Diskuze k článku Novinka pod lupou: Country Comfort (Netflix)
DenaaS
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
23. 3. 2021 / 17:53:38 (před 3 roky)
off

no..ja som sitcomovy fanda.. a uz som zial zvyknuta ze vacsina novych sitcomov stojiza milu jarmilu, slusne povedane.. vyrastala som na friends, dva a pol chlapa, zenaty so zavazkami, chuva k pohledani atd. tu.. som sa snad ani raz nezasmiala.. totalne trapne.

neznasam na sitcomoch tie"mravne ponaucenia" ako byvali aj v krok za krokom... ci modernej rodinke.
pevne verim, ze toto druhu seriu nedostane...

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 3. 2021 / 19:27:09 (před 3 roky)
off

Už mám celý seriál za sebou a na to, jak nesnáším děti, muzikály a sitcomy jsem se u toho docela dost bavila... A když to řeknu já, tak je to na pováženou :D. Ano Katharine McPhee byla v prvním díle hrozná, ale pak se to celkem zlepšilo. Konekonců, ve Scorpion předvedla, že hrát umí.

Dva starší kluci byli vyloženě na přesdržku, ale to je u mě každý člen člověčenstva mužského pohlaví, natož v pubertě, kdy s nima cloumali hormony jak to tornádo z prvního dílu Texasem. Nejmladší kluk je taky otravný, ale takovým tím způsobem kdy se až vlezle snaží být manažerem hlavní hrdinky. Zato ty dvě malé holky, co slovo to perla. Na začátku hlavně Cassidy, ale pak se přidala i ta mladší Chloe.

Jakožto totálního nesledovače všech těch různých amerických idolů a podobných pytlovin mě ale zaujalo, že Katharine je až tak dobrá zpěvačka (a její druhé místo v Idolu mě šokovalo ještě víc).. Z její role ve Škorpících bych to fakt neřekla (ale že už ZASE dělá někomu chůvu a je fuk jestli je to Walter a spol nebo Beau (ano, počítám i tatíka vzhledem k jeho neschopné GF) a spol) :D. A překvapil mě i Duke.. Ée totiž Jessie.. É totiž Eric (to je vidět co se mi vybaví jako první, napřed Haven a pak ten jeho dvojdílný krátký pobyt v Buffy :D)... U něj bych taky jeho pěvecké schopnosti nečekala... Třeba nakonec taky zjistím, že se umístil nějak vysoko někde v Kanadském Idolu či kýho šlaka :D.

Suma sumárum, já se fakt bavila, ale chce to přežít ten na pilu tlačící pilot.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
23. 3. 2021 / 19:30:25 (před 3 roky)
off
DenaaS napsal(a):

no..ja som sitcomovy fanda.. a uz som zial zvyknuta ze vacsina novych sitcomov stojiza milu jarmilu, slusne povedane.. vyrastala som na friends, dva a pol chlapa, zenaty so zavazkami, chuva k pohledani atd. tu.. som sa snad ani raz nezasmiala.. totalne trapne.

Nic ve zlým, ale to, co tady vyjmenováváš za tzv. klasiky, je jedna větší trapnost než druhá... Hlavně Chůva a Ženatý... Blecht, doteďka nechápu, co na tom jakože má být vtipné... Uječené ženské v hlavních rolích? Ani za nic... Chlap otloukaný životem? Existuje rozvod.. A tak dále. A Friends nesnáším, protože to v podstatě není nic jiného než banda hlupáků (i když IQ tykve mají oficiálně jenom dva). A ta sračka s Sheenem? Chlap co si založil kariéru na tom, že s ženskýma zachází jak s kusem hadru? Tfujtajxl... Nejsem kdoví jaký fanoušek Country comfort, ale to co tady vyjmenováváš je fakt ještě horší.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 1x | Naposledy: 23. 3. 2021 / 19:31:09
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 50 | František 'Ozzák' Pacovský
23. 3. 2021 / 19:41:07 (před 3 roky)
off

Kvůli Katherine, která se mi ve Smash fakt líbila (hlavně její zpěv), jsem si pustila trailer a ten spolehlivě zlikvidoval jakoukoli možnost, že bych překousla nechuť k sitcomům a třeba se na to podívala. Takže jsem ráda, že mi to Lupa jen potvrdila a můžu to dál v klidu ignorovat...

Longsword
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
24. 3. 2021 / 06:43:55 (před 3 roky)
off

Myslím,že celý seriál utrpěl velkou ránu tím, že má pouze dvacetiminutové epizody. Kdyby už třeba jen ta první byla o pouhých pět minut delší, trošku zpomalila ze svého děsivého tempa, rozhodně by se na to dalo dívat lépe.
Upřímně, i já (a to Kačenku mám rád, už ze Škorpíka, a Eddie je prostě sympaťák s úsměvem u kterého holkám roztávají kalhotky) jsem tuhle úvodní hrůzu přetrpěl jak návštěvu zubaře. Pak se to celkem zlepšilo a od druhé půlky až ke konci série to už bylo, hmm, řekněme "celkem hezké". A ano, je to klišé na klišé, vykrádačka všeho možného, šablonky na skoro každou postavu, ale to v tomto případě nevadí. Tak nějak to k tomu patří.

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
27. 7. 2021 / 11:20:09 (před 3 roky)
on

Dokoukáno. Těžko se mi to hodnotí, protože celý seriál je takový jako pilot. Vtipy nefungují, herectví je příšerné, jižanský přízvuk mi lezl na nervy... za sitcomovou část bych seriálu dala tak 30 %.

Na druhou stranu tam je ale výrazně zastoupená hudba, která funguje skvěle. Country se příjemně poslouchá, Katherine má parádní hlas, fandím jí už od dob American Idolu, který jsem tehdy před lety ještě pravidelně sledovala. Byla skvělá ve Smash a i tady zpívá moc krásně, stejně jako ostatní herci. Takže za hudební složku bych dala tak 90 %.

Ve výsledku seriál hodnotím 60 %, ale tohle číslo nemá žádnou extra velkou vypovídající hodnotu, alespoň ne v mých očích.

Závěr:
Epizoda jako každá jiná. Bailey a Boone mají svůj velký konkurz. Boone ji ale opět opustí, když dostane lepší příležitost. Bailey je zdrcená a chce vše vzdát, ale děti jí podpoří, aby šla za svým snem, a s jejich pomocí zvládne svůj konkurz na jedničku.