Sice pochybuji, že Psycho-Pass postoupí, ale toto anime se mi moc líbí a je i jediný seriál, který jsem z této nabídky viděla. :D
Nevím, jestli bych Outlander řadila mezi sci-fi :D
Tahle anketa očividně bude dennodenně náročná. Chuck vs Black Mirror. Bude zajímavé sledovat, kolik mi zbude vlasů po nominačních kolech a kolik potom po vyřazovacích.
Janey T napsal(a):
Sice pochybuji, že Psycho-Pass postoupí, ale toto anime se mi moc líbí a je i jediný seriál, který jsem z této nabídky viděla. :D
Tak to je chyba... to je jediny ktory som nevidel ani my nic nehovori, Cudzinka je pozeratelne, pre mna ale take hmm moc romanticke. Tommorow people som nevidel ale asi pozriem. Black Mirror alebo Chuck boli moje volby, vyhrava Chuck minamalne koli Ylonke.
Chucka jsem ještě neviděla, takže dnes celkem jednuchá volba Black Mirror:)
litllewitch napsal(a):
Nevím, jestli bych Outlander řadila mezi sci-fi :D
:D
Btw. obecně: Brala jsem to, co mi vyplivnul filtr při zadání sci-fi žánru, takže reklamace směrem k anonymním redaktorům, kteří žánry k seriálům přiřazovali :D
Za mě dneska Black Mirror, viděla jsem i Chucka a Tomorrow People, ale BM je nejlepší :)
Jak to byla včera silná sestava, tak dneska na mě zbývá jenom ten Black Mirror ze kterého jsem aspoň něco viděla na rozdíl od zbytku...
Dneska rozhodování mezi Black Mirror a Outlander a jelikož jsem se o Outlander obávala (aby to s ní nebylo jako v minulém kole s mým milovaným Dollhousem) tak jsem dala v tomhle kole hlas radši jí.
Outlander a Chuck medzi sci-fi??
Edit: Outlander to aspoň má v popise seriálu, ale Chuck je podľa popisu seriálu Akční / Komedie / Drama.
sandokan555 napsal(a):
Tak to je chyba... to je jediny ktory som nevidel ani my nic nehovori, Cudzinka je pozeratelne, pre mna ale take hmm moc romanticke. Tommorow people som nevidel ale asi pozriem. Black Mirror alebo Chuck boli moje volby, vyhrava Chuck minamalne koli Ylonke.
Black Mirror mám v plánu vidět a na romantiku moc nejsem, takže i Cizinky váhám. :)
sonkad napsal(a):
Outlander a Chuck medzi sci-fi??
Edit: Outlander to aspoň má v popise seriálu, ale Chuck je podľa popisu seriálu Akční / Komedie / Drama.
Chucka už jsem viděla dost dávno, ale myslím, že má v hlavě nějaký superpočítač, že tam má nahrané všechny informace z CIA a může si tam "vyfiltrovat", co se mu zrovna k danému případu hodí. Myslím, že tam je sci-fi žánr OK :)
Jinak na profilu seriálu nahoře vedle plakátku se ukazují jen první tři žánry, kompletní seznam najdeš v info boxíku v pravé části stránky.
ragelly napsal(a):
Chucka už jsem viděla dost dávno, ale myslím, že má v hlavě nějaký superpočítač, že tam má nahrané všechny informace z CIA a může si tam "vyfiltrovat", co se mu zrovna k danému případu hodí. Myslím, že tam je sci-fi žánr OK :)
Jinak na profilu seriálu nahoře vedle plakátku se ukazují jen první tři žánry, kompletní seznam najdeš v info boxíku v pravé části stránky.
Super, dík za pripomenutie tých žánrov, automaticky vždy pozerám len hore k plagátu a zabúdam, že tam ešte je niečo naviac. A za zaradenie sa nesťažujem, hneď som mu dala hlas, len ma to dosť prekvapilo v prvom momente, nie je to seriál, ktorý ma napadne pri tejto kategórii, ale dáva to zmysel :) A prekvapivo vyzerá, že aj vyhráva :D
The Tomorrow People, ale hned v závěsu je Outlander. Doteď mě štve, že TTP skončilo na CW po první sérii. Rozhodně jeden z nejlepších seriálů na CW té doby.
Pro mě zatím snadné rozhodování, dneska Black Mirror. Horší to bude až nastoupí víc mých oblíbenců proti sobě.:)
Anime nepozerám, Outlander som videla 2 série a páčili sa mi, Tomorrow People bolo celkom dobré, z Chucka som niečo videla a nepáčil sa mi a k Black Mirror som sa ešte nedostala, takže Outlander, hoci si tiež nemyslím, že patrí medzi sci-fi :)
Dneska Chuck a v něm jsem našel i svého favorita ankety :) Nejlepší seriál, co NBC odvysílala...sorry, Přát-El-É :)
Za mě Psycho-Pass, pokud jde o scifi tak nejlepší z výběru. Black Mirror je taky pecka, ale to trošku zaostává, když tu je Psycho-Pass. Jinak Chuck je spíše akční komedie, mám ho hodně rád, ale do scifi by mě to nikdy nenapadlo zařadit. Outlander doma milujeme, ale tady jde zase o historický seriál s nádechem fantasy. The Tomorrow People to sice scifi je, ale vůbec se mi nelíbilo.
tommmyk napsal(a):
The Tomorrow People, ale hned v závěsu je Outlander. Doteď mě štve, že TTP skončilo na CW po první sérii. Rozhodně jeden z nejlepších seriálů na CW té doby.
Podobne. Nevidel som všetko ale tento seriál ma vážne bavil.
Jednoznačne Outlander ❤️
Včera jsem měla mnohem větší dilema než dnes. Nic z dnešní nabídky není u mě v TOP a všeobecnému Chuck "šílenství" nerozumím. Kromě toho kresleného, jsem alespoň pár dílů viděla od každého a nejvíc u mě zabodovali Lidé zítřka (což pro další kola hlasování nic neznamená ;-) ).