohem lepší, než ty klasické někonečné vztahovky. Tady to prostředí redakce bylo docela příjemné osvěžení, a i epizodní linky v terénu bývali zajímavé.
A jak bylo napsáno už dřív, tak Mrázek byl fakt frajer!