Normálně bych to dal Killjoys, ale seriál tak zprogresivněl, že jsem se nedodíval.odkaz
Za mě dneska Roswell. Možná, že kdybych už měla nakoukáno Orphan a Killjoys, tak bych hlasovala jinak, ale zatím tedy takhle :)
Red Dwarf vs Orphan Black? Jakože WTF? Jak se má normální člověk rozhodnout?
Kolombo napsal(a):
Jo přesně tak, tohle rozhodování bude mít za následek dlouhodobý psychický trauma :D
ragelly napsal(a):
Za mě dneska Roswell. Možná, že kdybych už měla nakoukáno Orphan a Killjoys, tak bych hlasovala jinak, ale zatím tedy takhle :)
Taky hlas pro Roswell, ale váhala jsem mezi ním a Alfem. :D
Red Dwarf si to pohlídá, takže s klidem Roswell, dávná to láska :)
Hlas pro Tatiany, poněvadž je mi úplně jasné, že ho budou potřebovat víc než kluci z Trpaslíka...
Netřeba dlouho uvažovat... jednoznačně Roswell.
Jednoznačne Roswell. Ak by tam nebol, tak by šiel hlas pre Orphan Black.
Mám rád kočky :D
Jednoznačně trpajzlík, ale už teď se děsím, jaké volbě budu v budoucnu vystavena :D
novoten napsal(a):
Red Dwarf si to pohlídá, takže s klidem Roswell, dávná to láska :)
Přesně tak jsem uvažovala i já.:)
Red Dwarf je nepřekonatelný (téměř), ale není to ryzí Sci-Fi, a proto Killjoys.
Kolombo napsal(a):
Normálně, neviděla jsem ani jedno :D. Nebo takhle, z Dwarfa jsem byla nucena vidět pár epizod protože na tom ujížděla spolubydlící na koleji a už nikdy víc a OB se mi nějak furt vyhýbá (čti vůbec se mi do toho nechce :D).
andromache napsal(a):
Normálně, neviděla jsem ani jedno :D. Nebo takhle, z Dwarfa jsem byla nucena vidět pár epizod protože na tom ujížděla spolubydlící na koleji a už nikdy víc a OB se mi nějak furt vyhýbá (čti vůbec se mi do toho nechce :D).
Ale mělo by se chtít díky orientaci nejvíc cool postavy celýho seriálu *mrk mrk* :D
foruska Přesně tak. Si připadám jako Chidi z The Good Place... Jestli jsou takovýhle masakr už kvalifikační kola, tak se děsím vyřazovacích kol. :D
Kolombo napsal(a):
Ale mělo by se chtít díky orientaci nejvíc cool postavy celýho seriálu *mrk mrk* :D
foruska Přesně tak. Si připadám jako Chidi z The Good Place... Jestli jsou takovýhle masakr už kvalifikační kola, tak se děsím vyřazovacích kol. :D
Jo, přesně jako Chidi :D Dala jsem nakonec OB a je jedině dobře, že svojí volbu nejde změnit, jinak bych asi několikrát přes den měnila. A je mi líto Killjoys a Roswellu. Když se na ty výsledky podívám, tak je to šílený:D
foruska napsal(a):
Jo, přesně jako Chidi :D Dala jsem nakonec OB a je jedině dobře, že svojí volbu nejde změnit, jinak bych asi několikrát přes den měnila. A je mi líto Killjoys a Roswellu. Když se na ty výsledky podívám, tak je to šílený:D
Jsou tu mezi námi lidi, co hlasujou pro Alfa! Inconceivable!
Kolombo napsal(a):
Jsou tu mezi námi lidi, co hlasujou pro Alfa! Inconceivable!
A je jich docela dost :D
Tak tady je to jasný, hlas pro Red Dwarf. Pamatuji, když jsme před nějakýma 20+ lety viděl první epizodu a hned jsem si seriál zamiloval. Jeden z nejlepších komediálních seriálů.
Alfa taky miluju, občas pustím DVD, Ota Jirák perfektně nadaboval.
Orphan Black bylo pecka, kdyby tu nebyl RD, tak jde hlas pro něj.
Killjoys mě nebavilo a Roswell jsem tehdy docela žral, ale už si to moc nepapatuji, až na Heigl.
Dnes je to vlastne jednoduche. Killjoys bez váhania. Alf je pre mňa sitcom a nie sci-fi a Orphan black ma bavil zo začiatku ale počas tretej sérii som to vzdal. Zvyšok ide mimo mňa aj keď z RD som pár dielov videl.
Do kýblu, komu mám dnes dát hlas?? 😲😱
Tak tohle bolelo.
Alf je moje dětství. Killjoys mě chytilo za pačesy a nepustilo. A Red Dwarf patří do mé celoživotní topky.
Kolombo napsal(a):
Ano, o Cosimě a Delphine mi toho tumbrl vykecal už celkem dost :D. Teda doufám, že jsi myslel ji a ne toho divnýho gay týpka, co taky straší na pár gifsetech :D. Týjo, já znám tolik seriálových leseb, aniž bych viděla byť jediný díl seriálu, ze kterých pocházejí... :D :D.
andromache napsal(a):
Ano, o Cosimě a Delphine mi toho tumbrl vykecal už celkem dost :D. Teda doufám, že jsi myslel ji a ne toho divnýho gay týpka, co taky straší na pár gifsetech :D. Týjo, já znám tolik seriálových leseb, aniž bych viděla byť jediný díl seriálu, ze kterých pocházejí... :D :D.
Tak bacha, Felix je úžasnej:D
foruska napsal(a):
Tak bacha, Felix je úžasnej:D
Z těch gifů jsem nabyla dojmu, že já bych ho chtěla konstantně zabít :D. Byť jeho hláška Fetch me something gay mě baví neskonale, to ano :D.
andromache napsal(a):
Z těch gifů jsem nabyla dojmu, že já bych ho chtěla konstantně zabít :D. Byť jeho hláška Fetch me something gay mě baví neskonale, to ano :D.
Myslím, že bys dokázala ocenit jeho smysl pro humor.
Tak tohle kolo masakr... 3/5 zbožňuju a teď babo raď :D Tak Roswell je hlavně nostalgie, ale kvalitou se podle mě Orphan Black and Trpaslíkovi nerovná, tudíž jsem se musela rozhodovat mezi dvěma láskami... hotová Sofiina volba, toto... :D přemýšlela jsem chvíli, že to dám OB, že to bude potřebovat víc, aby postoupily oba seriály, ale pak mě to nahlodalo s pocitem "a co když ne?!"... a pak jsem dumala a dumala a dodumala se k tomu, že Trpaslíka jsem viděla víckrát, než OB a stále baví, takže jsem dala hlas k němu :) Doufám teda, že postoupí ta moje trojice komplet :D A taky že přiští kolo nebudu mít takový problém si vybrat :D
foruska napsal(a):
Myslím, že bys dokázala ocenit jeho smysl pro humor.
Suchý, sarkastický a rejpavý :-)?
Red Dwarf je klasika na kterou jsem koukala už jako malá. Na druhou stranu Orphan Black jsem si zamilovala. To je prostě nemožná volba.
andromache napsal(a):
Nejenom Delphine. Ale nebudu spoilerovat :D
Dneska je to jasné, Červený trpaslík! Bez tohoto seriálu bych neměla spoustu hlášek, které používám i v běžném životě. :D
Kolombo napsal(a):
Nejenom Delphine. Ale nebudu spoilerovat :D
Ale to klidně můžeš :D.